NikosKallithea Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 ^ Έχεις δίκιο σε όσα λες αλλά Επειδή η Ελλάδα ειναι αποικία, καλό είναι ο πελάτης να γνωρίζει πού βρίσκεται η καμπίνα, τι απόσταση έχει από το κέντρο κλπ και να το έχει ψάξει λίγο το θέμα, αλλιώς του πέφτουν ευρώ απο τη τσέπη 1
savvas15 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Aφού δεν μπορούν να μου δώσουν 50άρα, είπα να βάλω 30άρα για να πιάνω τουλάχιστον 23-24 mb, Αμ δε, 23-24 μου δίναν με την 50άρα, με 30άρα 19,518,. 30 άρα vdsl. με μόλις 29,90. Ενώ έδινα 22 και είχα 17-18 Live your myth in Greece
Green Dragon Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Με VDSL 50άρα γραμμή 100 μέτρα από την καμπίνα.... δείτε χάλι: Ρε παιδιά υπάρχει μιά εφαρμογή που τρέχει χωρίς εγκατάσταση και σου δίνει πολλές πληροφορίες για τη σύνδεσή σου, αλλά δεν θυμάμαι ....σας λέει κάτι;;; Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2018 από Green Dragon
papoys1 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Στις 30/10/2018 στις 1:10 ΠΜ, NikosKallithea είπε ^ Έχεις δίκιο σε όσα λες αλλά Επειδή η Ελλάδα ειναι αποικία, καλό είναι ο πελάτης να γνωρίζει πού βρίσκεται η καμπίνα, τι απόσταση έχει από το κέντρο κλπ και να το έχει ψάξει λίγο το θέμα, αλλιώς του πέφτουν ευρώ απο τη τσέπη Δηλαδή Νίκο καλό θα είναι πριν πάρουμε απόφαση για αλλαγή να εντοπίζουμε το κουτί να παίρνουμε μία κορδέλα τουλάχιστον 50μετρη (γιατί με μικρότερη θα μας πάρει η νύχτα) και να μετράμε την απόσταση. Άσε πρέπει να ξαναπάμε σε πρωτόγονα μέσα πάλι.
Margiras Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, Green Dragon είπε Με VDSL 50άρα γραμμή 100 μέτρα από την καμπίνα.... δείτε χάλι: Ρε παιδιά υπάρχει μιά εφαρμογή που τρέχει χωρίς εγκατάσταση και σου δίνει πολλές πληροφορίες για τη σύνδεσή σου, αλλά δεν θυμάμαι ....σας λέει κάτι;;; Κάνε ένα speedtest by oakla με Vodafone
NikosKallithea Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, papoys1 είπε Δηλαδή Νίκο καλό θα είναι πριν πάρουμε απόφαση για αλλαγή να εντοπίζουμε το κουτί να παίρνουμε μία κορδέλα τουλάχιστον 50μετρη (γιατί με μικρότερη θα μας πάρει η νύχτα) και να μετράμε την απόσταση. Άσε πρέπει να ξαναπάμε σε πρωτόγονα μέσα πάλι. Αφού ζουμε την απόλυτη αρπάγη χρήματος απο τις τσέπες μας, ΝΑΙ πρεπει να είμαστε συνεχώς και δυστυχώς στην τσίτα
bill2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δείτε σε εμένα που έχω vdsl 50 και απο προχτες κάλεσα κάτω μου είπαν βλάβη Link Status Up Modulation Type ADSL_2plus Actual Rate(Up/Down) 1213/15097 kbps Attainable Rate(Up/Down) 1232/15448 kbps Noise Margin(Up/Down) 10.2/9.1 dB Line Attenuation(Up/Down) 6.4/4.5 dB Output Power(Up/Down) 12/4 dBm Data Path(Up/Down) Interleaved/Interleaved Interleave Depth(Up/Down) 8/64 Interleave Delay(Up/Down) 9/8 ms INP(Up/Down) 0.5/0 symbols Profile N/A LinkEncap G.992.3_Annex_K_ATM CRC Errors(Up/Down) 0/0 FEC Errors(Up/Down) 0/10
savvas15 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Σε μενα ηταν προβλημα του router, πηγα, internet-xdsl-modulation, τα ξετικαρισα ολα, και αφησα μονο αυτο που λέει vdsl2 Εχει κάποιος ιδέα από την στιγμή που τοποθετείται καμπίνα, σε ποσο καιρό ενεργοποιείται-γίνετε διαθέσιμη? Γιατί σήμερα το πρωί είδα με μεγάλη χαρά οτι σκάβουν στην απέναντι γωνία, περίπου 20 μετρα από το σπίτι για τοποθέτηση καμπίνας
Lanike71 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, papoys1 είπε Δηλαδή Νίκο καλό θα είναι πριν πάρουμε απόφαση για αλλαγή να εντοπίζουμε το κουτί να παίρνουμε μία κορδέλα τουλάχιστον 50μετρη (γιατί με μικρότερη θα μας πάρει η νύχτα) και να μετράμε την απόσταση. Άσε πρέπει να ξαναπάμε σε πρωτόγονα μέσα πάλι. Έχει και το google maps κορδέλα. 😊 Αλλά και πάλι το να κάνεις τον Ηρακλή Πουαρο για να βρίσκεις που είναι η καμπίνα, το κουτί κλπ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 On 01/11/2018 at 00:38, Green Dragon said: Με VDSL 50άρα γραμμή 100 μέτρα από την καμπίνα.... δείτε χάλι: Ρε παιδιά υπάρχει μιά εφαρμογή που τρέχει χωρίς εγκατάσταση και σου δίνει πολλές πληροφορίες για τη σύνδεσή σου, αλλά δεν θυμάμαι ....σας λέει κάτι;;; Πάλι καλά που δεν διάλεξες server στη Σελήνη... 😛
weather1967 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το "κακό" είναι ότι κατήργησαν τά 4 mbps download στον ΟΤΕ,γιατί μόνο τόσα αξίζει νά έχει κάποιος γιά νά έχει ήσυχο τό κεφάλι του καί τήν τσέπη του τήν σήμερον,από ότι καταλαβαίνω καί διαβάζω.Οσο γεμίζουν τά dslam μέ VDSL χρήστες,τόσο οι ταχύτητες παίρνουν τήν κατιούσα γιά όλους. Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2018 από weather1967
cons1985 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Στις 1/11/2018 στις 4:06 ΜΜ, savvas15 είπε Σε μενα ηταν προβλημα του router, πηγα, internet-xdsl-modulation, τα ξετικαρισα ολα, και αφησα μονο αυτο που λέει vdsl2 Εχει κάποιος ιδέα από την στιγμή που τοποθετείται καμπίνα, σε ποσο καιρό ενεργοποιείται-γίνετε διαθέσιμη? Γιατί σήμερα το πρωί είδα με μεγάλη χαρά οτι σκάβουν στην απέναντι γωνία, περίπου 20 μετρα από το σπίτι για τοποθέτηση καμπίνας Δεν υπάρχει συγκεκριμένος χρόνος, ειναι αρκετές οι φάσεις κατασκευής, εγκατάσταση καμπίνας, ρεύμα, οπτική ίνα κάρτες και πάει λέγοντας. Κάτω από το σπίτι μου έχει μπεί καμπίνα εδώ και 8 μήνες και ακόμα δεν έχω πάρει vdsl .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα