Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

^

Έχεις δίκιο σε όσα λες αλλά

Επειδή η Ελλάδα ειναι αποικία, καλό είναι ο πελάτης να γνωρίζει πού βρίσκεται η καμπίνα, τι απόσταση έχει από το κέντρο κλπ και να το έχει ψάξει λίγο το θέμα, αλλιώς του πέφτουν ευρώ απο τη τσέπη

• Like 1
Δημοσ.

Aφού δεν μπορούν να μου δώσουν 50άρα, είπα να βάλω 30άρα για να πιάνω τουλάχιστον  23-24 mb, Αμ δε, 23-24 μου δίναν με την 50άρα, με 30άρα 19,518,.

30 άρα vdsl. με μόλις 29,90. Ενώ έδινα 22 και είχα 17-18

Live your myth in Greece

Καταγραφή.PNG

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με VDSL 50άρα γραμμή 100 μέτρα από την καμπίνα.... δείτε χάλι:

Χωρίς τίτλο.png

Ρε παιδιά υπάρχει μιά εφαρμογή που τρέχει χωρίς εγκατάσταση και σου δίνει πολλές πληροφορίες για τη σύνδεσή σου, αλλά δεν θυμάμαι ....σας λέει κάτι;;;

Στιγμιότυπο οθόνης (3).png

Επεξ/σία από Green Dragon
Δημοσ.
Στις 30/10/2018 στις 1:10 ΠΜ, NikosKallithea είπε

^

Έχεις δίκιο σε όσα λες αλλά

Επειδή η Ελλάδα ειναι αποικία, καλό είναι ο πελάτης να γνωρίζει πού βρίσκεται η καμπίνα, τι απόσταση έχει από το κέντρο κλπ και να το έχει ψάξει λίγο το θέμα, αλλιώς του πέφτουν ευρώ απο τη τσέπη

Δηλαδή Νίκο καλό θα είναι πριν πάρουμε απόφαση για αλλαγή να εντοπίζουμε το κουτί να παίρνουμε μία κορδέλα τουλάχιστον 50μετρη (γιατί με μικρότερη θα μας πάρει η νύχτα) και να μετράμε την απόσταση.

Άσε πρέπει να ξαναπάμε σε πρωτόγονα μέσα πάλι.:P

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Green Dragon είπε

Χωρίς τίτλο.png

Ρε παιδιά υπάρχει μιά εφαρμογή που τρέχει χωρίς εγκατάσταση και σου δίνει πολλές πληροφορίες για τη σύνδεσή σου, αλλά δεν θυμάμαι ....σας λέει κάτι;;;

Κάνε ένα speedtest by oakla με Vodafone

Δημοσ.
5 ώρες πριν, papoys1 είπε

Δηλαδή Νίκο καλό θα είναι πριν πάρουμε απόφαση για αλλαγή να εντοπίζουμε το κουτί να παίρνουμε μία κορδέλα τουλάχιστον 50μετρη (γιατί με μικρότερη θα μας πάρει η νύχτα) και να μετράμε την απόσταση.

Αφού ζουμε την απόλυτη αρπάγη χρήματος απο τις τσέπες μας, ΝΑΙ πρεπει να είμαστε συνεχώς και δυστυχώς στην τσίτα

Δημοσ.

Δείτε σε εμένα που έχω vdsl 50 και απο προχτες κάλεσα κάτω μου είπαν βλάβη 

Link Status Up 
Modulation Type ADSL_2plus 
Actual Rate(Up/Down) 1213/15097 kbps 
Attainable Rate(Up/Down) 1232/15448 kbps 
Noise Margin(Up/Down) 10.2/9.1 dB 
Line Attenuation(Up/Down) 6.4/4.5 dB 
Output Power(Up/Down) 12/4 dBm 
Data Path(Up/Down) Interleaved/Interleaved 
Interleave Depth(Up/Down) 8/64 
Interleave Delay(Up/Down) 9/8 ms 
INP(Up/Down) 0.5/0 symbols 
Profile N/A 
LinkEncap G.992.3_Annex_K_ATM 
CRC Errors(Up/Down) 0/0 
FEC Errors(Up/Down) 0/10 
Δημοσ.

Σε μενα ηταν προβλημα του router,  πηγα, internet-xdsl-modulation, τα ξετικαρισα ολα, και αφησα μονο αυτο που λέει vdsl2

Εχει κάποιος ιδέα από την στιγμή που τοποθετείται καμπίνα, σε ποσο καιρό ενεργοποιείται-γίνετε διαθέσιμη? Γιατί σήμερα το πρωί είδα με μεγάλη χαρά οτι σκάβουν στην απέναντι γωνία, περίπου 20 μετρα από το σπίτι για τοποθέτηση καμπίνας

Δημοσ.
10 ώρες πριν, papoys1 είπε

Έχει και το google maps κορδέλα. 😊

Αλλά και πάλι το να κάνεις τον Ηρακλή Πουαρο για να βρίσκεις που είναι η καμπίνα,  το κουτί κλπ 

• Super Moderators
Δημοσ.
On 01/11/2018 at 00:38, Green Dragon said:

Χωρίς τίτλο.png

Πάλι καλά που δεν διάλεξες server στη Σελήνη... 😛

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το "κακό" είναι ότι κατήργησαν τά 4 mbps download στον ΟΤΕ,γιατί μόνο τόσα αξίζει νά έχει κάποιος γιά νά έχει ήσυχο τό κεφάλι του καί τήν τσέπη του τήν σήμερον,από ότι καταλαβαίνω καί διαβάζω.Οσο γεμίζουν τά dslam μέ VDSL χρήστες,τόσο οι ταχύτητες παίρνουν τήν κατιούσα γιά όλους.

Επεξ/σία από weather1967
Δημοσ.
Στις 1/11/2018 στις 4:06 ΜΜ, savvas15 είπε

Σε μενα ηταν προβλημα του router,  πηγα, internet-xdsl-modulation, τα ξετικαρισα ολα, και αφησα μονο αυτο που λέει vdsl2

Εχει κάποιος ιδέα από την στιγμή που τοποθετείται καμπίνα, σε ποσο καιρό ενεργοποιείται-γίνετε διαθέσιμη? Γιατί σήμερα το πρωί είδα με μεγάλη χαρά οτι σκάβουν στην απέναντι γωνία, περίπου 20 μετρα από το σπίτι για τοποθέτηση καμπίνας

Δεν υπάρχει συγκεκριμένος χρόνος, ειναι αρκετές οι φάσεις κατασκευής, εγκατάσταση καμπίνας, ρεύμα, οπτική ίνα κάρτες και πάει λέγοντας. Κάτω από το σπίτι μου έχει μπεί καμπίνα εδώ και 8 μήνες και ακόμα δεν έχω πάρει vdsl . 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...