Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις ενεργοποιήθηκε η vdsl γραμμή, (πια vdsl, λέμε τώρα) ήρθε ο τεχνικός του οτε σπίτι, έκανε τη έκανε, είσαι ok λέει και έφυγε

Κοιτάω στο router και βλέπω το router να κλειδώνει στα 2493 kBit/s, πριν με 24αρα  κλείδωνε περίπου στης 20.000, κάνω και ένα speed test και δεν φτάνει ούτε 20 και upload 2,25.
Ο τεχνικός μου είπε ότι είμαι στα 800 μετρα από την καμπίνα και θα έχω λίγο χαμηλή ταχύτητα. Aλλα εδώ δεν μιλάμε για χαμηλή ταχύτητα, απλά ανέβηκε 2-3 mbps παραπάνω από την 24άρα
Tη ταχύτητες είναι αυτές ρε παιδιά? Mήπως θέλει λίγη ώρα να στρώσει?
Με την 24άρα έπιανα 17000 στο speed test και με 50άρα ούτε 20
Nα τους πάρω τηλέφωνο αν είναι να μου το γυρίσουν πάλι σε 24άρα?
Mας δουλεύει ο οτε, αν δεν μπορούν να το δώσουν ας μη βγάζουν διαθεσιμότητα. Tι εγγυημένες ταχύτητες και τρίχες κατσαρές

Επεξ/σία από savvas15
Δημοσ.

όταν πήγες να κάνεις την αναβάθμιση πόση ταχύτητα σου είπαν πόση ταχύτητα θα έχεις ;

Δες λίγο την εσωτερική σου καλωδίωση 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τηλεφωνικά που μίλησα μου είπαν θα κλειδώνω 45 με 50 mbs. Αντε λέω και 40 να πιάνω καλά θα είναι,
Εδώ μιλάμε ότι κατέβαζα torent με την 24άρα με 17-18 και τώρα με το ζόρι φτάνει 21, όσο μακριά και να είμαι είναι παράξενο με την 24άρα να επιανα 17, και με 50ορα 20, Αναλογικά τότε με την 24άρα έπρεπε να πιάνω 5

Mε το προηγούμενο router που είχα το Attenuation (Down/Up)  ήταν στα 13,9 τώρα μου φέραν άλλο router και γραφει 23, λες και με σύνδεσαν από πιο μακριά

Επεξ/σία από savvas15
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οτε

Εντωμεταξυ, συνεβη ενα κουφο, εκτος του οτι δεν δουλευει το τηλεφωνο,  τωρα στο ρουτερ στο tranmision mode εκει που για καμια ωρα εγραφε,  vdsl 17a και κατι τετοια,  τωρα γραφεi adsl 2+, Λες και το γυρισαν σε adsl παλι

Και απο 24 τωρα κλειδωνει στα 10, . Βλεπω να χανω και την ταχυτητα που ειχα αρχικα

Επεξ/σία από savvas15
Δημοσ.

Tους πήρα τηλέφωνο, τους εξηγώ το πρόβλημα και μου λένε θα το κοιτάξουν από το τεχνικό τμήμα και θα με ενημερώσουν, πριν λίγο μου στέλνουν μήνυμα στο κινητό ότι η βλάβη έχει αποκατασταθεί
Tο θέμα είναι ότι έφτιαξαν το τηλέφωνο όπου πλέον έγινε voip, αλλα η γραμμή συνεχίζει να είναι adsl και να κλειδώνει στα 10mbs
Aντε βγάλε άκρη, παίρνεις τηλέφωνο και περιμένεις 40 λεπτά

Δημοσ.

Τελικά δεν υποστηρίζει η γραμμή μου 50άρα παρα τη διαθεσιμότητα που βγάζει, είμαι μακριά λέει από το κέντρο
Οτι νάνε..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, savvas15 είπε

Τελικά δεν υποστηρίζει η γραμμή μου 50άρα παρα τη διαθεσιμότητα που βγάζει, είμαι μακριά λέει από το κέντρο
Οτι νάνε..

Παει και ο οτε, μαζέψανε και αυτοί

Επεξ/σία από NikosKallithea
  • Like 1
Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

ήρθε ο τεχνικός του οτε σπίτι, έκανε τη έκανε, είσαι ok λέει και έφυγε

Ουτε τυπικο τεσταρισμα γραμμης (αντε να παιρνε 2 λεπτα)  απ' το ftp τους ουτε τιποτα; Θεουλης ο τυπος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

3 φορες ήρθαν στο σπίτι, 3 διαφορετικοί, και ζήτημα να ήταν 22 χρονών,(λες και καναν πρακτικη ηταν) Η δυο στην αρχή ψάχνανε να βρούνε τη βλάβη, για να έρθει τελικά ο τρίτος σήμερα και να μου πει ότι είμαι μακριά από το αστικό κέντρο, ενώ αν είχε μετρήσει από την αρχή ο πρώτος ποσο έρχεται μέχρι έξω από το σπίτι θα βλέπαν κατευθείαν ότι απλά δεν γίνετε, όχι να παίρνω 10 τηλεφωνα εγώ για να δηλώνω βλάβη

Τώρα θα πρέπει να περιμένω μέχρι το καλοκαίρι μου είπαν που θα ενεργοποιηθούν οι καμπίνες,

Τώρα η γραμμή κλειδώνει 21999  kBit/s, αστο εκεί του λέω απλά κάντο adsl, και γελούσε, βλέπω τώρα να το γυρνάνε σε adsl και να κλειδώνω στα 10, να χάσω δηλαδή και την ταχύτητα που είχα αρχικά

Επεξ/σία από savvas15
Δημοσ.

Παιδιά επειδή έμπλεξα, πείτε μου λίγο πώς να κινηθώ

Είχα συμβόλαιο για δυο χρονια ανανεωμένο από πέρυσι τον Αύγουστο, 24άρα με 22 ευρώ
Αυτή τη στιγμή 50άρα δεν μπορούν να μου δώσουν, μου δίνουν η 30αρα η 24άρα πάλι, με 29,90 και 26,50 ευρώ, αντίστοιχα.  Μου το γυρίσανε σε 24άρα και πιάνω 10, πριν έπιανα 17-18. 

Την τιμή που είχα πρώτα δεν μου τι δίνουν. Δηλαδή από 22 ευρώ θα πληρώνω 26,50 και θα έχω και μικρότερη ταχύτητα 
Μια τρυπα στο νερό δηλαδή
30αρα με 29,90 ευρώ και να κλειδώνω 22mb δεν αξίζει

Πως να κινηθώ? δηλαδή το δικό τους φταίξιμο θα το πληρώσω εγώ? Oταν μίλησα πρώτη φορα, μου είπαν ότι αν δεν πιάνω 40-45 θα γυρίσω πάλι σε 24αρα, δεν μου είπανε όμως ότι θα πληρώνω παραπάνω για μικρότερη ταχύτητα.  Να κάνω εγώ τώρα δηλαδή νέο συμβόλαιο για δυο χρονια νταηλίκι,  με παραπάνω χρήματα  και λιγότερη ταχύτητα

Δημοσ.

- Με αυτά τα στατιστικά, που με το ζόρι δίνεις, και με την πληροφόρηση περί 800 μέτρων από την καμπίνα (που μπορεί να είναι και παραπάνω) δεν μπορούσες με VDSL να πάρεις παραπάνω από 2-3 Μbps, κάτι που και ο ίδιος είδες.
- Στο ADSL2+, τώρα, έχεις χαμηλή ταχύτητα γιατί προφανώς δεν είσαι σε fast, ζήτησε να το κάνουν και όταν το SNR πέσει στα 9 (down), θα φτάσεις σίγουρα στα 17Mbps (με την προϋπόθεση πως  το Max. DSLAM data rate είναι κοντά στα 24000 kBit/s). Γιατί αυτό τον καιρό σε κάποιες  περιοχές είναι από 17500-20000 kBit/s.

- Τα στατιστικά που δίνεις πάντως δεν είναι πλήρη,
για να έχουμε μια καλύτερη εικόνα αν μπορείς δώσε μας κάποια σελίδα με περισσότερα, ή κάποια άλλη που να συμπληρώνει όσα έδωσες ως τώρα.

Δημοσ.

Τι εννοείς με το ζόρι? Μου ζήτησες κάτι και δεν σου το έδειξα?
Ολα αυτά που γράφω ειπώθηκαν στα λόγια. Είμαι υποχρεωμένος να ξέρω εγώ τι ταχύτητα θα πιάνω? Αν είμαι στα 800 μετρα η στα 2 χιλιόμετρα? Η μήπως πρέπει να κάνω βόλτα στη γειτονιά για να δω ποιές καμπίνες πήραν ρεύμα? 
Για τον οτε έχεις να πεις τίποτα?
Ο οτε όφειλε να ξέρει ότι δεν μπορεί να μου δώσει 50 ταχύτητα? Για πιο λόγο μου στέλνει μήνυμα-προσφορά στο My Cosmote ότι υπάρχει διαθεσιμότητα για 50άρα?
Για πιο λόγο μου λένε στο τηλέφωνο ότι θα πιάνω 45 με 50?
Για πιο λόγο δεν μου είπανε ότι αν δεν πιάνω αυτή την ταχύτητα θα με γυρίσουν σε 24άρα πάλι, αλλα  θα πληρώνω 27 ευρώ? Μήπως γιατί δεν θα έμπαινα καθόλου στη διαδικασία? 
Εσύ κόλλησες ότι μπορεί να είναι παραπάνω η απόσταση από 800 μετρα? Ε και? Πήγα να τους κοροϊδέψω και εσύ με ξετρύπωσες?
Η δεν είχα τι να κάνω, και είπα να κατηγορήσω τον οτε?

Εγώ μπορώ να πω ότι ο οτε με παραπλάνησε, για να μου αυξήσει την τιμή
Εσύ τι μπορείς να πεις? Οτι οφείλει ο καθένας να ξέρει της αποστάσεις,  και της ταχύτητες, και να μην δίνει σημασία αν το σάιτ του οτε βάζοντας το τηλέφωνο βγάζει vdsl 50άρα διαθέσιμη

Δεν είμαστε με τα καλά μας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...