Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Που λέτε compañeros, ψάχνω για USB 3.0 to SATA III Adapter για SSD. Δοκιμασμένο. Το επισημαίνω γιατί κάποιος μου ’φερε ένα μαραφέτι που υποτίθεται κάνει την ίδια δουλειά (ένα φτηνιάρικο STW-25U018) το οποίο ουδέποτε λειτούργησε. «Η φτήνια τρώει τον παρά» κ.λπ.

Κοιτάζω λοιπόν στον «Αλή Μπαμπά και τους 40 κλέφτες» aka AliExpress τα διάφορα μοντέλα της UGreen. Ακριβότερα από τις no name Κινεζιές, πιο προσιτά σε σχέση με *επώνυμες* μάρκες. Το θέμα είναι πως δεν έχει πέσει κανένα προϊόν της εταιρείας στα χέρια μου, κατά συνέπεια βασίζομαι στις μαρτυρίες/κριτικές τρίτων. Δηλαδή, ΟΛΩΝ ΕΣΑΣ.
Για πείτε λοιπόν, τι γνώμη έχετε σχηματίσει για τη UGreen συνολικά; Τώρα αν τύχει να έχετε στη κατοχή σας ένα εκ των:

https://www.ugreen.com/product/USB_to_SATA_hard_drive_SSD-en.html
https://www.ugreen.com/product/UGREEN_USB_to_SATA_III_Converter_Adapter_Cable_With_UASP-en.html
https://www.ugreen.com/product/UGREEN_USB_3_0_to_SATA_Converter_Adapter_Cable_for_2_5_3_5_Inch_Hard_Drive_-en.html
https://www.ugreen.com/product/UGREEN_USB_3_to_SATA_III_Hard_Drive_Adapter_Cable_for_2_5_inch_and_3_5_inch_SSD_HDD-en.html

... τόσο το καλύτερο.

Αυτό το UASP που κοτσάρουν στις περιγραφές είναι διαφημιστικό τρυκ ή όντως αυξάνει το transfer rate; Υπενθυμίζω πως μιλάμε για μεταφορά δεδομένων από και προς SSD, όχι μηχανικό δίσκο.

Επεξ/σία από 9-11
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω οσα Ugreen καλωδια εχω εχουν δουλεψει απροβληματιστα.

Επισης πολλες απο τις εταιρειες που συνεργαζομαι συνεργαζονται αποκλειστικα μαζι τους (ακομα και εταιριες με εδρες στην Ευρωπη).

Θα ελεγα να προχωρησεις χωρις πολυ σκεψη.

ΥΓ: Αν η συσκευη σου υποστηριζει UASP και μπορει να πιασει πανω απο 300MB/s ναι θα δεις διαφορα (μην φανταζεσαι ομως τπτ τρομερο).

Επεξ/σία από Salvation81
Δημοσ.

Noted.

Να προτιμήσω το μοντέλο με το τροφοδοτικό; Χρειάζεται μόνο στις περιπτώσεις όπου επιχειρείται σύνδεση με μηχανικούς δίσκους 3,5″ ή optical drives (υποθέτω, δεν ξέρω αν ένα DVD±RW θα λειτουργήσει 100% - Λογικά, ναι). Η τιμή ανεβαίνει κατά ~€6: €10,56 άνευ, €16,73 με EU Power Adapter.  Ή μπορώ να κάνω τη δουλειά μου με έναν οποιοδήποτε 12βολτο μετασχηματιστή; (όλο και κάτι θα υπάρχει στο σπίτι, αλλά δεν ξέρω τι γίνεται με τα Ampere)

Δημοσ.

Ναι, το ξέρω. Το έγραψα παραπάνω άλλωστε. SSD και σκληροί δίσκοι 2,5″ με χαμηλές απαιτήσεις σε ρεύμα καλύπτονται από την USB 3.0 θύρα.

Άλλο ρώτησα: Αξίζει να δώσω €6 παραπάνω για να πάρω την *combo* έκδοση ή θα μπορέσω να κάνω τη δουλειά μου και με άλλο 12βολτο μετασχηματιστή; Έχω έναν Flypower (PS30IBCAK2500E | Input: 0,8A | Output: 12V / 2500mA) που συνοδεύει ένα docking station. Στη σελίδα της UGreen αναφέρει

Αναφορά σε κείμενο

For 3.5″ HDD/SDD, Please connect 12V/2A power adapter for stable transmission

Πληροί τις προδιαγραφές (ο Flypower είναι 2,5A) ή κινδυνεύω να μου κάψει τίποτα; :fear:

Ελπίζω να το αποσαφήνισα αυτή τη φορά...

Δημοσ.
3 ώρες πριν, 9-11 είπε

Ναι, το ξέρω. Το έγραψα παραπάνω άλλωστε. SSD και σκληροί δίσκοι 2,5″ με χαμηλές απαιτήσεις σε ρεύμα καλύπτονται από την USB 3.0 θύρα.

Άλλο ρώτησα: Αξίζει να δώσω €6 παραπάνω για να πάρω την *combo* έκδοση ή θα μπορέσω να κάνω τη δουλειά μου και με άλλο 12βολτο μετασχηματιστή; Έχω έναν Flypower (PS30IBCAK2500E | Input: 0,8A | Output: 12V / 2500mA) που συνοδεύει ένα docking station. Στη σελίδα της UGreen αναφέρει

Πληροί τις προδιαγραφές (ο Flypower είναι 2,5A) ή κινδυνεύω να μου κάψει τίποτα; :fear:

Ελπίζω να το αποσαφήνισα αυτή τη φορά...

Εγω θα ελεγα να δωσεις τα 6ε παραπανω και να εισαι 100% σιγουρος.

Δημοσ.

Μάλιστα.

Λίγο πριν ολοκληρώσω την παραγγελία στο AliExpress παρατήρησα πως υπάρχει έκπτωση για τις αγορές που θα πραγματοποιηθούν στις 11/11.

Αναφορά σε κείμενο

Save more after: 12 days

Εξοικονομώ δυόμισι ευρώ (€14,44 αντί για €16,93 αν το αγοράσω σήμερα). Το θέμα είναι ότι εκείνη τη μέρα θα γίνεται Ο πανικός. Λέτε να πέσουν τίποτα άκυρα, να δηλώσουν πως το stock εξαντλήθηκε και τέτοια; Μια παραγγελία έχω κάνει όλη κι όλη στο AliExpress, δεν ξέρω...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, 9-11 είπε

Μάλιστα.

Λίγο πριν ολοκληρώσω την παραγγελία στο AliExpress παρατήρησα πως υπάρχει έκπτωση για τις αγορές που θα πραγματοποιηθούν στις 11/11.

Εξοικονομώ δυόμισι ευρώ (€14,44 αντί για €16,93 αν το αγοράσω σήμερα). Το θέμα είναι ότι εκείνη τη μέρα θα γίνεται Ο πανικός. Λέτε να πέσουν τίποτα άκυρα, να δηλώσουν πως το stock εξαντλήθηκε και τέτοια; Μια παραγγελία έχω κάνει όλη κι όλη στο AliExpress, δεν ξέρω...

Μπα δυσκολο, συνηθως εχουν χιλιαδες κομματια διαθεσιμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...