Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια κατεβασα ενα αρχειο 80 gb και το εσβησα αμεσως μολις ειδια την χωρητηκοτητα του και απο τις ληψεις,αλλα που δειχνει οτι εχω 97 gb ελευθερα πως γινεται αυτο αφησε καταλοιπα πισω?,πως γινεται να τα σβησω?

Δημοσ.

Με ποιον τρόπο το κατέβαζες; Από τον browser σαν απλό λινκ ή μέσω torrent; Αν το έκανες από browser, είδες μήπως έμεινα το αρχείο στις λήψεις; Αν το έκανες μέσω torrent και το έσβησες απλά από την λίστα τότε το αρχείο θα υπάρχει εκεί όπου το κατέβαζες. Τον κάδο τον άδειασες;

Αν πάλι δε βρεις άκρη κατέβασε το windirstat (δωρεάν) και κάνε έναν έλεγχο στον δίσκο. Όταν τελειώσει δες στους μεγάλους φακέλους (θα στους στοιχίσει βάση μεγέθους) μήπως καταλάβεις που είναι.

Αν πάλι όλα αποτύχουν κάνε δεξί κλικ στον δίσκου->Ιδιότητες, πήγαινε εργαλεία και πάτα στον έλεγχο δίσκου. Δεν είπες τι λειτουργικό έχεις όμως. Αν είναι 10άρια πάτα Σάρωση τώρα. Αν έχεις 7 τσεκάρισε την επιδιόρθωση μόνο, όχι τον έλεγχο τομέων και πάτα σάρωση.

Δημοσ.

7ultimate

πάω στις λήψεις του μοζιλλα και το βρίσκω και πατάω άνοιγμα αρχείου και δεν μου εμφανίζει τίποτα

τον έχω αδειάσει τον κάδο

Δημοσ.

Δεν μπορείς να βγάλεις άκρη από τι;

Κατέβασε το windirstat και εγκατέστησε το. Τρέξτο και Επέλεξε Individual drives, τσεκάρισε τον c και πάτα ΟΚ. Άστο να τελειώσει και δες στους μεγάλους φακέλους που θα είναι πάνω-πάνω μήπως καταλάβεις που βρίσκεται ο χαμένους αυτός χώρος.

Το 2ο είναι να κάνεις καθαρισμό στον c με το εργαλείο καθαρισμού των windows.

Άνοιξε την εξερεύνηση των windows και κάνε δεξί κλικ στον C.
Πάτα στο Εκκαθάριση δίσκου.
Περίμενε να τελειώσει και πάτα "Εκκαθάριση αρχείων συστήματος".
Άστο να τελειώσει πάλι και πήγαινε πρώτα στην καρτέλα "Περισσότερες επιλογές" και μετά στην "Εκκαθάριση" στο "Επαναφορά συστήματος και σκιώδη αντίγραφα."
Περίμενε λίγο να καθαρίσει τα παλιά σημεία επαναφοράς και πάτα πάλι στην πρώτη καρτέλα "Εκκαθάριση δίσκου". Αν δεν πάει αμέσως περίμενε λίγο γιατί αν δεν τελειώσει η προηγούμενη λειτουργία δε θα αλλάξει.
Στην πρώτη καρτέλα επέλεξε ότι θέλεις να καθαρίσει. Εγώ βασικά τα καθαρίζω όλα.
Δες τώρα αν ο ελεύθερος χώρος σου είναι εντάξει.

Δημοσ.

στο windirstat τα μεγάλα αρχεία είναι κάτι βίντεο και παιχνίδια που έχω

στην εκκαθάριση δίσκου φοβάμαι μην μου τα διαγράψει όλα όπως το φορματ

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, micos000 είπε

Δεν διαγράφει τίποτα που να χρειάζεσαι η εκκαθάριση δίσκου.

και γιατι το λενε ετσι τοτε?

Δημοσ.

Όχι, εκτός να θέλεις να κάνεις debugging παλιά σφάλματα των windows ή να ψάξεις κάτι στα temporary αρχεία. Γι αυτό λέγονται άλλωστε περιττά και προσωρινά.

Δημοσ.

Κανε οτι λεει ο micos και μην φοβασαι.

Το παιδι ειναι "βαρυ" ονομα εδω και ξερει τι λεει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, jimis98 είπε

αν το κάνω δεν θα προκύψει κάποιο θέμα με τα αρχεία και την ομαλη λειτουργία των Windows? 

Jimis άστο, μην κάνεις τίποτα γιατί αν καθαρίσεις τα άχρηστα αρχεία των windows θα καταστραφεί το pc.!

Επεξ/σία από micos000

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...