Undertaker25 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Επειδή είδα ότι ανέφερες πως κρασάρει όταν γεμίζει το Pagefile, δοκιμασε να βάλεις το pagefile σε system managed και δες αν άλλαξε κάτι. Δοκίμασε να τρέξεις το παιχνίδι και με συμβατότητα για Windows 8. Aπ'ότι είδα στο διαδίκτυο, έχουν κι άλλοι παρόμοιο πρόβλημα με το δικό σου. Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2018 από Undertaker25
Elen Hras Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, Undertaker25 είπε Επειδή είδα ότι ανέφερες πως κρασάρει όταν γεμίζει το Pagefile, δοκιμασε να βάλεις το pagefile σε system managed και δες αν άλλαξε κάτι. Δοκίμασε να τρέξεις το παιχνίδι και με συμβατότητα για Windows 8. Aπ'ότι είδα στο διαδίκτυο, έχουν κι άλλοι παρόμοιο πρόβλημα με το δικό σου. Ήταν system managed.. Το μεσημερι έχω δουλειά.. : 1.να το βάλω μόνος μου: pagefile 2-4gb καλά είναι? 2.Συμβατότητα για 8αρια 3.Full screen trick.. Ειδα κ εγώ ότι έχουν κ άλλοι θεματα, αλλά για το 18.. Για το 19 δεν έχω δει τπτ περίεργο..
Elen Hras Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, Elen Hras είπε Ήταν system managed.. Το μεσημερι έχω δουλειά.. : 1.να το βάλω μόνος μου: pagefile 2-4gb καλά είναι? 2.Συμβατότητα για 8αρια 3.Full screen trick.. Ειδα κ εγώ ότι έχουν κ άλλοι θεματα, αλλά για το 18.. Για το 19 δεν έχω δει τπτ περίεργο.. Τα έκανα όλα τα παραπάνω. Επιπλέον άλλαξα φορά στη ψυκτρα του cpu να μην στέλνει ζεστό αέρα στη gpu... Εχω παίξει 5 αγώνες συνεχόμενα! Φαίνεται να είναι όλα καλά! Δε ξέρω ποιο απ'ολα δούλεψε, νομίζω όμως πως ο ζεστός αέρας έκανε τη ζημιά.. Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές!!! Καλή συνέχεια! 35 λεπτά πριν, Elen Hras είπε Τα έκανα όλα τα παραπάνω. Επιπλέον άλλαξα φορά στη ψυκτρα του cpu να μην στέλνει ζεστό αέρα στη gpu... Εχω παίξει 5 αγώνες συνεχόμενα! Φαίνεται να είναι όλα καλά! Δε ξέρω ποιο απ'ολα δούλεψε, νομίζω όμως πως ο ζεστός αέρας έκανε τη ζημιά.. Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές!!! Καλή συνέχεια! Βιάστηκα λίγο.. Στον 6ο αγώνα crashαρε... Απλά έκλεισε το παιχνίδι κ πήγε επιφάνεια εργασίας χωρίς μήνυμα χωρίς κολλήματα.. Βέβαια, πέρασαν κ 3 ώρες... Αλλά μάλλον δεν είναι τπτ από τα παραπάνω..
BlueBlood7 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 1) Ανέβασε μία τα minidumps (C:/Windows/Minidump/) 2) Τρέξε ένα BlueScreenView και ανέβασε ένα screenshot.
Angelcrow Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δες θερμοκρασίες στα chipset Northbridge και southbridge και επίσης αν έχει ξεραθεί η παστα
Elen Hras Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 11 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε 1) Ανέβασε μία τα minidumps (C:/Windows/Minidump/) 2) Τρέξε ένα BlueScreenView και ανέβασε ένα screenshot. Καλημέρα! Ο φάκελος monidumps είναι κενός.. Το bluescreenview το έχω ανοιχτό ενώ παίζω το παιχνίδι? Γιατί από μόνο του δε μου δείχνει κάτι.. 10 ώρες πριν, Angelcrow είπε Δες θερμοκρασίες στα chipset Northbridge και southbridge και επίσης αν έχει ξεραθεί η παστα Καλημέρα! Δεν το έχω ξανακάνει.. Η παστα στον επεξεργαστή είναι φρέσκια. Αν λες για πάστα στα Northbridge southbridge θα το δω.. Δεν είχα ιδέα ότι έχουν κ αυτά... Θερμοκρασίες θα δω με εφαρμογή, έτσι?
Angelcrow Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 40 λεπτά πριν, Elen Hras είπε Καλημέρα! Δεν το έχω ξανακάνει.. Η παστα στον επεξεργαστή είναι φρέσκια. Αν λες για πάστα στα Northbridge southbridge θα το δω.. Δεν είχα ιδέα ότι έχουν κ αυτά... Θερμοκρασίες θα δω με εφαρμογή, έτσι? Yap απλά να ξέρεις ότι θέλεις θερμαγωγική πάστα καλή τύπου Artic Mx2 (όχι artic silver 5) και σίγουρα non conductive Μπορείς να χρησιμοποιήσεις θερμαγωγική πάστα σε φύλλο που την κόβεις σε τετράγωνα όπως η παρακάτω και κόβεις όσο είναι και το chipset χωρίς να λερώσεις αλλά πρέπει να είσαι σίγουρος ότι είναι non conductive. To eshop δεν δίνει όλα τα specs για την παρακάτω https://www.e-shop.gr/xspc-thermal-paste-80x25mm-05mm-p-PER.815878 Σε μερικές Μητρικές intel έχω δει να βάζουν και κάτι τέτοιο το οποίο είναι για chipset και λειτουργεί ως και αυτοκόλλητο https://www.e-shop.gr/akasa-ak-tt12-80-thermal-adhesive-tape-p-PER.805800 Σε κάθε περίπτωση καλή στήριξη των chipsets με τα push pins ή προσοχή στις βίδες αν έχεις να μην ασκήσεις περισσότερη πίεση Είναι η χειρότερη δουλειά γενικότερα και πρόσεχε πίσω από τη μητρική να μην κάνεις γρατζουνιά! Αν χρησιμοποίησες κάτι σαν πένσα για τα push pins βαλε λίγο ζελοταιπ ή μονωτική για να δημιουργήσεις μια μαλακή επιφάνεια στην πενσα. Αυτά από εμένα και στην καλύτερη περίπτωση παίζει να είναι αυτό το πρόβλημα σου γιατί μετά πας για μητρική ή άλλο hardware!
BlueBlood7 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, Elen Hras είπε Καλημέρα! Ο φάκελος monidumps είναι κενός.. Το bluescreenview το έχω ανοιχτό ενώ παίζω το παιχνίδι? Γιατί από μόνο του δε μου δείχνει κάτι.. Καλημέρα! Δεν το έχω ξανακάνει.. Η παστα στον επεξεργαστή είναι φρέσκια. Αν λες για πάστα στα Northbridge southbridge θα το δω.. Δεν είχα ιδέα ότι έχουν κ αυτά... Θερμοκρασίες θα δω με εφαρμογή, έτσι? Από τη στιγμή που ο φάκελος minidimps είναι κενός δεν θα λειτουργήσει και το bluescreenview. Για να να είναι κενός ο φάκελος λογικά έτρεξες ccleaner. Όταν ξανά πάρεις bsod θα δημιουργηθούν ξανά τα minidumps.
Elen Hras Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε Από τη στιγμή που ο φάκελος minidimps είναι κενός δεν θα λειτουργήσει και το bluescreenview. Για να να είναι κενός ο φάκελος λογικά έτρεξες ccleaner. Όταν ξανά πάρεις bsod θα δημιουργηθούν ξανά τα minidumps. Μετά την επανεγκατασταση των win10 δεν έχω δει BSOD.. Μόνο red... H τπτ... : απλά έκλεισε το παιχνίδι μόνο του.. ΟΚ, θα το έχω στα υπόψιν για όταν το δω.. 3 ώρες πριν, Angelcrow είπε Yap απλά να ξέρεις ότι θέλεις θερμαγωγική πάστα καλή τύπου Artic Mx2 (όχι artic silver 5) και σίγουρα non conductive Μπορείς να χρησιμοποιήσεις θερμαγωγική πάστα σε φύλλο που την κόβεις σε τετράγωνα όπως η παρακάτω και κόβεις όσο είναι και το chipset χωρίς να λερώσεις αλλά πρέπει να είσαι σίγουρος ότι είναι non conductive. To eshop δεν δίνει όλα τα specs για την παρακάτω https://www.e-shop.gr/xspc-thermal-paste-80x25mm-05mm-p-PER.815878 Σε μερικές Μητρικές intel έχω δει να βάζουν και κάτι τέτοιο το οποίο είναι για chipset και λειτουργεί ως και αυτοκόλλητο https://www.e-shop.gr/akasa-ak-tt12-80-thermal-adhesive-tape-p-PER.805800 Σε κάθε περίπτωση καλή στήριξη των chipsets με τα push pins ή προσοχή στις βίδες αν έχεις να μην ασκήσεις περισσότερη πίεση Είναι η χειρότερη δουλειά γενικότερα και πρόσεχε πίσω από τη μητρική να μην κάνεις γρατζουνιά! Αν χρησιμοποίησες κάτι σαν πένσα για τα push pins βαλε λίγο ζελοταιπ ή μονωτική για να δημιουργήσεις μια μαλακή επιφάνεια στην πενσα. Αυτά από εμένα και στην καλύτερη περίπτωση παίζει να είναι αυτό το πρόβλημα σου γιατί μετά πας για μητρική ή άλλο hardware! Σε ευχαριστώ πολύ! Δουλεια σαββατοκύριακο μοιάζει... Αν είναι επιφοβο, δε θα το κάνω.. Ευχαριστω πάντως!
Elen Hras Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Στις 29/10/2018 στις 12:05 ΜΜ, BlueBlood7 είπε Από τη στιγμή που ο φάκελος minidimps είναι κενός δεν θα λειτουργήσει και το bluescreenview. Για να να είναι κενός ο φάκελος λογικά έτρεξες ccleaner. Όταν ξανά πάρεις bsod θα δημιουργηθούν ξανά τα minidumps. Καλημέρα! Για αρκετό καιρό το παιγνίδι έτρεχε κανονικά... Δεν έχω 'πειράξει' τα Nothbridge Southbridge που έλεγε ο φίλος Angelcrow παραπάνω. Επισυνάπτω το minidump σε περίπτωση που κάποιος μπορεί να βοηθήσει και να μου πει τι μπορεί να φταίει.. Ευχαριστώ πολύ 061719-12343-01.dmp
ZELOMOTH Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Εγω λέω κοίτα όντως northbridge κτλ μήπως και είναι θέμα θερμοκρασίας εκεί κτλ... Απο τέλη Οκτώβρη δεν στο ξανα έκανε μέχρι τώρα γιατί ήταν Χειμώνας και τώρα που Καλοκαίριασε, στο ξανα κάνει.. Μια σκέψη ε'ιναι κι αυτή..🙂
Elen Hras Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 22 ώρες πριν, ZELOMOTH είπε Εγω λέω κοίτα όντως northbridge κτλ μήπως και είναι θέμα θερμοκρασίας εκεί κτλ... Απο τέλη Οκτώβρη δεν στο ξανα έκανε μέχρι τώρα γιατί ήταν Χειμώνας και τώρα που Καλοκαίριασε, στο ξανα κάνει.. Μια σκέψη ε'ιναι κι αυτή..🙂 Είναι πολύ λογικό.. μάλλον θα τα πειράξω.. Αν κάποιο βγάζει άκρη με το minidump που ανέβασα θα εκτιμούσα τα φώτα του!
Aris_ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, Elen Hras είπε Είναι πολύ λογικό.. μάλλον θα τα πειράξω.. Αν κάποιο βγάζει άκρη με το minidump που ανέβασα θα εκτιμούσα τα φώτα του!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα