Striker4 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Όχι ότι είναι καμία τρελή προσφορά αφού και τα δυο μαζί είναι οριακά φθηνότερα από το να τα αγοράσει κάποιος ξεχωριστά αλλά για κάποιον από επαρχία που θα πλήρωνε αντικαταβολή είναι μια καλούτσικη περίπτωση αφού θα γλειτωσει και τα μεταφορικά που δεν είναι και λίγα και την αντικαταβολή. Οριακά στο 10% https://www.you.gr/mobile/productdetails?id=153678
spy94 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Ακόμη και απο το συγκεκριμένο κατάστημα να τα αγοράσεις ξεχωριστά βγαίνει 6€ παραπάνω.Τα μεταφορικά ομως για πανω από 85€ είναι δωρεάν,άσε που έχει και 60+ σημεία παραλάβης.Επισης στα 65€ υπάρχουν σωστότερες επιλογές για τροφοδοτικό,όπως και χαμηλότερα πχ το smart 530 του πενηνταρικου.
Striker4 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Εγώ είπα πως είναι οριακά προσφορά σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις. Τώρα για την ποιότητα του δεν έχω καμία ιδεα-πληροφορία
spy94 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Striker4 είπε Εγώ είπα πως είναι οριακά προσφορά σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις. Τώρα για την ποιότητα του δεν έχω καμία ιδεα-πληροφορία Με 5% δεν το λες οριακά προσφορά.Για κλείδωμα είναι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα