rsttls Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Είναι πλήρως συμβατή αυτή η μητρική με αυτόν τον επεξεργαστή. MSI TOMAHAWK Δυστυχώς δεν έχει δική του ψήκτρα.
Sange Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δηλαδη αν την κουμποσω με την ψηκτρα της default θα εχω θεμα θερμοκρασια? το συστημα θα τρεχει κανονικά? Καλα που το πρόσεξα θα ειχα καψει τον επεξεργαστη.
rsttls Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Sange είπε Δηλαδη αν την κουμποσω με την ψηκτρα της default θα εχω θεμα θερμοκρασια? το συστημα θα τρεχει κανονικά? Καλα που το πρόσεξα θα ειχα καψει τον επεξεργαστη. Δεν έχει δική του ψήκτρα. Πρέπει να αγοράσεις ξεχωριστά. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2018 από rsttls
dpolal Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, Sange είπε Δηλαδη αν την κουμποσω με την ψηκτρα της default θα εχω θεμα θερμοκρασια? το συστημα θα τρεχει κανονικά? Καλα που το πρόσεξα θα ειχα καψει τον επεξεργαστη. Ο συγκεκριμένος επεξεργαστής δεν έχει καν ψήκτρα και πρέπει να την αγοράσεις ξεχωριστά όπως ήδη σου είπαν.
Striker4 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Στις 28/10/2018 στις 10:43 ΠΜ, rsttls είπε Τι εννοείς; Φορμάτ τα Windows; Ναι πέρασμα τα Windows ξανά από την αρχή δεν σβήνει και το bios της motherboard ?? Πάλι αλλάζεις επεξεργαστή ;;
rsttls Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 45 λεπτά πριν, Striker4 είπε Ναι πέρασμα τα Windows ξανά από την αρχή δεν σβήνει και το bios της motherboard ?? Πάλι αλλάζεις επεξεργαστή ;; Όχι, το BIOS της μητρικής δεν έχει σχέση με τα Windows.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα