Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Έχω στο αμάξι συναγερμό ΜΕD, με το κουμπάκι που έχει και ένα κόκκινο led επάνω. Στην αντιπροσωπεία μου είπαν ότι οπλίζει αυτόματα με το κλείδωμα και αφοπλίζει με το ξεκλείδωμα.

Υπάρχει τρόπος να κλειδώσω το αυτοκίνητο χωρίς να οπλίσει ο συναγερμός ή να τον αφοπλίσω χωρίς να ξεκλειδώσει το αυτοκίνητο;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, dtzgr είπε

να τον αφοπλίσω χωρίς να ξεκλειδώσει το αυτοκίνητο;

Νομίζω ότι ο αφοπλισμός χωρίς ξεκλείδωμα, γίνετε πατώντας το κουμπί του κλειδώματος στο χειριστήριο (αντί του ξεκλειδώματος που μάλλον πατάς τώρα).

Δημοσ.

Αν κλειδώσω με το κλειδί και πάλι οπλίζει.

Δεν δοκίμασα να πατήσω το κουμπί του κλειδώματος πάλι. Θα το δοκιμάσω αργότερα.

Η αντιπροσωπεία δεν ξέρει τι της γίνεται. Δεν μου είπαν καν πως να κάνω για να μην οπλίζει τα ραντάρ (μου είπαν δεν γίνεται, αλλά το βρήκα μόνος μου).

Δημοσ.
8 ώρες πριν, dtzgr είπε

Έχω στο αμάξι συναγερμό ΜΕD, με το κουμπάκι που έχει και ένα κόκκινο led επάνω. Στην αντιπροσωπεία μου είπαν ότι οπλίζει αυτόματα με το κλείδωμα και αφοπλίζει με το ξεκλείδωμα.

Είναι εργοστασιακός ή στον έβαλε η αντιπροσωπεία; Το manual το έχεις;

Για συναγερμό MED δεν βλέπω αποτελέσματα στο Google.

Δημοσ.

Υπάρχει λειτουργεία συνεργείου .. σε κάποιες μαρκες ειναι με κουμπί η τζαμπερ στο εγκεφαλακι , σε άλλους είναι με συνδιασμό πχ έχει ένα κουμπί δίπλα από το λαμπάκι κ θέλει 10 πατήματα , σε άλλους με συνδιασμό πχ το κλειδί στο on και πατάς το lock η το unlock.βρες το μοντέλο σου και ψάξε για manual  

Δημοσ.

Λογικά εννοείς τον συναγερμό Meta. Σε μένα δεν ακούγεται ο ήχος της σειρήνας ότι οπλίζει ο συναγερμός όταν κλειδώνω,αλλά λειτουργεί κανονικά σε περίπτωση παραβίασης. Επειδή είχα ρωτήσει σε αντιπρόσωπο της εταιρείας του συναγερμού, μου είπαν πως με επιπλέον κόστος έχω και αυτήν την επιλογή, όπως και άλλες επιλογές που ουσιαστικά ήταν σαν αναβάθμιση .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις οδηγίες λέει πως να ενεργοποιήσεις το beep οπλισης και αφοπλισης. Απλα είναι λαμόγια και λένε μαλακιες.

Επεξ/σία από agamoi-thytai

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...