dtzgr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Καλημέρα, Έχω στο αμάξι συναγερμό ΜΕD, με το κουμπάκι που έχει και ένα κόκκινο led επάνω. Στην αντιπροσωπεία μου είπαν ότι οπλίζει αυτόματα με το κλείδωμα και αφοπλίζει με το ξεκλείδωμα. Υπάρχει τρόπος να κλειδώσω το αυτοκίνητο χωρίς να οπλίσει ο συναγερμός ή να τον αφοπλίσω χωρίς να ξεκλειδώσει το αυτοκίνητο;
bromiaris Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Η αντιπροσωπεία τι σου απάντησε σε αυτή την απορία σου;;
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλμερα .Πιστευω ναι αλλα θα θελει καποιο "πειραγμα" απο ηλεκτρολογο . Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2018 από Γιάννης Platano
jimmy213 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, dtzgr είπε να τον αφοπλίσω χωρίς να ξεκλειδώσει το αυτοκίνητο; Νομίζω ότι ο αφοπλισμός χωρίς ξεκλείδωμα, γίνετε πατώντας το κουμπί του κλειδώματος στο χειριστήριο (αντί του ξεκλειδώματος που μάλλον πατάς τώρα).
NikosKallithea Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, adi32 είπε Απλά κλειδωνεις με το κλειδί Αυτο!
dtzgr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Αν κλειδώσω με το κλειδί και πάλι οπλίζει. Δεν δοκίμασα να πατήσω το κουμπί του κλειδώματος πάλι. Θα το δοκιμάσω αργότερα. Η αντιπροσωπεία δεν ξέρει τι της γίνεται. Δεν μου είπαν καν πως να κάνω για να μην οπλίζει τα ραντάρ (μου είπαν δεν γίνεται, αλλά το βρήκα μόνος μου).
Doubt Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 8 ώρες πριν, dtzgr είπε Έχω στο αμάξι συναγερμό ΜΕD, με το κουμπάκι που έχει και ένα κόκκινο led επάνω. Στην αντιπροσωπεία μου είπαν ότι οπλίζει αυτόματα με το κλείδωμα και αφοπλίζει με το ξεκλείδωμα. Είναι εργοστασιακός ή στον έβαλε η αντιπροσωπεία; Το manual το έχεις; Για συναγερμό MED δεν βλέπω αποτελέσματα στο Google.
aGka8l Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Υπάρχει λειτουργεία συνεργείου .. σε κάποιες μαρκες ειναι με κουμπί η τζαμπερ στο εγκεφαλακι , σε άλλους είναι με συνδιασμό πχ έχει ένα κουμπί δίπλα από το λαμπάκι κ θέλει 10 πατήματα , σε άλλους με συνδιασμό πχ το κλειδί στο on και πατάς το lock η το unlock.βρες το μοντέλο σου και ψάξε για manual
panos_90 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Λογικά εννοείς τον συναγερμό Meta. Σε μένα δεν ακούγεται ο ήχος της σειρήνας ότι οπλίζει ο συναγερμός όταν κλειδώνω,αλλά λειτουργεί κανονικά σε περίπτωση παραβίασης. Επειδή είχα ρωτήσει σε αντιπρόσωπο της εταιρείας του συναγερμού, μου είπαν πως με επιπλέον κόστος έχω και αυτήν την επιλογή, όπως και άλλες επιλογές που ουσιαστικά ήταν σαν αναβάθμιση .
agamoi-thytai Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις οδηγίες λέει πως να ενεργοποιήσεις το beep οπλισης και αφοπλισης. Απλα είναι λαμόγια και λένε μαλακιες. Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2018 από agamoi-thytai
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα