karavidas_jako Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 καλημέρα.Θέλω να δημιουργήσω κουμπιά ή πεδία παρόμοια με αυτού του site.(αυτό για τον υπολογισμό μορίων,το login κλπ).να υπάρχει δηλαδή ένα εικονίδιο κάπου δεξιά ή αριστερά και μόλις περάσει το ποντίκι από πάνω να αναπτύσσεται και να εμφανίζεται πχ ένας σύνδεσμος..υποθέτω γίνεται μάλλον με javascript ή με css.Γνωρίζετε πώς;
XPHSTOS_ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 9 hours ago, karavidas_jako said: καλημέρα.Θέλω να δημιουργήσω κουμπιά ή πεδία παρόμοια με αυτού του site.(αυτό για τον υπολογισμό μορίων,το login κλπ).να υπάρχει δηλαδή ένα εικονίδιο κάπου δεξιά ή αριστερά και μόλις περάσει το ποντίκι από πάνω να αναπτύσσεται και να εμφανίζεται πχ ένας σύνδεσμος..υποθέτω γίνεται μάλλον με javascript ή με css.Γνωρίζετε πώς; Δεν χρειάζεσαι javascript παρα μόνο HTML & CSS Δες ένα παράδειγμα εδώ: https://codepen.io/anon/pen/MPxYvG?editors=0110
karavidas_jako Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 υπέροχο..κατάφερα να το βάλω..ένα δύο πράγματα δε μου δουλεύουν ακόμα,το position δηλαδή,που δεν ακολουθεί τυπική μορφή : { position:absolute; width:100px; height:100px; background:red; right:10px; top:300px; } αλλά το παλεύω..και δεν μου δουλεύει και το background color..ευχαριστώ πολύ πάντως!!με έσωσες!!μέρες το έψαχνα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα