rudigarcia222 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) παιδες εκανα προσφατα λογαριασμο στο αμαζον αποφασισα πρωτη φορα να το χρησιμοποιησω ωστε να αγορασω μια gpu απο το επισημο γαλλικο(αναφερομαι σε μια προσφορα στα 218 ευρω που ειναι ηδη απο χθες στο νημα προσφορων)και εχουν παραγγειλει και αλλα μελη λοιπον οπως προσπαθησα να κανω την παραγγελια απο την λιγοστη εμπειρια απο τα ονλαιν που εχω με το ebay πατησα στην καρτα γραφικων προχωρησα πατησα κανονικη αποστολη και μου εβγαλε το τελικο ποσο το οποιο μαζι με τα μεταφορικα ειναι ακριβως ιδιο με αυτο που εχουν στο νημα. Μετα εβαλα αγορα με καρτα mastercard εβαλα τα στοιχεια μου που εχω κουμπωμενο τον λογαριασμο τραπεζης περασε η αγορα και μου ηρθε και το μειλ επιβεβαιωσης/επιπλεον στο μενου του αμαζον βλεπω ενεργη την παραγγελια μου και αφου εγινε μολις λεει διαταχθηκε σημερα η ερωτηση μου ολα κομπλε μεχρι εδω η ερωτηση μου ειναι -τα λεφτα το αμαζον δεν τα τραβαει απευθειας οπως το ebay/οι στοιχηματικες και οι υπολοιπες ??γιατι κανοντας login στο webankin βλεπω δεν εχουν τραβηξει τπτ/παιζει να μην εχουν αποθεμα γιαυτο το καθυστερουν???στο λινκ βεβαια το βγαζω ενεργο σαν αγορα δεν ειναι κλειδωμενο???? εδιτ παιδες μαλλον το βρηκα μετα απο αναζητηση σε ξενο φορουμ διαβαζω οτι σε συγκεκριμενα προιοντα καθυστερουν μαλλον αυτο θα ειναι Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2018 από rudigarcia222
The_Judas Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δεν είναι απαραίτητο να δεσμευτούν τα χρήματα άμεσα από το amazon. Συνήθως τα δεσμεύει όταν γίνει η αποστολη του δέματος. 1
poulinos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 On 26/10/2018 at 23:31, rudigarcia222 said: παιδες εκανα προσφατα λογαριασμο στο αμαζον αποφασισα πρωτη φορα να το χρησιμοποιησω ωστε να αγορασω μια gpu απο το επισημο γαλλικο(αναφερομαι σε μια προσφορα στα 218 ευρω που ειναι ηδη απο χθες στο νημα προσφορων)και εχουν παραγγειλει και αλλα μελη λοιπον οπως προσπαθησα να κανω την παραγγελια απο την λιγοστη εμπειρια απο τα ονλαιν που εχω με το ebay πατησα στην καρτα γραφικων προχωρησα πατησα κανονικη αποστολη και μου εβγαλε το τελικο ποσο το οποιο μαζι με τα μεταφορικα ειναι ακριβως ιδιο με αυτο που εχουν στο νημα. Μετα εβαλα αγορα με καρτα mastercard εβαλα τα στοιχεια μου που εχω κουμπωμενο τον λογαριασμο τραπεζης περασε η αγορα και μου ηρθε και το μειλ επιβεβαιωσης/επιπλεον στο μενου του αμαζον βλεπω ενεργη την παραγγελια μου και αφου εγινε μολις λεει διαταχθηκε σημερα η ερωτηση μου ολα κομπλε μεχρι εδω η ερωτηση μου ειναι -τα λεφτα το αμαζον δεν τα τραβαει απευθειας οπως το ebay/οι στοιχηματικες και οι υπολοιπες ??γιατι κανοντας login στο webankin βλεπω δεν εχουν τραβηξει τπτ/παιζει να μην εχουν αποθεμα γιαυτο το καθυστερουν???στο λινκ βεβαια το βγαζω ενεργο σαν αγορα δεν ειναι κλειδωμενο???? εδιτ παιδες μαλλον το βρηκα μετα απο αναζητηση σε ξενο φορουμ διαβαζω οτι σε συγκεκριμενα προιοντα καθυστερουν μαλλον αυτο θα ειναι εχω πετυχει περιπτωση που αυτο που αγορασα δεν υπηρχε τελικα οποτε δεν εκαναν ποτε την χρεωση.πολλοι χρεωνουν οταν η παραγγελια ειναι ετοιμη να φυγει. βεβαια εχω πετυχει και περιπτωση που το προιον δεν υπηρχε και το παραξενο της υποθεσης ηταν οτι στην καρτα μου φανηκε σαν να εγινε η χρεωση δηλαδη σαν να πηγαν να δεσμευσουν το ποσο αλλα στο λογαριασμο μου δεν φανηκε ποτε η κινηση και εννοειται οτι δεν μου "εφαγαν" λεφτα.. 3
opcorsa Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 σε χρεωνει μιση ωρα αργοτερα, για να κανεις ακυρωση αν θες ..
defacer Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Γιατί, αν δε σε χρεώσει τι είναι αυτό που εμποδίζει την ακύρωση;
opcorsa Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 25 λεπτά πριν, defacer είπε Γιατί, αν δε σε χρεώσει τι είναι αυτό που εμποδίζει την ακύρωση; δεν ξερω τυπε παντως ισχυει, οταν παραγγειλα κι εγω πρωτη φορα μου εκανε εντυπωση και το εψαξα...μετα απο μιση ωρα με χρεωσαν.. ισως να ειναι λαθος αυτο που ειπα για ακυρωση -δεν ξερω τον λογο- παντως αυτο ειναι..
defacer Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Ίσως να μην έχεις ιδέα αλλά πάντως αυτό είναι. 😂 Την επόμενη φορά που θα το ψάξεις, ψάξε και εκεί στο FAQ της Amazon που λέει ότι σας χρεώνουμε μόνο όταν η παραγγελία σας είναι έτοιμη να αποσταλεί.
opcorsa Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 19 λεπτά πριν, defacer είπε Ίσως να μην έχεις ιδέα αλλά πάντως αυτό είναι. 😂 Την επόμενη φορά που θα το ψάξεις, ψάξε και εκεί στο FAQ της Amazon που λέει ότι σας χρεώνουμε μόνο όταν η παραγγελία σας είναι έτοιμη να αποσταλεί. δλδ γιατι αργησε εμενα να με χρεωσει μιση ωρα? σε μιση ωρα ηταν ετοιμο να σταλει το βιβλιο που παρειγγειλα? με την μια ή την αλλη το πετυχαμε
defacer Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 2 hours ago, opcorsa said: σε μιση ωρα ηταν ετοιμο να σταλει το βιβλιο που παρειγγειλα? Άνετα. Αλλά εσύ θα πρέπει να ξέρεις πότε όντως εστάλη, λογικά την ίδια ή την επόμενη μέρα. 1
malossi Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Γεια σας παιδια και απο μενα.Εκανα εχθες μια παραγγελιά απο amazon.com αλλα τελικα την ακύρωσα σχεδον αμέσως.Αλλα το amazon μου δέσμευσε τα χρηματα κανονικα(δεσμευσε οχι πήρε).Μίλησα με τον πωλητή και μου ειπε οτι δεν εχει καμια σχεση αυτος και μου ειπε να μιλήσω με amazon.To amazon μου ειπε οτι ναι εχει ακυρωθεί η παραγγελια και δεν θα εχω καμια χρεωση και μου ειπαν να παρω την τραπεζα για να τα αποδεσμευσουν,,,η τραπεζα μου ειπε οτι εχει παρει εξουσιοδότηση για να μου παρει τα λεφτα το amazon αλλα ακομη δεν ειναι ολοκληρωμένη και οτι ειναι στο χερι του εμπορου(amazon) για να αποδεσμευτουν,μπορω να κανω αμφισβήτηση και να το προχωρήσει η τραπεζα μου ομως,και στο τελος πηγα σε chat με το amazonv και μου είπαν να μην στανχωριεμαι,σε 3-5 εργάσιμες θα τα ξανα δω. Σας εχει τυχει ποτε?Δεν ξερω τι αλλο να κανω απο το να περιμενω.Πρωτη φορα κανω αγορα απο amazon και ξενέρωσα ηδη. any thoughts? Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2018 από malossi
humanoid Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, malossi είπε Γεια σας παιδια και απο μενα.Εκανα εχθες μια παραγγελιά απο amazon.com αλλα τελικα την ακύρωσα σχεδον αμέσως.Αλλα το amazon μου δέσμευσε τα χρηματα κανονικα(δεσμευσε οχι πήρε).Μίλησα με τον πωλητή και μου ειπε οτι δεν εχει καμια σχεση αυτος και μου ειπε να μιλήσω με amazon.To amazon μου ειπε οτι ναι εχει ακυρωθεί η παραγγελια και δεν θα εχω καμια χρεωση και μου ειπαν να παρω την τραπεζα για να τα αποδεσμευσουν,,,η τραπεζα μου ειπε οτι εχει παρει εξουσιοδότηση για να μου παρει τα λεφτα το amazon αλλα ακομη δεν ειναι ολοκληρωμένη και οτι ειναι στο χερι του εμπορου(amazon) για να αποδεσμευτουν,μπορω να κανω αμφισβήτηση και να το προχωρήσει η τραπεζα μου ομως,και στο τελος πηγα σε chat με το amazonv και μου είπαν να μην στανχωριεμαι,σε 3-5 εργάσιμες θα τα ξανα δω. Σας εχει τυχει ποτε?Δεν ξερω τι αλλο να κανω απο το να περιμενω.Πρωτη φορα κανω αγορα απο amazon και ξενέρωσα ηδη. any thoughts? Τιποτα απολυτως δε χρειαζεται να κανεις. Το αμαζον δε θα στειλει τα παραστατικα της αγορας και τα χρηματα θα αποδεσμευτουν συντομα (1-3 εργασιμες). 1
malossi Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Ευχαριστω πολυ Φιλε μου για την άμεση απάντηση.
Chape Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Εδώ και αρκετά χρόνια αγοράζω διαφορά πράγματα από το Amazon δεν είχα ούτε 1 φορά πρόβλημα ούτε 1. Δεν χρειάζεται να σας πιάνει πανικός εσείς που αγοράζετε κάτι για πρώτη φορά.
poulinos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 On 02/11/2018 at 11:46, malossi said: Γεια σας παιδια και απο μενα.Εκανα εχθες μια παραγγελιά απο amazon.com αλλα τελικα την ακύρωσα σχεδον αμέσως.Αλλα το amazon μου δέσμευσε τα χρηματα κανονικα(δεσμευσε οχι πήρε).Μίλησα με τον πωλητή και μου ειπε οτι δεν εχει καμια σχεση αυτος και μου ειπε να μιλήσω με amazon.To amazon μου ειπε οτι ναι εχει ακυρωθεί η παραγγελια και δεν θα εχω καμια χρεωση και μου ειπαν να παρω την τραπεζα για να τα αποδεσμευσουν,,,η τραπεζα μου ειπε οτι εχει παρει εξουσιοδότηση για να μου παρει τα λεφτα το amazon αλλα ακομη δεν ειναι ολοκληρωμένη και οτι ειναι στο χερι του εμπορου(amazon) για να αποδεσμευτουν,μπορω να κανω αμφισβήτηση και να το προχωρήσει η τραπεζα μου ομως,και στο τελος πηγα σε chat με το amazonv και μου είπαν να μην στανχωριεμαι,σε 3-5 εργάσιμες θα τα ξανα δω. Σας εχει τυχει ποτε?Δεν ξερω τι αλλο να κανω απο το να περιμενω.Πρωτη φορα κανω αγορα απο amazon και ξενέρωσα ηδη. any thoughts? τελευταια φορα εβαλα παραγγελία.φανηκε σαν κινηση στην καρτα παροτο το email μου ελεγε οτι δεν ειχα χρεωθει.εστειλα και εγω τα email μου εδωσαν και κωδικο για την τραπεζα για να αποδεσμευτουν αλλα τελικα δεν χρειαστηκε τιποτα.η κινηση στο λογαριασμο απλα δεν φανηκε ποτε και δεν ελειπαν λεφτα.και αν θυμαμαι σωστα πλεον δεν υπαρχει ουτε καν στην καρτα η κινηση. οποτε απλα περιμενεις.δεν νομιζω οτι εχεις θεμα.και στην δικια μου περιπτωση η παραγγελια δεν ηταν fulfilled απο amazon αλλα απο τριτη εταιρεια.και μενα ο πωλητης μου ειχε πει να μιλησω με amazon
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα