Dennis077 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Γειά σας έσπασε η οθόνη της Samsung τηλεόρασης μου και θέλω να μου πείτε αν αξίζει να την φτιάξω. Η τηλεόραση είναι 4ετίας, τι μου προτείνετε..;;;;
villasg Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μονο αμα βρεις κανα μάστορα που εχει καβατζα οθονη απο τηλεόραση με αλλη βλαβη θα ειναι συμφέρουσα η επισκευη Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2018 από villasg
Dennis077 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Σε ευχαριστώ για την κατατοπιστική απάντηση..!!!
terenik Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 στο 99% των περιπτωσεων οι λοιπες βλαβες συμφερει να επισκευαστουν οποτε ειναι δυσκολο σε τηλεοραση samsung να υπαρχει οθονη στην ακρη. (σε κατι τουρμποεξ που διαλυωνται για πλακα τα σωθικα της μπορουν να βρεθουν αθικτες οθονες.)
villasg Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 31 λεπτά πριν, terenik είπε στο 99% των περιπτωσεων οι λοιπες βλαβες συμφερει να επισκευαστουν οποτε ειναι δυσκολο σε τηλεοραση samsung να υπαρχει οθονη στην ακρη. (σε κατι τουρμποεξ που διαλυωνται για πλακα τα σωθικα της μπορουν να βρεθουν αθικτες οθονες.) Κιομως θα εκπλαγεις ποσες δεν φτιαχνονται ( ειδικα με τις τιμες και μη διαθεσημοτητα της εδω samsung σε ανταλλακτικα ) με βλαβη πχ T-CON + τροφοδοτικο (200+€ ) , ενω παραλληλα δεν ερχονται καν να να τις παραλαβουν απο τα service για να μην πληρωσουν τον ελεγχο και τις παρατανε , και παιρνουν με δωσεις μια "φρεσκια" ......
terenik Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 κοιτα αποτι ξερω εκτος εγγυησης η πλειοψηφια επιλεγει τον μαστορα της γειτονιας. και ειδικα για samsung βρωμαει ο τοπος απο μεταχειρισμενα ανταλλακτικα. αρα εξακολουθω να πιστευω οτι εκτος απο πανελ ολα τα υπολοιπα επισκευαζονται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα