Προς το περιεχόμενο

mi 8 or s8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω ήμουν ξεκάθαρος ότι πρότεινα το S8 και μάλιστα αν μπορεί και το plus επειδή ο ts ενδιαφέρεται μόνο για κάμερα και μπαταρία (plus).

Δεν ανέφερα τίποτα για επεξεργαστή κλπ.

Τώρα όσο αφορά την εγγύηση αυτό είναι δικό του θέμα αν θέλει να σκάσει το "καπέλο" των αλυσίδων, ή αν το πάρει από Σκρουτζάδικο.

Το Samsung από όπου και να το πάρεις την εγγύηση δύο χρόνων θα την έχει ούτος αλλιώς.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, κουξκουκ είπε

Το mi mix 2s καλύτερο από το mi8 μάλιστα...

https://www.xda-developers.com/xiaomi-mi-mix-2s-mi-8-get-camera-improvements-mi-mix-3/

Για την μπαταρία άμα θες ρωτά εμένα να σου πω ακριβες στατιστικά

To link που έβαλες δεν καταλαβα τι θες να πεις.Ότι θα παρει την καμερα του mix 3 η επειδη ειναι λιγο πιο ψηλα στο dxomark.Τέλος πάντων για την κάμερα προτείνω s8 για την μπαταρία mi 8.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, sifario είπε

To link που έβαλες δεν καταλαβα τι θες να πεις.Ότι θα παρει την καμερα του mix 3 η επειδη ειναι λιγο πιο ψηλα στο dxomark.Τέλος πάντων για την κάμερα προτείνω s8 για την μπαταρία mi 8.

Ότι είδη το mi8 και το mix2s έχουν το ίδιο software & hardware πως γίνεται το ένα να βγάζει καλύτερα από το άλλο; Και το ίδιοhardware έχει και το mix3  που σε λίγο θα μοιραστεί και το software του με τα άλλα δύο .φίλε μάλλον μπερδεύεις κανένα pocophone μάλλον δεν παίζει διαφορετικά .

Τεσπά ο ts ας κρίνει και να διαλέξει δεν κερδίζω κάτι εγώ για να αντικρούσω γνώμες άλλον,για βοήθεια έγραψα 

Δημοσ.

Aυτο θελω να σε πω ενω εχουν το ιδιο hardware και software το mi8 υστερει και η xiaomi κανει προσπαθεια με υpdate να το φτιαξει.Δεν τα λεω απο το μυαλο μου αν θες κανε επισκεψη σε διπλανο forum να δεις τι λενε αυτοι που ρο εχουν

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...