Προς το περιεχόμενο

mi 8 or s8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για μένα S8 που έχει και καλύτερες νυχτερινές.

Αν μπορείς πάρε και το plus που έχει και μεγαλύτερη μπαταρία.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παλιό πλέων το samsung  και δεν αξίζει σε κανένα τομέα, νομίζω το mi8 καλύτερο σε όλα ίσως μπορεί όχι στην οθόνη, επεξεργαστή φωτογραφία μπαταρία  ταχύτητα δεν υπάρχει σύγκριση, ήμουν σε ίδια κατάσταση να πάρω το h note 10 αλλά επέλεξα snapdragon αντί για kirin που είναι και αυτό κατά πολύ καλύτερο από το samsung και το λέω γιατί έχω δουλέψει ελάχιστα βέβαια αλλά κατάλαβα το ζόρι στο s8 ,και τα δύο πανέμορφα όμως . 

Επεξ/σία από κουξκουκ
Δημοσ.

Τα είδα από κοντά το s8 φενεται να έχει πολύ καλύτερη οθόνη επίσης είναι πιο παλιό και είναι πιο μαζεμένο από το μι8 απλά δεν ξέρω για το σύνολο και εκεί ζητάω την βοήθεια σας 

Δημοσ.

Τη παλιό και βλακείες λέτε.... περσινό μοντέλο ειναι και μάλιστα σαν σύνολο είναι καλύτερο από το mi8.

Και έχει και το καλύτερο suport.

• Like 1
Δημοσ.

Αν το Mi8 ειναι απο αλυσιδα,αξιζει περισσοτερο γιατι και καλυτερη καμερα εχει και καλυτερη μπαταρια απο το S8.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, saruman123 είπε

Τη παλιό και βλακείες λέτε.... περσινό μοντέλο ειναι και μάλιστα σαν σύνολο είναι καλύτερο από το mi8.

στο μονο που ειναι καλυτερο το s8 ειναι στο support και στο ip68 .παντου υπερεχει το mi8 ,και ειδικα στην μπαταρια και την καμερα που εινδιαφερει τον ts.

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Αν το Mi8 ειναι απο αλυσιδα,αξιζει περισσοτερο γιατι και καλυτερη καμερα εχει και καλυτερη μπαταρια απο το S8.

Τι εννοείς; υπάρχουν διαφορετικές εκδόσεις στην Ελληνική αγορά;

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, tinapo είπε

Τι εννοείς; υπάρχουν διαφορετικές εκδόσεις στην Ελληνική αγορά;

Οσα κινητα εισαγονται απο την infoquest και πωλουνται μεσω των Ελληνικων αλυσιδων ή του mistore η infoquest τα καλυπτει με 2χρονια εγγυηση η ιδια σαν εισαγωγεας.

Οσα κινητα πωλουνται απο σκρουτζομαγαζα εχουν εγγυηση κινας.

Αυτο σημαινει οτι ακομα και αν πχ πεσει κατω και σπασει η οθονη του Mi8,η infoquest δεν αναλαμβανει την επισκευη του επι πληρωμης αν δεν ειναι κινητο το οποιο να εισαγει αυτη.

Ειναι το μελανο σημειο των xiaomi συσκευων δυστηχως.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Οσα κινητα εισαγονται απο την infoquest και πωλουνται μεσω των Ελληνικων αλυσιδων ή του mistore η infoquest τα καλυπτει με 2χρονια εγγυηση η ιδια σαν εισαγωγεας.

Οσα κινητα πωλουνται απο σκρουτζομαγαζα εχουν εγγυηση κινας.

Αυτο σημαινει οτι ακομα και αν πχ πεσει κατω και σπασει η οθονη του Mi8,η infoquest δεν αναλαμβανει την επισκευη του επι πληρωμης αν δεν ειναι κινητο το οποιο να εισαγει αυτη.

Ειναι το μελανο σημειο των xiaomi συσκευων δυστηχως.

Α, εννοούσες το θέμα της εγγύησης. Έτσι που το έγραψες συνεχόμενα νόμισα ότι αναφερόσουν στην κάμερα κλπ

2 ώρες πριν, Fulgore είπε

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tinapo είπε

Α, εννοούσες το θέμα της εγγύησης. Έτσι που το έγραψες συνεχόμενα νόμισα ότι αναφερόσουν στην κάμερα κλπ

Προφανως γιατι αρκετο κοσμο τον ενδιαφερει και το κομματι της εγγυησης,ειδικα σε κινητα με Amoled οθονες που μπορει να εμφανιστει burn in.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, saruman123 είπε

Ο 835/exynos είναι ένα χρόνο στην αγορά μέχρι να βγεί ο 845 που παίζει τώρα και είναι στο τέλος πριν βγεί ο καινούργιος οπότε ναι είναι ποιο παλιό σε δύο μήνες βγαίνει το s10 για support άμα μιλάς για αναβαθμίσεις μάλλον δεν ξέρεις..άμα μιλάς για εγγύηση άλλο θέμα, και ότι σαν " σύνολο" μόνο στην οθόνη υπερέχει ,ram cpu μπαταρία καμία επαφή και στην κάμερα στο μόνο σημείο που κερδίζει είναι στο βίντεο και όχι στις φωτογραφίες.

Ts ο λόγος μου είναι ενάντια στο suraman οπότε πάνε δες και τα δύο από κοντά που πολύ δύσκολο να βρεις s8 σε αλυσίδα πλέον αλλά δες το s9 που στο μάτι είναι και αυτό μπόμπα και από κανένα δεν θα χάσεις

Η περίμενε κανένα παλικάρι που να τα έχει και τα δύο...

Δημοσ.

Επειδή εισαι ξεκάθαρος στο τι ζητάς και διάβασα πολλές ανακρίβειες από την μεριά μου θα σε πω όσο αφορά την κάμερα s8 όσο για την μπαταρία mi 8.Nα ελεγες ότι θες να πάρεις το mi mix 2s θα σου έλεγα να το πάρεις όσο αφορά την κάμερα αλλά όχι και το mi8 έχει καλύτερη από το s8.Oλοι τα πουλάνε γιατί έχουν απογοητευτεί από την κάμερα του.Γενικα μέχρι στιγμής  στο θέμα κάμερας Samsung Huawei είναι ένα κλικ και βάλε παραπάνω από xiaomi

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

45 λεπτά πριν, sifario είπε

Επειδή εισαι ξεκάθαρος στο τι ζητάς και διάβασα πολλές ανακρίβειες από την μεριά μου θα σε πω όσο αφορά την κάμερα s8 όσο για την μπαταρία mi 8.Nα ελεγες ότι θες να πάρεις το mi mix 2s θα σου έλεγα να το πάρεις όσο αφορά την κάμερα αλλά όχι και το mi8 έχει καλύτερη από το s8.Oλοι τα πουλάνε γιατί έχουν απογοητευτεί από την κάμερα του.Γενικα μέχρι στιγμής  στο θέμα κάμερας Samsung Huawei είναι ένα κλικ και βάλε παραπάνω από xiaomi

Το mi mix 2s καλύτερο από το mi8 μάλιστα...

https://www.xda-developers.com/xiaomi-mi-mix-2s-mi-8-get-camera-improvements-mi-mix-3/

Για την μπαταρία άμα θες ρωτά εμένα να σου πω ακριβες στατιστικά

Επεξ/σία από κουξκουκ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...