Sheogorath Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα, Έχω στην κατοχή μου έναν Apacer SSD 510 128GB. Άλλαξα προχθές σύστημα και αφού έκανα φορμάτ, έβαλα έναν μεγαλύτερο SSD και άφησα τον παλιό στην άκρη. Έχω μια εξωτερική θήκη, που δουλεύει κανονικά και βλέπω άλλους δίσκους, οπότε έβαλα τον παλιό SSD για να τραβήξω κανα αρχείο απο επιφάνεια εργασίας κτλ. Τον είδαν τα Win10 κανονικά, μπήκα στο USER, μου είπε το κλασσικό με το ότι δεν έχω δικαίωμα να μπω μέσα στους επόμενους φακέλους, και πάτησα να αποκτήσω, το κλασσικό που αλλάζει τα δικαιώματα σε όλους τους φακέλους μέσα στον κυρίως φάκελο users: (C:\\Users\Sheo\...) που πρασινίζει η μπάρα πάνω και μπορείς μετά να μπεις κανονικά. Όπως στην φωτογραφία: Το θέμα είναι ότι δεν τελείωσε ποτέ, αλλά κόλλησε 5-6 χιλιοστά απο δεξιά (προς το τέλος δηλαδή). Πάτησα ακύρωση μετά απο κανα 10λεπτο, μπας και το ξανακάνω μετά. Ως αποτέλεσμα κράσαραν τα Win10 που είχα, και αναγκάστηκα να κάνω Hard Reset. Ο SSD πλέον δεν φαίνεται σε κανένα pc, ενώ αν τον έχω εξωτερικό συνδεδεμένο με την θήκη κάπου, ακόμα και στο λάπτοπ με τα Win7, κρεμάει το σύστημα. Αν πχ πάω να κάνω shut down, και είναι στην θύρα ο δίσκος, δεν κλείνει ποτέ ο υπολογιστής. Τον έβγαλα απο την θήκη, και τον έβαλα εσωτερικό. Δεν φαίνεται πουθενά. Ευτυχώς τον είχα κάνει clone πριν κανα μήνα, και έχω τα πάντα. Αλλά τι διάολο να έγινε; Μου τον χάλασαν τα Win10; Η υγεία και οι επιδόσεις του δίσκου ήταν άριστες τελευταία φορά που είδα (πριν καμια βδομάδα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 bro !!! στη διαχειριση δισκων φαινεται ο δισκος ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 7 λεπτά πριν, ultraex2003 είπε bro !!! στη διαχειριση δισκων φαινεται ο δισκος ;; Όχι, σε όλα τα γράμματα (πέρα απο τους δύοδίσκους μου) γράφει "no media". Κάνει "blip blip" οταν το συνδέω, λογικά βλέπει τον Controller της θήκης αλλά για δίσκο ούτε λόγος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 εχω την εντυπωση οτι το blip αυτο που λες οτι ειναι θεμα με τη πλακετα του controler γατι εχω κανα 2 ssd παλια καμμενα και δε ακουω τιποτα οταν τα βαζω ρευμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, ultraex2003 είπε εχω την εντυπωση οτι το blip αυτο που λες οτι ειναι θεμα με τη πλακετα του controler γατι εχω κανα 2 ssd παλια καμμενα και δε ακουω τιποτα οταν τα βαζω ρευμα Βρίσκει τον κοντρολερ. Είναι ο ήχος όταν βρίσκει συσκευή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 24 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Βρίσκει τον κοντρολερ. Είναι ο ήχος όταν βρίσκει συσκευή. Αν βρίσκει controler και δεν ανοίγει δίσκο κοίτα στη διαχείριση εάν βλέπει κάτι απο δίσκο ίσως με τίποτα ερωτηματικό Πριν από μερικές μέρες μου ετυχε κάτι παρόμοιο με usb δίσκο στα καλά καθούμενα είχε φύγει το γράμμα του δίσκου και ενώ ακουγόταν το αυτό το blip δεν ανοιγε ο δίσκος μόλις του έδωσα γράμμα άνοιξε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 59 λεπτά πριν, ultraex2003 είπε Αν βρίσκει controler και δεν ανοίγει δίσκο κοίτα στη διαχείριση εάν βλέπει κάτι απο δίσκο ίσως με τίποτα ερωτηματικό Πριν από μερικές μέρες μου ετυχε κάτι παρόμοιο με usb δίσκο στα καλά καθούμενα είχε φύγει το γράμμα του δίσκου και ενώ ακουγόταν το αυτό το blip δεν ανοιγε ο δίσκος μόλις του έδωσα γράμμα άνοιξε Στο "manage" δεν λες; Δεν βρίσκει κάτι. Θα δοκιμασω και σαν εσωτερικός στο manage μπας και αλλάξει κάτι. Ευχαριστω μπρο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EddieObscurant Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Κάνε ενα power cycle στον ssd. Σε desktop σύνδεσε μόνο το power cable και αστον για καμια ώρα. μετά βγαλτον για κανα λεπτο εκτος ρευματος και ξαναβαλτον για καμια ώρα. Αστον πάλι για κανα λεπτο και μετα συνδεσε τον κανονικα και με το data cable και λογικα θα τον δει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GioTech Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Απενεργοποιήσε τον υπολογιστή και στη συνέχεια ενεργοποιήσε τον ξανά. Εάν μπορείς να παρατηρήσεις απευθείας το SSD, αναζητήσε οποιαδήποτε ένδειξη δραστηριότητας, όπως μια μεταφορά δεδομένων ή μια ενδεικτική λυχνία τροφοδοσίας. Εάν το SSD είναι ενεργοποιημένο, το πρόβλημα μπορεί να οφείλεται σε λανθασμένη ρύθμιση παραμέτρων λογισμικού ή σε πρόβλημα εγκατάστασης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Σήμερα λογικά που έχω χρόνο θα τα δοκιμάσω. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δες αν φαίνεται σε Linux. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikdev Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Βάλε ένα live cd linux Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα