rudigarcia222 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) -γεια χαρα μαγκες, μετα απο μεγαλη καθυστερηση αποφασισα να αγοράσω ενα νεο πσ / μεσα στον νοεμβριο ωστε ισως και να εκμεταλλευτώ την bf -θελω να μου κανετε 2 προτασεις μια σε επεξεργαστη ryzen και μια σε intel,παιδες μην αναλωθουμε ποιος ειναι καλυτερος για 2 fps υπεροχης -το μονο που αναφερω ειναι οτι δεν κανω oc θελω ενα αυστηρως plugnplay συστημα που να το ανοιγω και να το κλεινω χωρις να πειραζω μενου και ιστοριες ουτε στον cpu ουτε στη gpu ουτε στη ραμ -επισης εχω μια οθονη dell 1080 και μια 4k τηλεοραση σαμσουνκ/αρα αυστηρα 1080/60 fps ισως πειραματικα 2κ 30 η 60 fps στην τβ οχι παραπανω fps fryysync και υπερβολες Ποσό που διαθέτουμε :900-1100 Χρήση υπολογιστή :gaming (καινουρια και βαρια παιχνιδια assasin creed odyssey κτλ) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:οχι Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. οχι εχω δεν θα αγορασω τπτ Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? εχω τα παντα ψαχνω ενα πληρη κουτι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).θεσσαλονικη Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?αν γινεται απο ενα ισως εκτος gpu Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?στο καταστημα η σε ειδικο μαστορα εγω δεν νιωθω Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .οχι εχω τα δεκα παιδες τι αλλο να αναφερω οτι χρειαζεται στην πορεια ,αναφερω οτι ισως αν γινεται μια καλη ψυξη στα επιμερους εξαρτηματα γιατι αν κολλαω με καποιο παιχνιδι το πλακωνω με τις ωρες Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2018 από rudigarcia222
Rhamnusia Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) AMD Cpu: 2600 Mobo: B450(4DimmRamSlot) Ram: Dual Channel 16Gb 3000+Mhz Intel Cpu: 8100 Mobo: B360(4DimmRamSlot) Ram: Dual channel 16gb 2666Mhz Για 1080 πιστεύω σου αρκεί ακόμα η 8GbRam Κοινά Gpu: 1060 6gb Psu:550 SSD: Nvme 240 ή Sata 500gb Θες να σου γράψω ακριβώς κομμάτια ή να ψάξεις με βάση ότι έγραψα σαν μπούσουλα; Έχεις κάποια προτίνηση χρώματα/ μέγεθος κουτί κλπ; TG, χωρίς; Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2018 από Rhamnusia
adtakhs Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Amd 2600X Msi tomahawk b450 G. Skill 16gb ddr4 3200mhz Crucial MX 500 M2 SSD 250gb Toshiba P300 1TB sata 3 XFX Rx 580 8GB DDR5 Aerocool Aero 500 Xfx TS 600watt Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2018 από adtakhs 1
rudigarcia222 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Rhamnusia είπε AMD Cpu: 2600 Mobo: B450(4DimmRamSlot) Ram: Dual Channel 16Gb 3000+Mhz Intel Cpu: 8100 Mobo: B360(4DimmRamSlot) Ram: Dual channel 16gb 2666Mhz Για 1080 πιστεύω σου αρκεί ακόμα η 8GbRam Κοινά Gpu: 1060 6gb Psu:550 SSD: Nvme 240 ή Sata 500gb Θες να σου γράψω ακριβώς κομμάτια ή να ψάξεις με βάση ότι έγραψα σαν μπούσουλα; Έχεις κάποια προτίνηση χρώματα/ μέγεθος κουτί κλπ; TG, χωρίς; τα εψαξα πανω κατω απλα νομιζω με μια 1060 το μπατζετ θα ειναι λιγοτερο απο 900-1100 δεν εχω θεμα με χρωματα και γενικα αισθητικη κουτι κτλ κρυμμενο θα ειναι με νοιαζει μονο να χωρανε και να εχει καλο ερφλοου,tg τι σημαινει?? 5 ώρες πριν, adtakhs είπε Amd 2600X Msi tomahawk b450 G. Skill 16gb ddr4 3200mhz Crucial MX 500 M2 SSD 250gb Toshiba P300 1TB sata 3 XFX Rx 580 8GB DDR5 Aerocool Aero 500 Xfx TS 600watt -παιζει καποιο ρολο η ταχυτητα στη ραμ???να παω σε 3200 οσο αφορα ριζεν??? -το τροφοδοτικο δεν το βρισκω στοσκρουτζ εχει το ιδιο στα 650 ,να παω για 650??550 θα ειναι λιγα?? -να παω σε 580 η 1060/1070??η xfx ειναι γνωστη εταιρεια? -το κουτι δεν ειναι λιγο φθηνο και μικρο??μηπως να παρω το ιδιο σε 800ρι επισης μια παρατηρηση εχω ηδη ενα hdd και ενα εξωτερικο αρα οσο αφορα στο μπατζετ 250ssd ειναι αρκετα και μια απορια ακομα ποσα ανεμιστηρακια θα πρεπει να εχω συνολο-να αγορασω εξτρα??βρηκα ενα poll σε ξενο σαιτ που επιτο πλειστον ειχαν 3 η 4 και τελος ψυκτρα επεξεργαστη να μμην βαλω στο συστημα?? παιδες σορι για το καταιγισμο ερωτησεων δεν πολυ νιωθω οπως ειπα απο πσ εχω ενα τυρανοσαυρο ακομα δεκαπενταετιας Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2018 από rudigarcia222
oceanborngr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Αμαρτία σε σύστημα των 1100 να μην μπει GTX 1070 νομίζω, από τη στιγμή που κυρίως ενδιαφέρον είναι τα απαιτητικά παιχνίδια και πιθανόν και gaming στην τηλεόραση. Σύνολο 1070 ευρώ πάνω κάτω. 1 1
splanis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Συμφωνώ για καλύτερη κάρτα γραφικών εφόσον λέμε Gaming σύστημα αλλά μπορεί να βγει ο hdd και να μπει 2600 και μια b450 1
oceanborngr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 14 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε τα εψαξα πανω κατω απλα νομιζω με μια 1060 το μπατζετ θα ειναι λιγοτερο απο 900-1100 δεν εχω θεμα με χρωματα και γενικα αισθητικη κουτι κτλ κρυμμενο θα ειναι με νοιαζει μονο να χωρανε και να εχει καλο ερφλοου,tg τι σημαινει?? -παιζει καποιο ρολο η ταχυτητα στη ραμ???να παω σε 3200 οσο αφορα ριζεν??? -το τροφοδοτικο δεν το βρισκω στοσκρουτζ εχει το ιδιο στα 650 ,να παω για 650??550 θα ειναι λιγα?? -να παω σε 580 η 1060/1070??η xfx ειναι γνωστη εταιρεια? -το κουτι δεν ειναι λιγο φθηνο και μικρο??μηπως να παρω το ιδιο σε 800ρι επισης μια παρατηρηση εχω ηδη ενα hdd και ενα εξωτερικο αρα οσο αφορα στο μπατζετ 250ssd ειναι αρκετα και μια απορια ακομα ποσα ανεμιστηρακια θα πρεπει να εχω συνολο-να αγορασω εξτρα??βρηκα ενα poll σε ξενο σαιτ που επιτο πλειστον ειχαν 3 η 4 και τελος ψυκτρα επεξεργαστη να μμην βαλω στο συστημα?? παιδες σορι για το καταιγισμο ερωτησεων δεν πολυ νιωθω οπως ειπα απο πσ εχω ενα τυρανοσαυρο ακομα δεκαπενταετιας 3000 με 3200 είναι πολύ μικρή η διαφορά αν είναι να τη θυσιάσεις μαζί με άλλες επιλογές για να ανέβεις σε καλύτερη κάρτα γραφικών. Επειδή τώρα είδα οτι είσαι οκ απο δίσκους, δες και την GTX 1070ti ή την καινούρια RTX 2070 που την έχει στη σελίδα της η Nvidia στα 500 ευρώ.
splanis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 5 ώρες πριν, adtakhs είπε Amd 2600X Msi tomahawk b450 G. Skill 16gb ddr4 3200mhz Crucial MX 500 M2 SSD 250gb Toshiba P300 1TB sata 3 XFX Rx 580 8GB DDR5 Aerocool Aero 500 Xfx TS 600watt Πχ εδώ αν μπει 2600, βγει hdd, ίσως φθηνότερη μητρική μπαίνει 1070
rudigarcia222 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 παιδες ευχαριστω / δεν καταλαβα αυτο με το μοντελο μητρικης -να παω σε b450 η x370??δεν θα κανω οβερκλοκ ουτε με νοιαζουν λεντ η εξτρα χαρακτηριστικα το μονο που με νοιαζει να ειναι πιο ανθεκτικη να μου κρατησει χρονια η (δεν ξερω υποθετω ειναι καπως αστοχο ειναι αυτο που ζηταω??)να εχει καλυτερη ψυξη και να εχει οσο δυνατον μεγαλυτερη εγγυηση 3ετη η πανω -επισης αυτο με τα watt εξαρταται απο τη gpu,αν παω δηλ για 580 η 1060 να παρω 600αρι και αν παω για 1070 να παρω 750??κατι τετοιο?? -στο θεμα ραμ υπαρχει αυτο με την ασυμβατοτητα??να αποφυγω καποια εταιρεια??κορσερ κρουσιαλ η χαπιερ φουρι??η ειναι ολες πανω κατω ιδιες και να παρω την πιο vfm σε αναλογια χρηματων με ταχυτητα?? -τελος οπως ανεφερα ειναι αρκετη η ψυκτρα του ριζεν να μην παρω αλλη??? -η καποιο εξτρα ανεμιστηρα τα κουτια που μου ειπατε αναφερουν 2 ανεμιστηρες??
oceanborngr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Ξεκιναω αναποδα: Νομιζω εισαι οκ ακομη και με 2 ανεμιστηρες αφου δεν προκειται να ασχοληθεις στην αρχη τουλαχιστον με overclocking. Για το λογο αυτο θα εισαι και μια χαρα και με την stock ψυκτρα, δε τη λες και premium αλλα δεν ειναι και για πεταμα οπως ειχαμε συνηθισει παλιοτερα. - Για τις μνημες, απο δοκιμες που κανουν πολλοι φαινεται οτι απο 2133 μεχρι και 3200mhz οσο ανεβαινεις σε συχνοτητα εχεις και ορατο κερδος στην αποδοση του επεξεργαστη. Επειδη η διαφορα τιμης στα 16 γιγα ειναι τυπου 20-25 ευρω πας απευθειας στις 3200. 3466mhz και πανω ξεφευγεις σε κοστος και θελει και σκαλισμα η μητρικη για να τρεξουν τοσο-που οπως λες δεν θελεις να ασχοληθεις. Για τη μητρικη, επειδη η x370 ειναι το "premium" chipset της πρωτης γενιας ενω το b450 το mainstream της zen+, θεωρω πως ειναι πιο μεγαλη η πιθανοτητα να εχει πιο ποιοτικα τρανζιστορ και αρα να κρατησει περισσοτερο. Αν ψαξεις youtube τα review του buildzoid τις αναλυει διεξοδικα. Η εγγυηση ειναι 2 χρονια τουλαχιστον νομιζω σε ολες λογω νομοθεσιας Ε.Ε., δες μοντελα απο διαφορετικες εταιριες μηπως και καποια δινει κατι παραπανω. Τελος, για το τροφοδοτικο, δεν ειναι απαραιτητο να παει αναλογα την καρτα, απλα επειδη κ αυτο το μηχανημα πιθανον να το κρατησεις μεχρι να..δεινοσαυρισει..βαλε εκει 100 watt παραπανω..δε ξερεις τι αναβαθμιση μπορει να του κανεις σε λιγα χρονακια. Υ.Γ. Προφανως και ο ryzen 2600 ειναι πιο γρηγορος σε σχεση με τον 1600, ομως επειδη με αυτη την αλλαγη χωραει παραπανω κατηγοριας γραφικων σημερα,εκει θα πηγαινα. Αν εχεις κανα μηνα περιθωριο, πιθανοτατα θα χωρεσεις και τον 2600. Με το να βγει η rtx 2070 και απο αλλες εταιριες, αναγκαστικα θα δουμε προσφορες και σε 1070 και 1070ti, vega 56. Εχουν στοκαρει τρελα ολοι λογω mining και θα θελησουν να αδειασουν. Αυτα, sorry για το wall of text, με καθυστερουν στην πιτσαρια και εχω χρονο! 1
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 7 ώρες πριν, rudigarcia222 είπε -γεια χαρα μαγκες, μετα απο μεγαλη καθυστερηση αποφασισα να αγοράσω ενα νεο πσ / μεσα στον νοεμβριο ωστε ισως και να εκμεταλλευτώ την bf -θελω να μου κανετε 2 προτασεις μια σε επεξεργαστη ryzen και μια σε intel,παιδες μην αναλωθουμε ποιος ειναι καλυτερος για 2 fps υπεροχης -το μονο που αναφερω ειναι οτι δεν κανω oc θελω ενα αυστηρως plugnplay συστημα που να το ανοιγω και να το κλεινω χωρις να πειραζω μενου και ιστοριες ουτε στον cpu ουτε στη gpu ουτε στη ραμ -επισης εχω μια οθονη dell 1080 και μια 4k τηλεοραση σαμσουνκ/αρα αυστηρα 1080/60 fps ισως πειραματικα 2κ 30 η 60 fps στην τβ οχι παραπανω fps fryysync και υπερβολες Ποσό που διαθέτουμε :900-1100 Χρήση υπολογιστή :gaming (καινουρια και βαρια παιχνιδια assasin creed odyssey κτλ) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:οχι Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. οχι εχω δεν θα αγορασω τπτ Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? εχω τα παντα ψαχνω ενα πληρη κουτι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).θεσσαλονικη Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?αν γινεται απο ενα ισως εκτος gpu Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?στο καταστημα η σε ειδικο μαστορα εγω δεν νιωθω Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .οχι εχω τα δεκα παιδες τι αλλο να αναφερω οτι χρειαζεται στην πορεια ,αναφερω οτι ισως αν γινεται μια καλη ψυξη στα επιμερους εξαρτηματα γιατι αν κολλαω με καποιο παιχνιδι το πλακωνω με τις ωρες Άν θέλεις να γλιτώσεις χρήματα παίρνοντας απο τα φθηνότερα μαγαζιά ή ακόμα και μεταχειρισμένα κάποια κομμάτια με εγγύηση σε βοηθάω στο στήσιμο εγώ εφόσον είσαι Θεσσαλονίκη. Στείλε pm άν και εφόσον.
rudigarcia222 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 26 λεπτά πριν, oceanborngr είπε Ξεκιναω αναποδα: Νομιζω εισαι οκ ακομη και με 2 ανεμιστηρες αφου δεν προκειται να ασχοληθεις στην αρχη τουλαχιστον με overclocking. Για το λογο αυτο θα εισαι και μια χαρα και με την stock ψυκτρα, δε τη λες και premium αλλα δεν ειναι και για πεταμα οπως ειχαμε συνηθισει παλιοτερα. - Για τις μνημες, απο δοκιμες που κανουν πολλοι φαινεται οτι απο 2133 μεχρι και 3200mhz οσο ανεβαινεις σε συχνοτητα εχεις και ορατο κερδος στην αποδοση του επεξεργαστη. Επειδη η διαφορα τιμης στα 16 γιγα ειναι τυπου 20-25 ευρω πας απευθειας στις 3200. 3466mhz και πανω ξεφευγεις σε κοστος και θελει και σκαλισμα η μητρικη για να τρεξουν τοσο-που οπως λες δεν θελεις να ασχοληθεις. Για τη μητρικη, επειδη η x370 ειναι το "premium" chipset της πρωτης γενιας ενω το b450 το mainstream της zen+, θεωρω πως ειναι πιο μεγαλη η πιθανοτητα να εχει πιο ποιοτικα τρανζιστορ και αρα να κρατησει περισσοτερο. Αν ψαξεις youtube τα review του buildzoid τις αναλυει διεξοδικα. Η εγγυηση ειναι 2 χρονια τουλαχιστον νομιζω σε ολες λογω νομοθεσιας Ε.Ε., δες μοντελα απο διαφορετικες εταιριες μηπως και καποια δινει κατι παραπανω. Τελος, για το τροφοδοτικο, δεν ειναι απαραιτητο να παει αναλογα την καρτα, απλα επειδη κ αυτο το μηχανημα πιθανον να το κρατησεις μεχρι να..δεινοσαυρισει..βαλε εκει 100 watt παραπανω..δε ξερεις τι αναβαθμιση μπορει να του κανεις σε λιγα χρονακια. Υ.Γ. Προφανως και ο ryzen 2600 ειναι πιο γρηγορος σε σχεση με τον 1600, ομως επειδη με αυτη την αλλαγη χωραει παραπανω κατηγοριας γραφικων σημερα,εκει θα πηγαινα. Αν εχεις κανα μηνα περιθωριο, πιθανοτατα θα χωρεσεις και τον 2600. Με το να βγει η rtx 2070 και απο αλλες εταιριες, αναγκαστικα θα δουμε προσφορες και σε 1070 και 1070ti, vega 56. Εχουν στοκαρει τρελα ολοι λογω mining και θα θελησουν να αδειασουν. Αυτα, sorry για το wall of text, με καθυστερουν στην πιτσαρια και εχω χρονο! θενκς μαν κατατοπιστικοτατος
VasKag Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 7 ώρες πριν, adtakhs είπε XFX Rx 580 8GB DDR5 Η προταση ειναι για την XXX ή για την Black edition?
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 12 ώρες πριν, adtakhs είπε Amd 2600X Msi tomahawk b450 G. Skill 16gb ddr4 3200mhz Crucial MX 500 M2 SSD 250gb Toshiba P300 1TB sata 3 XFX Rx 580 8GB DDR5 Aerocool Aero 500 Xfx TS 600watt TS650 ή XT600 του προτεινεις? διοτι TS600 δεν νομιζω να υπαρχει
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 12 ώρες πριν, VasKag είπε Η προταση ειναι για την XXX ή για την Black edition? Απο τη στιγμή που έχει προσφορά το amazon την Nitro+ στα 220 καμμία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα