Προς το περιεχόμενο

iPhone 7 clone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλε εγω είχα αγοράσει με 70€ ένα iphone 7 clone και καλά 32gb όταν το άνοιξα δεν είχε ούτε 5gb όσες εφαρμογές κατέβαζα δεν τις άνοιγε και ούτε η κάμερα είναι 8mp που σου λέει είναι όλη θολή απλα είχα ψηθεί να το πάρω και με το που το κράτησα στα χέρια μου το μετάνιωσα πραγματικα τελείως πλαστικό 

Δημοσ.

Συγνώμη αλλά τα θέλετε και τα παθαίνετε. Πραγματικά τι περιμένετε όταν αγοράζεται κλώνο; 

Εκτός του ότι μιλάμε για ένα Android τηλέφωνο με το ίδιο "κέλυφος" των iPhone και ένα Skin για να μοιάζει ίδιο το λογισμικό σε όλα τα σημεία του είναι μια σκουπιδοσυσκευή. Με φτηνά μούφα εξαρτήματα (κάμερες κτλ.) και πολλά προβλήματα. Εκτός και αν το υποψιάζεστε ότι θα σας βγει μούφα και απλά θέλετε να δείχνετε στο κόσμο ότι έχετε iPhone, όπου σε αυτήν την περίπτωση σηκώνω τα χέρια ψηλά.

Δημοσ.

Εγώ όταν είχε βγει το Galaxy S3, είχα αγοράσει κλώνο, το Feiteng Galaxy S3.

Καλό τηλέφωνο ήταν, σφαίρα πήγαινε; και άντεξε πολλές πτώσεις. Σε μια από αυτές χάλασε η θύρα φόρτισης και η φόρτιση έγινε πιο δύσκολη (χρειαζόταν προσπάθεια για να βάλω τον φορτιστή).1

Στη συνέχεια, κι ενώ είχε φτάσει τα 2-3 χρόνια άρχισε να κρασαρει σε σχετικά απλά apps. Κάπου εκεί ήταν που χάλασε τελείως και η θύρα φόρτισης.

Λειτουργεί ακόμα και σήμερα και το βασικό του πρόβλημα είναι η μπαταρία, η οποία και τελειώνει γρήγορα και δεν υπάρχει εύκολος τρόπος να φορτιστεί (πρέπει να την βγάλω και να την βάλω σε εξωτερικό φορτιστή).

Δημοσ.

Τοσα μαιμου κινεζικα προιοντα εχουμε στη ζωη μας...εδω σε ακριβα αυτοκινητα βαζουν μαιμου ανταλλακτικα, και πινουμε γενοσημα φαρμακα, το κινητο μας πειραξε?...   

"My Mou" for ever

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...