Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.Η απορία έγκειται στο αν πραγματικά αξίζει να μπεί μνήμη Optane σε αυτό το σύστημα ή δεν θα δούμε σημαντική διαφορά.Oι ταχύτητες του κύριου δίσκου υπερβαίνουν κατά πολύ αυτές της μνήμης optane μιας και μιλάμε για 3200ΜΒ read/1500 write έναντι των 1450 read/640 write.Μοντέλο μνήμης optane που έχω βάλει στο μάτι:Intel Optane 800P 118GB

Mobo: Asus Prime B360M-A

CPU: Pentium Gold G5400

RAM: 1X16GB HyperX @2400MHz

Main Disk: Samsung 970 evo 250GB M.2 NVMe 

Storage: 1x960GB SSD Kingston A400

Δημοσ.
1 ώρα πριν, TsoliasGR είπε

Καλησπέρα.Η απορία έγκειται στο αν πραγματικά αξίζει να μπεί μνήμη Optane σε αυτό το σύστημα ή δεν θα δούμε σημαντική διαφορά.Oι ταχύτητες του κύριου δίσκου υπερβαίνουν κατά πολύ αυτές της μνήμης optane μιας και μιλάμε για 3200ΜΒ read/1500 write έναντι των 1450 read/640 write.Μοντέλο μνήμης optane που έχω βάλει στο μάτι:Intel Optane 800P 118GB

Mobo: Asus Prime B360M-A

CPU: Pentium Gold G5400

RAM: 1X16GB HyperX @2400MHz

Main Disk: Samsung 970 evo 250GB M.2 NVMe 

Storage: 1x960GB SSD Kingston A400

Θα δεις διαφορά στην αποκριση στην καθημερινότητα. Οχι τοσο μέγαλη οσο οταν πήγες απο hdd σε ssd,  αλλα ειναι εμφανής , και εννοειται αρκετα μεγαλυτερη απο sata ssd σε nvme ssd που ειναι πολύ μικρή στα περισσότερα.

Περιμενε μεσα νοεμβριου που θα ανακοινωθουν οι 905p σε m.2 110mm link ή πήγαινε σε 900p/905p αν μπορεις οικονομικα , αν και στη πραξη για καθημερινο everyday use δεν εχουν μεταξύ τους διαφορες και ισα-ισα ο 800p ειναι λιγο πιο γρηγορος στα random read.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οπότε για καθημερινή χρήση καθαρά 800p.Θα περιμένω να δω αν το βρω καλή τιμή black Friday.Αν και για να είμαι ειλικρινής πιστεύω ότι θα δω διαφορά μόνο με τον SSD A400

Επεξ/σία από TsoliasGR
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...