Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδες μια γρηγορη απορια

σκεφτομαι να κανω ενα ριζεν πσ με τον 2600(εχω παρει ηδη αρκετες ιδεες για το συνολικο build)

η αγορα θα γινει απο ενα καταστημα που το στηνει κιολας και θα ειναι πληρης πυργος εκτος gpu

gpu θα μπει στο μελλον θελω να μαζεψω και να χτυπησω μια 1080 η αναλογη

ερωτηση αυτο το διαστημα μεχρι να βαλω την καρτα θα ανοιγει το πσ??

θα λειτουργει πχ σε χρηση browse η youtube η κανα word?ελαφρια τελοςπαντων προγραμματα οχι gaming/η θελει αποκλειστικα καποια καρτα να μπει στα windows

(δεν πολυγνωριζω λιγο που τα εψαξα υπαρχει ενας αλλος ryzen επεξεργαστης με τιμια ενσωματωμενη καρτα και αναλογα οι ιντελ εχουν μια μικρη gpu,εγω ρωταω ομως για το συγκεκριμενο cpu που επελεξα)

Δημοσ.

αρα δεν θα δουλευει καθολου?

στο σκρουζ καποιες mobo λεει πανω onboard καρτα γραφικων ουτε αυτο κανει κατι???(αυτη που επελεξα για το πιθανο μου πυργο εχει)

Δημοσ.

Καταρχάς πες μας αν θες απο τι αποτελείται ο "πιθανός πύργος" για να δούμε αν είναι οκ τα υπόλοιπα. 

Δεύτερον οχι ο 2600 δε θα σου εμφανίσει τίποτα στην οθόνη απο μόνος του, σε όποια μητρική και να τον βάλεις..απλά θα βλέπεις μια μαύρη οθόνη, τίποτα παραπάνω. 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, di maria kun είπε

παιδες μια γρηγορη απορια

σκεφτομαι να κανω ενα ριζεν πσ με τον 2600(εχω παρει ηδη αρκετες ιδεες για το συνολικο build)

η αγορα θα γινει απο ενα καταστημα που το στηνει κιολας και θα ειναι πληρης πυργος εκτος gpu

gpu θα μπει στο μελλον θελω να μαζεψω και να χτυπησω μια 1080 η αναλογη

ερωτηση αυτο το διαστημα μεχρι να βαλω την καρτα θα ανοιγει το πσ??

θα λειτουργει πχ σε χρηση browse η youtube η κανα word?ελαφρια τελοςπαντων προγραμματα οχι gaming/η θελει αποκλειστικα καποια καρτα να μπει στα windows

(δεν πολυγνωριζω λιγο που τα εψαξα υπαρχει ενας αλλος ryzen επεξεργαστης με τιμια ενσωματωμενη καρτα και αναλογα οι ιντελ εχουν μια μικρη gpu,εγω ρωταω ομως για το συγκεκριμενο cpu που επελεξα)

Καλησπέρα,

βρες κάποια παλιά κάρτα γραφικών, ή αγόρασε από τις αγγελίες με κανα δεκάρικο να κανεις την δουλειά σου.

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, odystam είπε

Καταρχάς πες μας αν θες απο τι αποτελείται ο "πιθανός πύργος" για να δούμε αν είναι οκ τα υπόλοιπα. 

Δεύτερον οχι ο 2600 δε θα σου εμφανίσει τίποτα στην οθόνη απο μόνος του, σε όποια μητρική και να τον βάλεις..απλά θα βλέπεις μια μαύρη οθόνη, τίποτα παραπάνω.  

ryzen 2600/b350/ενα ssd samsung/8 ram 3200 και ενα τροφοδοτικο κορσερ 550

2 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Καλησπέρα,

βρες κάποια παλιά κάρτα γραφικών, ή αγόρασε από τις αγγελίες με κανα δεκάρικο να κανεις την δουλειά σου.

εχω μια δεκαετιας και βαλε 256mb!!!στο παλιο μου πσ λειτουργει αψογα σε youtube μεχρι και 1080 και browsing και εχει υποδοχη pci express,παιζει δηλ να κανει???

δεν το λεω αρνητικα,ανηκω σε μια ιδιαιτερη και μικρο χρονικο διαστημα περισταση που θα το εχω ετσι, παντως ρε παιδες ο τωρινος  μου δεινοσαυρος  που αναφερω ενας ιντελ 2180 32βιτ ακομα και χωρις την  δεινοσαυρενια gpu  μπαινει κανονικα και λειτουργει αν και δυσκολευεται περισσοτερο χωρις την καρτα

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, di maria kun είπε

εχω μια δεκαετιας και βαλε 256mb!!!στο παλιο μου πσ λειτουργει αψογα σε youtube μεχρι και 1080 και browsing και εχει υποδοχη pci express,παιζει δηλ να κανει???

δεν το λεω αρνητικα,ανηκω σε μια ιδιαιτερη και μικρο χρονικο διαστημα περισταση που θα το εχω ετσι, παντως ρε παιδες ο τωρινος  μου δεινοσαυρος  που αναφερω ενας ιντελ 2180 32βιτ ακομα και χωρις την  δεινοσαυρενια gpu  μπαινει κανονικα και λειτουργει αν και δυσκολευεται περισσοτερο χωρις την καρτα

Βαλε τον 2400G και θα εισαι μια χαρα

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, di maria kun είπε

Βάλε την παλιά καρτα προσωρινά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, di maria kun είπε

To γεγονώς ότι μερικοί επεξεργαστές έχουν ενσωματωμένη κάρτα γραφικών δεν σημαίνει απολύτως τίποτα ακόμα και αν είναι 10 ετών παλιοί.
Αυτός ο επεξεργαστής που επέληξες δεν διαθέτει και το ίδιο δεν διαθέτουν και τα μπόρντ στα οποία λειτουργεί.
Οι επιλογές σου έχουν ήδη αναλυθεί.
Είτε πέρνεις τον 2400G που έχει κάρτα γραγικών και είναι αρκετά καλή μάλιστα, είτε αγοράζεις καινούργια μικρή και φθηνή κάρτα γραφικών, είτε βάζεις την παλιά που έχεις αν και έτσι όπως την περιγράφεις ενδέχεται να μην την υποστηρίζουν τα win10 (αν φυσικά έχεις σκοπό να βάλεις win10) οπότε και περιορίζονται οι επιλογές σου.

Επεξ/σία από dpolal
  • Like 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, dimtsef είπε

ή πάρε intel 8400 και υσήχασες μια και καλή από όλα !

Ναι στα 262 ευρώ συμφέρει, εξαιρετική επιλογή :)

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...