Προς το περιεχόμενο

Camera Samsung S8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

την Καλησπέρα μου.

Αγόρασα εχθές σε προσφορά το S8. Ήμουν κάτοχος του Samsung A5 (2017) και είχα ξετρελαθεί με την κάμερα του. Είναι δυνατόν η κάμερα του Α5 να είναι ανώτερη απο του S8 ? σε ότι βίντεο και φωτογραφία να τράβηξα εχθές δεν με ικανοποιούσε όπως το Α5. Θα ήθελα την γνώμη σας μήπως και κάνω εγώ κάτι λάθος. Τελος θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω αν την main εφαρμογη του S8 να τραβήξω βίντεο σε 4Κ 60fps χωρίς να χρειαστεί να κατεβάσω το LGcamera , ευχαριστώ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το S8 δεν τραβάει βίντεο 4Κ 60 fps(2160p@30fps, 1080p@60fps, 720p@240fps, HDR, dual-video rec.).

Τώρα όσο για το Α5 σε καμία περίπτωση δεν είναι καλύτερο από το S8.

Εδώ ούτε καν OIS δεν έχει το Α5.

Επεξ/σία από saruman123
  • Thanks 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Το S8 δεν τραβάει βίντεο 4Κ 60 fps(2160p@30fps, 1080p@60fps, 720p@240fps, HDR, dual-video rec.).

Τώρα όσο για το Α5 σε καμία περίπτωση δεν είναι καλύτερο από το S8.

Εδώ ούτε καν OIS δεν έχει το Α5.

https://www.youtube.com/watch?v=_9mcNRjqfas τωρα δεν ξερω αν όντως ειναι 60 ή απλα το πρόγραμμα το κάνει και καλα 60

Δημοσ.

Εγώ ξέρω ότι τραβάει 4Κ 30fps ,τώρα αν σε καμία αναβάθμιση το έκαναν 60 αυτό θα στο πει κάποιος που το έχει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, peorambo είπε

την Καλησπέρα μου.

Αγόρασα εχθές σε προσφορά το S8. Ήμουν κάτοχος του Samsung A5 (2017) και είχα ξετρελαθεί με την κάμερα του. Είναι δυνατόν η κάμερα του Α5 να είναι ανώτερη απο του S8 ? σε ότι βίντεο και φωτογραφία να τράβηξα εχθές δεν με ικανοποιούσε όπως το Α5. Θα ήθελα την γνώμη σας μήπως και κάνω εγώ κάτι λάθος. Τελος θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω αν την main εφαρμογη του S8 να τραβήξω βίντεο σε 4Κ 60fps χωρίς να χρειαστεί να κατεβάσω το LGcamera , ευχαριστώ. 

Ποσο το πηρες και απο που; Ψαχνομαι κι εγω για τις επομενες μερες.

Επεξ/σία από lephleg
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, lephleg είπε

Ποσο το πηρες και απο που; Ψαχνομαι κι εγω για τις επομενες μερες.

378€ κάνει

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, saruman123 είπε

378€ κάνει

€394 το βλεπω στο skroutz (€402 μαζι με μεταφορικα και αντικαταβολη). Εχεις link?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, lephleg είπε

€394 το βλεπω στο skroutz (€402 μαζι με μεταφορικα και αντικαταβολη). Εχεις link?

https://www.netmobile.gr/index.php?route=product/product&product_id=609&ref=bestprice.gr

25 λεπτά πριν, manoskost είπε

Στο συγκεκριμένο(kiniti.net)έχουν αναφερθεί αρνητικά σχόλια.

Επίσης πρέπει να το παραλάβεις από το κατάστημα.

Επεξ/σία από saruman123

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...