Theon1k Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Στις 26/10/2018 στις 10:14 ΜΜ, lambrospro είπε Τι να το κανεις αν τρέχει Windows και όχι OS X; Πραγματικά, δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον να σκάει πάνω από 1200€ σε laptop και να μην είναι MacBook. Τι να το κανουμε το Mac book ρε φιλε μας δουλευεις? Μηπως το 1% του πληθυσμού που χρησιμοποιεί το Mac OS εγινε η νορμα ξαφνικά? Και τι σχέση έχει η τιμη στο κατω κατω? Αν βασιζομαι στα Windows και θελω καλο μηχάνημα πρεπει να αλλαξω και λειτουργικο?
grgasteus Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Στις 26/10/2018 στις 3:39 ΜΜ, kitharas είπε Όσο ο διακόπτης δεν είναι μηχανικός με κλείστρο δεν υπάρχει καμία ασφάλεια πες τα ... απόλυτη ασφάλεια μόνο αν υπάρχει κλείστρο στην κάμερα... κατα τ'αλλα πολύ καλό μηχάνημα, έχω δύο γενιές πίσω x360, spectre το έχει λιώσει ο μικρός στα παιχνιδια και δεν έχει κάνει "κιχ"
sv398 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Στις 26/10/2018 στις 8:25 ΜΜ, jozef είπε Συγχαρητήρια. Άρα προφανώς χρειάζεσαι και 2-3 οθόνες για να είσαι παραγωγικός. Άρα δουλεύεις σε γραφείο, οπότε πάρε workstation. Όταν θα χρειαστεί να δουλέψεις έξω και αυτό που θα σε νοιάζει είναι να μην κουβαλας σαν το γαϊδούρι και να κρατήσει αρκετά η μπαταρία σου, θα επιζήσεις με 16 gb ram και με 2 vm λιγότερα ανοιχτά. Όχι δεν είμαι πάντα σε γραφείο. Χρειάζομαι να ταξιδεύω κιόλας. Και τα virtual machines δουλεύουν minimised και περνάω data από το ένα στο άλλο. Μην υποθέτεις ότι ξέρεις τι κάνω και με τι μπορώ να επιζήσω εγώ ή τα άτομα για τα οποία δουλεύω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα