Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 hours ago, Istros said:

Μ αρέσει που το έκαναν μηχανικό το κουμπί για να εισαι σίγουρος ότι έκλεισες την κάμερα.ωραια λιγότερο άγχος στην καθημερινότητα.θα ανεβάζεις φωτό σου στο Facebook, Instagram χωρίς άγχος μήπως βλέπει κάποιος τη φάτσα σου μπροστά στην οθόνη

Αν σβήσεις όμως το Facebook όπως αρκετοί συμφορουμιται μας που το έκαναν και η ζωή τους άλλαξε άρδην, δεν θα χεις τέτοιες έννοιες

• Confused 1
Δημοσ.

Χωρίς 32Gb ram πλέον δεν αξίζει τίποτα.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Psaris είπε

Πανέμορφο!!!! αμα δεν ειχε και αυτο το bezel κατω/πανω απο την οθονη θα ηταν ακόμα καλύτερο..... 

Έχει λογική αν σκεφτείς ότι είναι 360° hinged.

Από κάπου πρέπει να το κρατάς

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ελλάδα πάντως δεν έχω δει ποτέ spectre με 16GB ram. Μάλλον δεν τα φέρνουν. Αμερική παίζουν πολύ καλές τιμές και εκπτώσεις στα spectre και αν θυμάμαι καλά η HP δίνει παγκόσμια εγγύηση.

58 λεπτά πριν, nzeppos είπε

Είναι κουκλί και σε πολύ καλή τιμή. Νομίζω το 16/512 13άρι το χτυπάω άνετα αν έρθει σε λογικά λεφτά.

Επεξ/σία από CarbonFibre
Δημοσ.

Intel cpu ; Και τίποτε ακόμη ;  Περίμενα κάτι σπουδαίο . Που είναι οι γνωστές μεγάλες πένες της amd ;;;

epic 2.jpg

• Sad 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, CarbonFibre είπε

Ελλάδα πάντως δεν έχω δει ποτέ spectre με 16GB ram. Μάλλον δεν τα φέρνουν. Αμερική παίζουν πολύ καλές τιμές και εκπτώσεις στα spectre και αν θυμάμαι καλά η HP δίνει παγκόσμια εγγύηση.

Θυμάμαι κι εγώ πως όταν έψαχνα για προηγούμενα μοντέλα δεν έβρισκα κάτι αντίστοιχο. Λογικό μιας και εν έτει 2018 τα 8GB φτάνουν και περισσεύουν (not!)

Κι αυτό δεν ισχύει μόνο για τα Spectre αλλά και για πολλές άλλες μάρκες και μοντέλα. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι πως οι τιμές των 16GB είναι τόσο μεγάλες που οι εισαγωγείς δεν πιστεύουν ότι θα πουλήσουν στην Ελλάδα...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nzeppos είπε

Είναι κουκλί και σε πολύ καλή τιμή. Νομίζω το 16/512 13άρι το χτυπάω άνετα αν έρθει σε λογικά λεφτά.

Είναι τόσο πανέμορφο που αν το πάρεις δεν θα το βγάζεις έξω από το σπίτι για να μην πάθει τίποτα 😎

Δημοσ.
2 ώρες πριν, giotis1982 είπε

Χωρίς 32Gb ram πλέον δεν αξίζει τίποτα.

Και πάλι πολύ οριακός είσαι...
Εγώ θα έλεγα να κοιτάξεις τουλάχιστον για 64 GB και αν το κοιτάς με ορίζοντα 5ετίας 256GB ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ...

Ρε τι άλλο θα ακούσουμε....

Δημοσ.

Yπερ-μηχανηματάρες, που λιγοι μπορούν να τους αντισταθούν. Εχω το αμέσως προηγούμενο μοντέλο, και είναι πραγματικά χάρμα οφθαλμών να το κοιτάς και μόνο. (χωρις να υστερεί σε τίποτα από απόδοση... το αντίθετο :)

Btw, ξέρει κανείς αν η HP έχει κάποιο πρόγραμμα / promotion  του στυλ "trade your old laptop for a new one) klp klp...?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, jozef είπε

Και πάλι πολύ οριακός είσαι...
Εγώ θα έλεγα να κοιτάξεις τουλάχιστον για 64 GB και αν το κοιτάς με ορίζοντα 5ετίας 256GB ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ...

Ρε τι άλλο θα ακούσουμε....

Περιμένω τα 128 να δω πότε θα φιλοτιμηθεί κάποιος να βάλει 32 σε ultrabooks,  δε μπαίνουν όλοι στο Instagram και στο fb με το laptop . PS υπάρχουν 16gb dimm εδώ και πολύ καιρό.  

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, giotis1982 είπε

Περιμένω τα 128 να δω πότε θα φιλοτιμηθεί κάποιος να βάλει 32 σε ultrabooks,  δε μπαίνουν όλοι στο Instagram και στο fb με το laptop . PS υπάρχουν 16gb dimm εδώ και πολύ καιρό.  

16gb RAM είναι υπέραρκετα για το 99% των εργασιών που γίνονται σε laptop (μη σου πω ότι οι περισσότεροι είναι ok και με 8).
Αν ανήκεις στο 1% τότε χρειάζεσαι workstation, όχι ultrabook. 

Δεν είναι και πολύ λογικό να περιμένεις από ένα laptop που ζυγίζει σχεδόν 1 κιλό να έχει 32 gb RAM.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Γιατί τα 32 γραμμάρια θα χαλάσουν την ισορροπία; Το workstation πάει στα 2.1 κιλά, γιατί να μην υπάρχει κάτι ενδιάμεσα;

Workstation έχω και τώρα αλλά δε θα με χαλούσε το Surface Laptop αν είχε 32

Δημοσ.

Δεν είναι κάτι ενδιάμεσα.. Το 1kg είναι το κάτω όριο. Δεν μπορεί να πάει πολύ παρακάτω. Που σημαίνει ότι είναι σχεδιασμένο με γνώμονα τη φορητότητα και κατά δεύτερο λόγο τις επιδόσεις.

Επίσης είμαι πολύ περίεργος, ποια είναι η εργασία που θα ωφελούταν τόσο πολύ από τα 32 gb RAM και δε θα δημιουργούσε πρόβλημα θερμοκρασίας σε ένα τέτοιο laptop. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...