Προς το περιεχόμενο

Q9FN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, petros610 είπε

η q8 Που ειναι edge ειναι πολθ χειροτερη απο την xf9005?

Δεν την εχω ψαξει αλλα για την xf9005 εχω να πω μονο καλα λογια. Τωρα που παιζει και black friday στα 999 ευρω σε καποια καταστηματα η 55αρα ειναι φοβερη αγορα σε αυτη την τιμη.

• Απαντ. 125
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχει περισσοτερες λειτουργιες για gaming και λιγο καλυτερο μαυρο και φωτεινοτητα στο hdr. Ικανοποιημενος ημουν απο την τηλεοραση γενικα αλλα οχι για τα διπλα λεφτα που εχουν τωρα διαφορα.

Επεξ/σία από rovgio
Δημοσ.

ναι η αληθεια με τετοια διαφορα τιμης δεν νομιζω οτι αξιζει η samsung.αλλα επειδη δεν εχω δει καθολου τη sony για να καταλαβω διαφορες.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, petros610 είπε

ναι η αληθεια με τετοια διαφορα τιμης δεν νομιζω οτι αξιζει η samsung.αλλα επειδη δεν εχω δει καθολου τη sony για να καταλαβω διαφορες.

Αν την βρεις στα 1000 ευρω την 55αρα τωρα που παιζει σε καποια καταστηματα πηγαινε να την δεις γτι σε αυτα τα χρηματα ειναι νομιζω η καλυτερη επιλογη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, rovgio είπε

Aπο Sony η XF9005 που ειχα δουλεψει 2 φορες ηταν εξαιρετικη και ειχε και εξαιρετικα ρυθμισμενη εικονα απο εργοστασιο. Η Q9 ειναι κ αυτη direct led. Εξαιρετικη και αυτη αλλα παιζεις με την τυχη σου φιλε οσον αφορα το service τους. Την πιπιλα εντος προδιαγραφων την εχουν στο στομα συνεχεια και αν σου κατσει θεμα με την τηλεοραση θα τρεξεις πολυ.

Οταν ομως το καταστημα σου λεει οτι πρεπει πρωτα να πιστοποιησει η samsung το προβλημα φιλε μου τι να κανω εγω? Τον ταλιμπαν? Ειπα να φερθω πολιτισμενα και να ακολουθησω την διαδικασια αλλα η Samsung ειχε στην αρχη αλλα σχεδια. Εχουν και οι 2 ευθυνη αλλα περισσοτερο η samsung. Ευχομαι μα μην σου τυχει τετοια ταλαιπωρια με τηλεοραση.

Σε ευχαριστω πολυ για την ευχη σου! οντως με τιποτα δεν θα ηθελα να ειμαι στην θεση σου ! ομως νομιζω δεν ηταν δικο σου θεμα.. να παρεις πιστοποιηση απ το σερβις..την αφηνες εκει οπως ήταν.. και επρεπε να πεις.. οτι δεν με ενδιαφερει εγω δεν την θελω... βρειτε τα  εσεις με το σερβις... σας την δινω πισω και η μου φερνετε αλλη η τα χρηματα μου η καλω την αστυνομία  αποδειξη αγορας στα χερια σου είχες! κατσε ρε συ  δεν έδωσες 100-200 ευρω.. εδωσες 1500 Plus αμαρτια να σε κανουν τετοιο μπαλακι κ να χανεις το υπνο σου τοσο καιρο για αυτονόητα πραγματα! μην ξεχναμε ο βασικος στην ελλαδα ειναι 525 ευρω..

Επεξ/σία από oliz
  • Like 1
Δημοσ.

Φιλε η xf9005 με σωστο καλωδιο hdmi και λεω σωστο γιατι εμενα μονο με ακριβο καλωδιο δουλεψε εχει εικονα απο αλλο πλανητη.πιστευω ανωτερη απο q8 ευρωπαικη.

Στον φιλο απο πανω αν εχει υπομονη και επιμονη θα δικαιωθει.το κακο ειναι που σου χαλανε την ψυχολογια

Δημοσ.

Σε καλη ταινια 4k εχω εικονα σαν το demo που επαιζε στο καταστημα με εναν τυπο που κανει σκι.απιστευτη.και λεω σε καλη ταινια γιατι εχω δει καποιες 4κ με οχι τοσο καλη εικονα.στις 1080 κανει τρελο upscale και τις δειχνει σαν 4κ. Το live color δουλευει αψογα αν θες εντονα χρωματα η φυσικα.το μαυρο της απιστευτο.με 1000 ευρω που παιζει τωρα ειναι τρελη ευκαιρια.αλλα μη χαλαμε το θρεντ του φιλου μας εχουν ανοιξει αλλα.

Δημοσ.

Ερωτηση. Επειδή είναι έτσι φτιαγμένο το σπίτι που έχει cable management (τα hdmi περνάνε μέσα από τον τοίχο και καταλήγουν πίσω από την τηλεόραση) υπάρχει τρόπος να ξεφορτωθο το connector η έστω να κολλήσει πίσω από την τηλεόραση;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, nomes είπε

Ερωτηση. Επειδή είναι έτσι φτιαγμένο το σπίτι που έχει cable management (τα hdmi περνάνε μέσα από τον τοίχο και καταλήγουν πίσω από την τηλεόραση) υπάρχει τρόπος να ξεφορτωθο το connector η έστω να κολλήσει πίσω από την τηλεόραση;

γιατι δεν παιρνεις την q8fn που ειναι και πιο φθηνη και μπαινουν και τα καλωδια πισω στην τηλεοραση αφου δεν εχει το connector?

Επεξ/σία από manoskost
Δημοσ.
Στις 20/11/2018 στις 4:48 ΜΜ, chrisgewrgi είπε

Φιλε η xf9005 με σωστο καλωδιο hdmi και λεω σωστο γιατι εμενα μονο με ακριβο καλωδιο δουλεψε εχει εικονα απο αλλο πλανητη.πιστευω ανωτερη απο q8 ευρωπαικη.

Στον φιλο απο πανω αν εχει υπομονη και επιμονη θα δικαιωθει.το κακο ειναι που σου χαλανε την ψυχολογια

Συγνώμη επειδή δεν είμαι γνώστης ποιο καλώδιο hdmi είναι σωστό; Θα παραλάβω την xf9005 το Σάββατο και εχω μόνο ένα καλώδιο 10ετιας.Αν έχει κάποιος να προτείνει κάτι καλό τον ευχαριστώ προκαταβολικά. 

Δημοσ.

Αν θες να δεις 4k και hdr η games παρε ενα καλο.εγω ειδα πεντακαθαρη εικονα οταν εβαλα ενα hama  2.0b που εγραφε απεξω για 3d και hdr. 40 ευρω.θα βρεις και πιο φθηνα αλλα που να καθομουν να ψαχνω πιο απο ολα δουλευει.μιας και ηθελα να ειμαι σιγουρος οτι δεν φταιει η τβ.παρεπιπτοντως πριν μια μερα ειχα παρει ενα crystal απο 20 ευρω.ultra speed και ενω ελεγε και πανω απο 18gbs μεταδοση δεν μου εκανε δουλεια.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγκριθηκε σημερα η αντικατασταση απο Samsung. Εφιαλτης η ολη διαδικασια και πλεον αν δεν αλλαξει κατι στην πολιτικη του service της δεν προκειται να αγορασω ξανα προιον της οσο καλο και να ειναι. 

Τωρα θα απαιτησω επιστροφη χρηματων απο το καταστημα που την αγορασα που δεν με στηριξε καθολου.

Επεξ/σία από rovgio
  • Like 3
Δημοσ.

Μολις εφυγα απο το καταστημα οπου και επεστρεψα την τηλεοραση και μου ειπαν οτι επιστροφη χρηματων δεν κανουν. Εν τω μεταξυ ο υπευθυνος που μου μιλησε ηταν πολυ εριστικος κ ειρωνικος και μου ελεγε οτι εχουν περασει 6 μηνες απο την πρωτη τηλεοραση που εγινε αντικατασταση πραγμα το οποιο δεν στεκει αφου αυτη τωρα ειναι η 4η και ηταν εντος DOA δηλωμενη. Επισης ειπε και ψεματα αφου η πρωτη τηλεοραση ηταν πριν 4 μηνες και οχι 6. Συν οτι σημερα με δουλευαν ολη μερα λεγοντας μου οτι θα με επαιρναν τηλεφωνο αλλα δεν με καλεσαν μεχρι που πηγα εγω απο εκει. Πηρα το πιστωτικο κ εφυγα κ μου ειπαν οτι θα ενημερωσουν τον ιδιοκτητη κ θα μου πουν αυριο την απαντηση του. Η συμπεριφορα παντως του υπευθυνου ηταν προκλητικη κ εριστικη. Γνωριζει κανενας τι γινεται σε αυτη την περιπτωση κ αν δικαιουμαι να παρω πισω τα χρηματα μου εφοσον εχει δοθει πιστωτικο απο Samsung?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...