Επισκέπτης Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Play the game for 5 minutes to activate and keep on GameSessions forever. Activate the game before 11/14/2018 https://www.gamesessions.com/zz/Game/ZombieArmyTrilogy?adpicked=zatgiveaway&ad_campaign=n0130&ip_address=178.59.170.224&partner_id=gamesessions&shortcode=EBW0Nd4fdrQW&format=newsletter&wtid=7827e31e-eee5-4d2f-95ad-001f150a07b8&hd_X_Appengine_Country=GR&referer=https%3A%2F%2Foutlook.live.com%2F
koooleeek Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Αυτό το κωλοsite γιατί το δουλεύει έτσι; Μου την έχει δώσει στα νεύρα. Υπάρχουν ένα σωρό λόγοι να μην μπορείς να το κατεβάσεις τώρα και μην πείτε ότι δίνει προθεσμία 20 μέρες για ενεργοποίηση.
vgeorgis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, koooleeek είπε Αυτό το κωλοsite γιατί το δουλεύει έτσι; Μου την έχει δώσει στα νεύρα. Υπάρχουν ένα σωρό λόγοι να μην μπορείς να το κατεβάσεις τώρα και μην πείτε ότι δίνει προθεσμία 20 μέρες για ενεργοποίηση. Δινει 20 μέρες για ενεργοποίηση 1 1
thedrpapa Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Ευχαριστούμε! Το να δίνει κάποιος κάτι free και να έχουμε και απαιτήσεις από πάνω για το πως και το γιατί με ξεπερνά... 1
koooleeek Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 7 ώρες πριν, thedrpapa είπε Το να δίνει κάποιος κάτι free και να έχουμε και απαιτήσεις από πάνω για το πως και το γιατί με ξεπερνά... Με πολύ φιλική διάθεση φίλε μου, θα σου απαντήσω. Όπως προ είπα υπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι να μην μπορώ να το ενεργοποιήσω μέσα σε 20 μέρες. Θα σου αριθμήσω μερικούς: 1. Δεν έχω τώρα χώρο στο δίσκο γιατί παίζω άλλο παιχνίδι. 2. Λείπω διακοπές. 3. Θέλω να το παίξω κάποια στιγμή αλλά δεν γουστάρω τώρα. ( Να γίνω πιο ακραίως; ) 4. Δεν έχω internet για να το κατεβάσω. 5. Έχω πολύ αργή ταχύτητα και περιμένω την νέα γραμμή VDSL. 6. Χάλασε το PC ή τώρα φτιάχνω νέο. και πάρα πολλοί ακόμη... Αφού λοιπόν κάνει το καλό και το δίνει δωρεάν γιατί δεν το κάνει όπως όλα τα άλλα site; Τώρα θα μου πεις αυτή είναι η πολιτική του site. Την γνώμη μου λέω για το πως δουλεύει όλο αυτό. Και όπως λέει και ο λαός « Σου χάριζαν γάιδαρο και τον κοίταζες στα δόντια» σε αυτή την περίπτωση όμως «μου χάριζαν γάιδαρο χωρίς πόδια και τον κοίταζα στα δόντια» και ΝΑΙ γιατί έναν γάιδαρο χωρίς πόδια θα τον κοιτάξω όχι μόνο στα πόδια αλλά παντού. Τέλος πιστεύω ότι είναι πάρα πολλοί οι χρήστες που δεν το παίρνουνε επειδή έχει αυτόν τον περιορισμό για τους δικούς του λόγους ο καθένας. 4
Vasilius Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Στις 26/10/2018 στις 10:09 ΜΜ, koooleeek είπε Με πολύ φιλική διάθεση φίλε μου, θα σου απαντήσω. Όπως προ είπα υπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι να μην μπορώ να το ενεργοποιήσω μέσα σε 20 μέρες. Θα σου αριθμήσω μερικούς: 1. Δεν έχω τώρα χώρο στο δίσκο γιατί παίζω άλλο παιχνίδι. 2. Λείπω διακοπές. 3. Θέλω να το παίξω κάποια στιγμή αλλά δεν γουστάρω τώρα. ( Να γίνω πιο ακραίως; ) 4. Δεν έχω internet για να το κατεβάσω. 5. Έχω πολύ αργή ταχύτητα και περιμένω την νέα γραμμή VDSL. 6. Χάλασε το PC ή τώρα φτιάχνω νέο. και πάρα πολλοί ακόμη... Αφού λοιπόν κάνει το καλό και το δίνει δωρεάν γιατί δεν το κάνει όπως όλα τα άλλα site; Τώρα θα μου πεις αυτή είναι η πολιτική του site. Την γνώμη μου λέω για το πως δουλεύει όλο αυτό. Και όπως λέει και ο λαός « Σου χάριζαν γάιδαρο και τον κοίταζες στα δόντια» σε αυτή την περίπτωση όμως «μου χάριζαν γάιδαρο χωρίς πόδια και τον κοίταζα στα δόντια» και ΝΑΙ γιατί έναν γάιδαρο χωρίς πόδια θα τον κοιτάξω όχι μόνο στα πόδια αλλά παντού. Τέλος πιστεύω ότι είναι πάρα πολλοί οι χρήστες που δεν το παίρνουνε επειδή έχει αυτόν τον περιορισμό για τους δικούς του λόγους ο καθένας. Ένας που λείπει διακοπές δεν θα έβλεπε ποτέ την προσφορά αυτή. Το ίδιο και για το internet. Ομοίως και για το PC . Αν πραγματικά κάποιος θέλει το παιχνίδι , κάνει uninstall ΕΝΑ από τα 10 παιχνίδια που έχει στους δίσκους του. Δεν μπορώ να ακούω δεν έχω χώρο, εν έτη 2018. (δεν έχει στον SSD ; να πάει να πάρει 1ΤΒ με 30e). Δεν έχει 30e ? ας μην πιεί 2 καφέδες και ένα ραντεβού να τα επενδύσει στον σκληρό. Βαριέμαι τα uninstall/install κτλ. ή γενικά το να χορέψω στο ταψί που μου καθορίζουν οι άλλοι ακόμα και την μουσική διότι το θέλω τώρα και θέλω να δείξω ποιος είμαι !!!!~!@~!~! Take it or leave it , και αν μου αρέσει.- Όντως είναι πάρα πολλοί οι χρήστες που δεν το παίρνουνε επειδή έχει αυτόν τον περιορισμό , αλλά και πάρα πολλοί που αν το έπαιρναν θα καθόταν στον σκληρό τους μαζί με άλλα 30 παιχνίδια που δεν έχει χρόνο ο χρήστης να τα παίξει. Ο λόγος που το κάνουν είναι για να σε κάνουν να μπεις μέσα στο παιχνίδι, να το δοκιμάσεις είναι στο γενικότερο concept που έχουν στήσει την πλατφόρμα τους πιθανότατα λόγω περιορισμών -> https://www.gamesessions.com/zz/About Αν σου δώσουν ένα key και το προσθέσεις στο steam ή κατεβάσεις χύμα το παιχνίδι και δεν μπεις στη πλατφόρμα τους πρώτα για να το παίξεις από εκεί για ΧΧ λεπτά τότε δεν θα δεις και όλα τα άλλα (σαν διαφήμιση) . Είσαι έτοιμος να αγοράσεις στο super market γαλοπούλα για τοστ Α και σου έχουν προσφορά την γαλοπούλα Β , αν σου δώσουν να δοκιμάσεις μια φέτα της Β , υπάρχει περίπτωση να αγοράσεις μετά την Β ? 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα