Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για 5GB στείλε Ν στο 1252

ή 

https://www.vodafonecu.gr/paketa/inner/halloween-promo-data/

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Για 300' προς όλους στείλε Φ στο 1252

ή

https://www.vodafonecu.gr/paketa/inner/may-promo-voice/

• Like 4
  • Thanks 3
Δημοσ.

Ελληνικό κινητοκαρτέλ ρε φίλε:

• Κανονικό πακέτο: €7 - 700ΜΒ - 30 μέρες -> 23MΒ τη μέρα με 23cents
  • Προσφορά: €1 - 5GB - 3 μέρες -> 1666ΜΒ τη μέρα με 33 cents

Σα να λες σε κόσμο που λιμοκτονεί ότι κερδίσανε all you can eat μπουφέ για 3 μέρες και μετά πάλι στην πείνα.

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, zio10 είπε

Καλά είναι αλλά που να προλάβεις να τα ξοδέψεις σε 3 μέρες; :) 

Γι αυτο στα δινει 1€. Γιατι για τοσο αξιζουν. Δεν βλεπω καν προσφορα εγω, αλλα δεν πειραζει.

• Like 4
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, matrixxx είπε

Γι αυτο στα δινει 1€. Γιατι για τοσο αξιζουν. Δεν βλεπω καν προσφορα εγω, αλλα δεν πειραζει.

3 μέρες θα ανοίγουμε και γιουτούμπ από κινητό να λέμε ότι κάναμε κάτι. 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, matrixxx είπε

κανονικά με 1€ αγοράζεις 1GB για 24 ώρες ... εδώ 5GB για 3 μέρες στην ίδια τιμή γιατί δεν είναι προσφορά?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ziaba είπε

κανονικά με 1€ αγοράζεις 1GB για 24 ώρες ... εδώ 5GB για 3 μέρες στην ίδια τιμή γιατί δεν είναι προσφορά?

Γιατί το πιθανότερο είναι ότι δε θα φας ούτε τα μισά αν δεν αλλάξεις ΕΝΤΕΛΩΣ χρήση στο κινητό. Ούτε μπορείς να το στοκάρεις, ώστε με 10 τριήμερα να βγάλεις ξερωγώ ένα μήνα με €10 αλλά πολύ πλούσια χρήση.

Άμα έχεις κανονίσει εκδρομή, ή δεν έχεις σταθερό νετ, σου έρχεται κουτί.

Σε φυσιολογικές συνθήκες το πιθανότερο είναι ότι έχεις κανονίσεις τη χρήση σου ώστε με Χ ευρώ να πάρεις το Υ πακέτο και να βγάλεις το μήνα με Ζ MB. Ε, δε θα στο αλλάξει αυτό επειδή 3 μέρες δε θα γράφει, οπότε το πιθανότερο οικονομία ΔΕΝ κάνεις. Απλά, πληρώνεις €1 και έχεις 3 μέρες άπλα. Εγώ θα το κλίκαρα, αλλά μάλλον χλιαρά.

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρά τα ξοδεύεις σε 3 μέρες τα 5 gb αν είσαι κάπου χωρίς wifi και βασίζεσαι στα data είτε απευθείας από το smartphone είτε με hotspot.

• Like 2
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, iddqdiddqd είπε

Άμα έχεις κανονίσει εκδρομή, ή δεν έχεις σταθερό νετ, σου έρχεται κουτί.

21 λεπτά πριν, iliasmach είπε

Μια χαρά τα ξοδεύεις σε 3 μέρες τα 5 gb αν είσαι κάπου χωρίς wifi και βασίζεσαι στα data είτε απευθείας από το smartphone είτε με hotspot.

Δε διαφωνούμε κάπου.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, iliasmach είπε

Με συγχωρείς δεν έκανα παράθεση, αναφερόμουν στον zio .  :)

Νομίζω θέλει ειδική χρήση για να εκμεταλλευτείς την προσφορά.

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, zio10 είπε

Νομίζω θέλει ειδική χρήση για να εκμεταλλευτείς την προσφορά.

Ε ναι θέλει σχετικά έντονη χρήση ,για αυτό είπα ότι αν δεν έχεις wifi διαθέσιμο δηλαδή να έχεις πρόσβαση στο internet μόνο μέσω των data για YouTube,fb,internet etc.

• Like 1
Δημοσ.

Ότι πρέπει είναι 😜

Για πρώτη φορά μου τελείωσαν όλα τα πάρε να χεις 😕 και θα βολευτώ αναγκαστικά με αυτό το πακέτο 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...