Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1.

2.

Ρώτα και σε αλλον μηχανικο.

ΥΓ.

Φτιαξε το θεμα πχ τιτλος. Προβλημα με κορνα σε peugeot 307sw.

YΓ2.

Φτιαξε το σώμα του κειμένου.  πχ" Γεια σας παιδια, θελω να ρωτησω,μπλα μπλα, μπλα, μπλα. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ".

ΥΓ3

Φιλικα παντα.

Δημοσ.

Σε citroen saxo (ιδια ανταλακτικά) πρίν απο 2 χρόνια είχε καεί η κόρνα και μου την αλλάξανε με 25 ευρώ (μεταχειρισμένη)

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, sstratos είπε

Σε citroen saxo (ιδια ανταλακτικά) πρίν απο 2 χρόνια είχε καεί η κόρνα και μου την αλλάξανε με 25 ευρώ (μεταχειρισμένη)

Εχει να δει επαφες-ασφαλεια-ρελε-καλωδιωση-και στο τελος κορνα. ΑΝ βγαλει καποιος την καλωδιωση που κοστιζει(οχι το καλωδιο-η εργασια-) τοτε τα αλλα ειναι στο 10-30€ κοστος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, sstratos είπε

τι 25 τι 250   ένα  μηδενικό διαφορά😀 

Επεξ/σία από christopher0016
Δημοσ.

Εγω να πω με τα λιγα που ξερω οτι μπορει να μην φταιει η ιδια η κορνα αλλα το προβλημα ναναι στο τιμονι εκει που ειναι ο αεροσακος.Τοχω δει το προβλημα σε πεζω 406 σε γνωστο μου.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 25/10/2018 στις 8:09 ΜΜ, nikos1418 είπε

δεν δουλευει η κορνα στο peugeot  307 sw

Λοιπόν για να δέις αν φταίει η κόρνα και δεν είναι σχήμα σαλιγκαριού βαλε κάποιον να τη πατάει και χτυπά την με κάτι αν αρχίζεις να ακούς κάτι ψεκασε την με wd-40 αλλιώς δες ασφάλειες και τέλος καλώδιο στο τιμόνι.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα, σε Peugeot 307 του 2002 έχω πρόβλημα με την κόρνα από το τιμόνι.

Όταν έχω κλειδώσει και ξαναπατάω το κουμπί του κλειδώματος η κόρνα ακούγεται άρα κάτι έχουν τα κουμπιά του τιμονιού.

Έχετε δει κάτι παρόμοιο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...