Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντιγράφω τον τίτλο γιατι μου αρέσει και ξεκινάω το μπλα μπλα. Γιατί τόσο μίσος για την AM1 πλατφόρμα? Κάτι κοίταγα σήμερα και μόνο αρνητικά σχόλια βλέπω.. Έχω εδώ και καιρό ένα συστηματάκι με 5350 το οποίο κατεβάζω / βλέπω ταινίες, με μεγάλο δίσκο πάνω, με το λειτουργικό σύστημα της επιλογής μου, με FTP / SSH πάνω, τρέχει οτιδήποτε πρόγραμμα θέλω, και με πολύ χαμηλή κατανάλωση. Το μόνο "αρνητικό' ας πούμε οτι πιάνει αρκετό χώρο για αυτά που κάνει. Εσείς πως χρησιμοποιείτε το δικό σας AM1 σύστημα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγώ με τον celeron 1005m (2cores @1,9Ghz, με SSD & 8GB RAM) που είναι λίγο χειρότερος, κάνω όλα τα βασικά σε δύο οθόνες. Σε VMWARE ακόμα και macOS High Sierra 10.13 αντέχει. Βέβαια έχει φάει άπειρα tweaks σε windows 10... για να μην χτυπάν στο κόκκινο οι διεργασίες!

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
7 minutes ago, Nikosmile said:

Και εγώ με τον celeron 1005m (2cores @1,9Ghz, με SSD & 8GB RAM) που είναι λίγο χειρότερος, κάνω όλα τα βασικά σε δύο οθόνες. Σε VMWARE ακόμα και macOS High Sierra 10.13 αντέχει. Βέβαια έχει φάει άπειρα tweaks σε windows 10... για να μην χτυπάν στο κόκκινο οι διεργασίες!

Ωραίος! Βλέπω είναι στα ίδια επίπεδα περίπου σε επιδόσεις με τον AMD. Σε Linux πάντως με τα ίδια specs (OCZ SSD + 8GB ram) μόνο όταν κάνω upgrade το σύστημα καθυστερεί λίγο, και στον browser, όπου αυτό είναι λίγο πρόβλημα αλλά για την χρήση που του κάνω δεν με ενοχλεί. Τον έχω ανοιχτό 24/7 και μακάρι να βρώ και χρόνο / όρεξη για κάτι πιο βαρύ απο αυτά που κάνει τώρα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...