Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑς ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ,

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΚΙΝΗΤΟ-ΚΙΝΑ- ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΟΡΟΙ-ΤΕΛΩΝΕΙΑ;

ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ.....π.χ. ΓΙΑ ΚΟΣΤΟΣ  ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ 50-60€

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δημοσ.

ΔΗΛΑΔΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ , ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΓΟΡΑς ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΞΙΑ; ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΙΝΑΙ ΣΕ LIMIT OFFER.

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, alas23 είπε

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΚΙΝΗΤΟ-ΚΙΝΑ- ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΟΡΟΙ-ΤΕΛΩΝΕΙΑ;

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Όσες φορές έχω ψωνίσει από το κατάστημα Banggood με μέθοδο αποστολής Priority δέν έχει περάσει τελωνείο καθώς το στέλνουν μέσω Ολλανδίας.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, snakegaminggr είπε

απο gearbest με Priority Line Δεν πληρωνεις τελωνειο.

απο Banggood με Priority Direct Δεν πληρωνεις τελωνειο.

Το gearbest μην το βάζεις στην λίστα γιατί υπάρχουν σχόλια που έχουν γίνει κλοπές και καθυστερήσεις ενώ παράλληλα περνάνε τελωνείο και δεν τους δίνουν τα λεφτά πίσω ενώ έχουν πει οτι οποίος περάσει τους τα επιστρέφουν.

• Like 3
Δημοσ.
4 ώρες πριν, alas23 είπε

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

4 ώρες πριν, alas23 είπε

ΔΗΛΑΔΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ , ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΓΟΡΑς ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΞΙΑ; ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΙΝΑΙ ΣΕ LIMIT OFFER.

Alas μη γράφεις κεφαλαία γιατι ειναι σαν να φωνάζεις. Σε ακουμε/διαβαζουμε και με μικρα.

Επειδη σε κοβω χωρίς γνώσεις για τις αγορες απο εξωτερικό και ειδικά απο εκτός ΕΕ, προκειμένου να μη χάσεις λεφτα, χρονο και φαια ουσια (απο τα νευρα), διαβασε τον παρακατω οδηγο και θα καλυφθεις στο μεγιστο βαθμο.

https://www.insomnia.gr/wiki/_/internet/αγορές-από-το-εξωτερικό-r409

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...