alas23 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑς ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ, ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΚΙΝΗΤΟ-ΚΙΝΑ- ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΟΡΟΙ-ΤΕΛΩΝΕΙΑ; ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ.....π.χ. ΓΙΑ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ 50-60€ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
κουξκουκ Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 +24% +15 έξοδα εκτελ. ΕΛΤΑ λογικά αυτό είναι αδερφός μου για φακό που έκανε 27€ πλήρωσε 21€ γι'αυτό
alas23 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 ΔΗΛΑΔΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ , ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΓΟΡΑς ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΞΙΑ; ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΙΝΑΙ ΣΕ LIMIT OFFER.
meletis_m Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 33 λεπτά πριν, alas23 είπε ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑς ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ, ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΚΙΝΗΤΟ-ΚΙΝΑ- ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΟΡΟΙ-ΤΕΛΩΝΕΙΑ; ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ.....π.χ. ΓΙΑ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ 50-60€ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Όσες φορές έχω ψωνίσει από το κατάστημα Banggood με μέθοδο αποστολής Priority δέν έχει περάσει τελωνείο καθώς το στέλνουν μέσω Ολλανδίας. 1
snakegaminggr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 απο gearbest με Priority Line Δεν πληρωνεις τελωνειο. απο Banggood με Priority Direct Δεν πληρωνεις τελωνειο. 1
saruman123 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, snakegaminggr είπε απο gearbest με Priority Line Δεν πληρωνεις τελωνειο. απο Banggood με Priority Direct Δεν πληρωνεις τελωνειο. Το gearbest μην το βάζεις στην λίστα γιατί υπάρχουν σχόλια που έχουν γίνει κλοπές και καθυστερήσεις ενώ παράλληλα περνάνε τελωνείο και δεν τους δίνουν τα λεφτά πίσω ενώ έχουν πει οτι οποίος περάσει τους τα επιστρέφουν. 3
isay Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 4 ώρες πριν, alas23 είπε ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑς ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ, ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΚΙΝΗΤΟ-ΚΙΝΑ- ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΟΡΟΙ-ΤΕΛΩΝΕΙΑ; ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ.....π.χ. ΓΙΑ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ 50-60€ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ 4 ώρες πριν, alas23 είπε ΔΗΛΑΔΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ , ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΓΟΡΑς ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΞΙΑ; ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΙΝΑΙ ΣΕ LIMIT OFFER. Alas μη γράφεις κεφαλαία γιατι ειναι σαν να φωνάζεις. Σε ακουμε/διαβαζουμε και με μικρα. Επειδη σε κοβω χωρίς γνώσεις για τις αγορες απο εξωτερικό και ειδικά απο εκτός ΕΕ, προκειμένου να μη χάσεις λεφτα, χρονο και φαια ουσια (απο τα νευρα), διαβασε τον παρακατω οδηγο και θα καλυφθεις στο μεγιστο βαθμο. https://www.insomnia.gr/wiki/_/internet/αγορές-από-το-εξωτερικό-r409
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα