Προς το περιεχόμενο

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εμένα μου έφυγε ο ενθουσιασμός για τα drones πριν ακόμα αρχίσω.Είναι too much για την ηλικία μου.Ετσι θα βάλω αγγελία για να πουλήσω  ένα Mavic 2 RC Pro,μαζί με το κουτί fly more με τις μπαταρίες κλπ.Είναι σφραγισμένο με τα χαρτιά αποστολής κολλημένα ακόμα πάνω στο δέμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 1 χρόνο αργότερα...
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Χαιρετώ τους φίλους του forum!

Θα ήθελα να ρωτήσω, αν πάρω το mavic 2 zoom από το Amazon (καινούργιο) ισχύει η εγγύηση εδώ (Ελλάδα), αν χρειαστεί κάτι; Επίσης θα μπορούσα να αποκτήσω την Care refresh κατόπιν της αγοράς από Amazon;

Τέλος, γνωρίζει κανείς πότε θα γίνει κάποια παρουσίαση νέου μοντέλου της Dji στην κατηγορία των mavic 2 pro και 2 zoom;

18 ώρες πριν, VaTspirit είπε

Θα ήθελα να ρωτήσω, αν πάρω το mavic 2 zoom από το Amazon (καινούργιο) ισχύει η εγγύηση εδώ (Ελλάδα), αν χρειαστεί κάτι; Επίσης θα μπορούσα να αποκτήσω την Care refresh κατόπιν της αγοράς από Amazon;

Τέλος, γνωρίζει κανείς πότε θα γίνει κάποια παρουσίαση νέου μοντέλου της Dji στην κατηγορία των mavic 2 pro και 2 zoom;

στο youtube εχει βιντεο να βαρεθεις να βλεπεις ......αλλα τα περισσοτερα δεν ειναι και 100%...τα παραλενε.....ομως τα ιδια λενε ολοι οποτε θα βγαλεις συμπερασμα αν θελεις να πας για αγορα.....για μενα ειναι υπερεκτιμημενα τα περισσοτερα.....εχει ομως και αστερια τα οποια κανουν μια περιουσια......εχει παρει τα χουγια της gopro

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/26/2020 στις 2:07 AM, VaTspirit είπε

Θα ήθελα να ρωτήσω, αν πάρω το mavic 2 zoom από το Amazon (καινούργιο) ισχύει η εγγύηση εδώ (Ελλάδα), αν χρειαστεί κάτι; Επίσης θα μπορούσα να αποκτήσω την Care refresh κατόπιν της αγοράς από mouse clicker Amazon;

Είναι too much για την ηλικία μου.Ετσι θα βάλω αγγελία για να πουλήσω  ένα Mavic 2 RC Pro,μαζί με το κουτί fly more με τις μπαταρίες κλπ.

Επεξ/σία από emmetkuhlm

• 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...