Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.

Εχετε να προτείνετε κανενα κινητο κοντα στα 80€ για απλη χρηση (κλησεις, ιντερνετ). Εχω δει καποια όπως Oukitel U22 (16GB), BlackView A7 Pro (16GB), Leagoo M5 (16GB) αλλα δεν ξερω αν αξιζουν.

Ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, thyra_7 είπε

Καλησπέρα σας.

Εχετε να προτείνετε κανενα κινητο κοντα στα 80€ για απλη χρηση (κλησεις, ιντερνετ). Εχω δει καποια όπως Oukitel U22 (16GB), BlackView A7 Pro (16GB), Leagoo M5 (16GB) αλλα δεν ξερω αν αξιζουν.

Ευχαριστω

https://www.insomnia.gr/forums/topic/689634-εκσυγχρονισμος-η-οχι/

Επεξ/σία από Pseudonumo
Δημοσ.
4 ώρες πριν, thyra_7 είπε

Καλησπέρα σας.

Ευχαριστω

Παρε αυτο και εισαι υπερκαλυμενος με τον καλυτερο τροπο. Στα 90€ με priority direct mail για να μην πληρωσεις τελωνειο.

https://m.banggood.com/LeEco-Le-2-X526-5_5-Inch-Quick-Charge-3GB-64GB-MSM8976-Snapdragon-652-1_8GHz-Octa-Core-4G-Smartphone-p-1341019.html?rmmds=search&ID=41195&cur_warehouse=CN

Δημοσ.

ξεχασα να αναφέρω οτι επειδή δεν ειναι για μένα, η αγορα πρεπει να γινει απο Ελλαδα για αμεση παραλαβη. Ευχαριστω παντως για τις απαντησεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Redmi 6A 94 ευρώ

Moto C Plus 88 ευρώ

Moto G4 Play 86 ευρώ

Meizu M5c 83 ευρώ

Το Meizu με τα 2 Lenovo είναι πάνω κάτω τα ίδια. Το Xiaomi είναι ακριβότερο και καλύτερο.

ΥΓ. Μην τσιγγουνευτείτε τα 3 ευρώ και αφήσετε το Meizu για κανα Oukitel...

Επεξ/σία από Pseudonumo
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Pseudonumo είπε

To Moto C Plus πολύ ωραίο τηλεφωνάκι το έχω εγώ αλλά οταν σε παίρνουν μετά από τρια δευτερόλεπτα σβήνει η οθόνη ,προφανώς από bug ,ίσως διορθωθεί με κάποια ενημέρωση στο μέλλον...

Δημοσ.
15 ώρες πριν, thyra_7 είπε

ξεχασα να αναφέρω οτι επειδή δεν ειναι για μένα, η αγορα πρεπει να γινει απο Ελλαδα για αμεση παραλαβη. Ευχαριστω παντως για τις απαντησεις.

Περιπου 15 ημερες κανει για να ερθει με priority mail απο Banggood παντως. Ποσο επειγον ειναι?

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Oukitel C11 Pro στα 89 ευρώ αξίζει; Στο skroutz ξεκινάει από 104,9. Επίσης CUBOT MAGIC 4G 16GB 3GB DUAL SIM με 91 ευρώ τι λέει;

Επεξ/σία από 12180

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...