kyprianos73 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Τα ίδια και εδώ, χωρίς αντιστατική σακούλα... 1
notist Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Καλορίζικη σε όλους παιδιά. Εγώ την περιμένω για τις 6/11
notist Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Παρέλαβα σήμερα 1 ημέρα νωρίτερα με ups. Για 6/11 ήταν 5/11 ήρθε. Όλα κομπλέ συσκευασία μια χαρά. Θα γίνει δοκιμή ότι λειτουργούν όλα οκ εντός των επόμενων ημερών, διότι η σύνθεση δεν είναι έτοιμη.
notist Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, andreasosfp είπε Σε ποια περιοχή είσαι; Παλλήνη Αττικής.
asotos13 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 καλησπερα. παρελαβα κ εγω πρωτη φορα απο amazon.δουλευι ολα καλα αλλα δεν ειχε πουθενα αποδειξη.εσας ειχε? την δοκιμασα κ δεν εχει κανενα προβλημα αλλα ρωταω για την εγγυηση της. ευχαριστω!
saxos55 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, asotos13 είπε καλησπερα. παρελαβα κ εγω πρωτη φορα απο amazon.δουλευι ολα καλα αλλα δεν ειχε πουθενα αποδειξη.εσας ειχε? την δοκιμασα κ δεν εχει κανενα προβλημα αλλα ρωταω για την εγγυηση της. ευχαριστω! Πας στις παραγγελίες σου στο site και εκτυπώνεις όσες αποδείξεις θες. Για την εγγύηση, τουλάχιστο στον ένα χρόνο ψιλοάχρηστες είναι κι αυτές. Αν χρειαστεί να κάνεις χρήση της εγγύησης, θα σε ρωτήσει σε φόρμα το Amazon για ποιο είδος που έχεις αγοράσει θες να κάνεις χρήση εγγύησης (θα έχει drop down list δηλαδή). Για κάνα RMA στον κατασκευαστή και αν σου χρειαστεί το hard copy.
andreasosfp Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Όσοι παραγγείλατε με την απλη μεθοδο παραλαβατε με ups? Εμενα τωρα διχνει νεα ημερομηνια 6-13 Νοεμβριου από 6 Νοεμβριου που ελεγε πριν. 1
DAV2002GR Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Παρελαβα και εγω χτες 5 αντι για 6 ολα καλα
iceman Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Στις 29/10/2018 στις 11:38 ΜΜ, kyprianos73 είπε Παιδιά μία τελευταία ενημέρωση από μένα και το κλείνω εδώ, η κάρτα δούλεψε τελικά με clear cmos. Σας ευχαριστώ όλους θερμά και ειδικά τον @mikegad Επειδή εχω την ίδια μητρική και έχω παραγγείλει την 4αρα (υποτίθεται ότι θα παραλάμβανα σήμερα, αλλα σήμερα εφτασε Ελλάδα) το clear cmos το έκανες με jumperακια ενώ είχες πάνω την κάρτα;
umbrella co. Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, iceman είπε Επειδή εχω την ίδια μητρική και έχω παραγγείλει την 4αρα (υποτίθεται ότι θα παραλάμβανα σήμερα, αλλα σήμερα εφτασε Ελλάδα) το clear cmos το έκανες με jumperακια ενώ είχες πάνω την κάρτα; Υπαρχουν 3 τροποι. Δες εδω: https://www.lifewire.com/how-to-clear-cmos-2624545 1
kyprianos73 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 47 λεπτά πριν, iceman είπε Επειδή εχω την ίδια μητρική και έχω παραγγείλει την 4αρα (υποτίθεται ότι θα παραλάμβανα σήμερα, αλλα σήμερα εφτασε Ελλάδα) το clear cmos το έκανες με jumperακια ενώ είχες πάνω την κάρτα; Καλησπέρα, ναι το clear cmos με τα τζαμπεράκια και την κάρτα πάνω και μετά την είδε κανονικά (πριν δεν την έβλεπε να υποθέσω λόγω κάποια περίεργης ρύθμισης στο bios...). 1
badounask Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Να ενημερώσω ότι παρελαβα τη καρτουλα σήμερα το πρωί, παρόλο που χθες μου έστειλαν μνμ ότι θα έρθει 8 με 13 του μήνα ! Το βράδυ λογικά θα τη περάσω και στον η/υ
iceman Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 40 λεπτά πριν, badounask είπε Να ενημερώσω ότι παρελαβα τη καρτουλα σήμερα το πρωί, παρόλο που χθες μου έστειλαν μνμ ότι θα έρθει 8 με 13 του μήνα ! Το βράδυ λογικά θα τη περάσω και στον η/υ Το ιδιο και σε εμένα
rudigarcia222 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 παιδες ηρθε και σε μενα ειναι οκ/εκτυπωσα και απο το αμαζον την αποδειξη,ολα μπομπα ερωτηση ειδα και στο αμαζον αναφερει διετη εγγυηση πρπει να την δηλωσω στην σελιδα της sapphire ωστε να να εχω ενα ετος ακομη???εχω δει κατι τετοιο να αναφερεται απο δω και κει δεν πολυγνωριζω ειναι η πρωτη φορα που παραγγειλα απο εξωρετικο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα