Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, di maria kun είπε

αφου ρε μαν εχουν αναφερει ηδη ατομα η προσφορα εξαιρειται του αμαζον φρ

Μάλλον πρέπει να ξαναδιαβάσεις λίγο τα τελευταία μηνύματα ώστε να καταλάβεις ποια η ουσία του ποστ μου.

• Απαντ. 140
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, kyprianos73 είπε

Παιδιά το σύστημα είναι i7 3770 - ZZ7X D3H - 16 GB, εντάξει δεν είναι και ότι καλύτερο απλά μία R9 280X εδώ και 4+ χρόνια έπαιζε μία χαρά.

Αδυνατώ και εγώ να πιστέψω ότι ειναι θέμα ασυμβατότητας, το σύστημα δεν ειναι και τόσο πανάρχαιο.

Θα δοκιμάσω την κάρτα και σε άλλο η/υ και ελπίζω να μην εκκινεί η κάρτα και εκεί, θα είναι απλά DOA και θα πάει για επιστροφή...

Edit: Νέα δοκιμή σε σύστημα i7 8700 - Gigabyte Z370 HD3 / 8GB DDR4 / Corsair HX 750, η κάρτα εκκινεί και δείχνει να δουλεύει μία χαρά...Άρα πρόβλημα λογικά με την Ζ77Χ D3H λόγω ασυμβατότητας; Καμία ίδεα παιδιά, ευχαριστώ...

Δες αν υπαρχουν bios updates για την μητρική σου και δοκίμασε να κάνεις ενα bios reset μπας και...(θα χασεις ρυθμίσεις overclock αν εχεις κάνει).

Δύσκολο να είναι θέμα με τα windows αφου δεν σου δίνει καθόλου εικόνα κατά την έναρξη, αλλά δοκιμασε να διαγραψεις και να κανεις εγκατάσταση τους driver της amd. Ουσιαστικά επειδή είχες την 290Χ μιλάμε για ίδιο driver (adrenalin 18.10.2 η τελευταία έκδοση).

Edit: Επειδή το CPU σου έχει ενσωματωμένα τα Intel graphics, δοκίμασε να μπεις στο bios σου και να προεπιλέξεις την PCI-e GPU για χρήση πριν βάλεις την νέα κάρτα.

Edit 2: Απλά για να καλύψω και αυτή την περίπτωση το γράφω: Εφόσον χρησιμοποιείς PCIE GPU το hdmi/dvi καλώδιο πρέπει να είναι συνδεδεμένο σε είσοδο της κάρτας και οχι του motherboard.

Επεξ/σία από JoannisV
Δημοσ.

Παιδιά το bios είναι το τελευταίο, του '14 βέβαια αλλά το τελευταίο, θα κάνω και τη ρύθμιση από το bios. Δε νομίζω να παίζει κανά ρόλο επειδή το έχω συνδεδεμένο με το dvi και ότι το hdmi; Θα επανέρθω αργότερα, σας ευχαριστώ, ευτυχώς η κάρτα είναι οκ πάντως...

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, kyprianos73 είπε

Παιδιά το bios είναι το τελευταίο, του '14 βέβαια αλλά το τελευταίο, θα κάνω και τη ρύθμιση από το bios. Δε νομίζω να παίζει κανά ρόλο επειδή το έχω συνδεδεμένο με το dvi και ότι το hdmi; Θα επανέρθω αργότερα, σας ευχαριστώ, ευτυχώς η κάρτα είναι οκ πάντως...

Καλύτερα ξεκίνα δικό σου topic στην κατάλληλη κατηγορία όπου θα βρεθεί να βοηθήσει περισσότερος κόσμος μιας και εδώ βγαίνουμε off.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι Sapphire γενικά έχουν κακή φήμη σε θέματα συμβατότητας με διάφορες μητρικές.

Κοίτα εδώ ένας τύπος με παρεμφερή μητρική + CPU:

http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-3152973/fury-post.html

I found the fix for it, I changed my Bois "PCI ROM PRIORITY" to LEGACY ROM from EFI Compatibility

Επεξ/σία από mpokwsths
  • Like 1
Δημοσ.

1. ακους ηχους απο windows? vale HDMI στη χειροτερη σε μια ΤV αν δεν εχει η οθονη σου,
  2. ξεκιναει η καρτα ? εχει φωτακια και fans να γυριζουν? (τα fans δεν ειναι απαραιτητα βεβαια για να κανει post)
  3. Τα ρευματα στη καρτα ειναι οκ? θελει 8πιν? μηπως δε την τροφοδοτεις σωστα?
Δημοσ.

Πριν κάνεις οτιδήποτε δοκίμασε ένα bios reset

• Thanks 1
Δημοσ.

Παιδιά σας ευχαριστώ όλους, δεν θα το συνεχίσω εδώ θα γράψω σε άλλο τμήμα του φόρουm, δυστυχώς το έβγαλα off topic. Πιστεύω θα βρω την λύση με τις προτάσεις σας. 😀

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα 319,90 € πήγε η τιμή της. Οπότε η προσφορά έλαβε τέλος. Ευχαριστούμε Σκουντούφλη. 

Επεξ/σία από notist
Δημοσ.

Παρέλαβα  την κάρτα σήμερα το πρωί, είναι τεράστια. Στην συσκευασία υπάρχει η κάρτα ένα μικρό βιβλιαράκι και ένα cd με τους drivers. Δεν έχει κάποιο κωδικό για τα games και ούτε έχω λάβει email ,προς ενημέρωση για αυτούς που ρωτάνε 

Δημοσ.

Αντιστατικά σακούλα σε εσάς είχε; γιατί εμένα η κάρτα ήταν μόνη της μέσα στα αφρολεξ. Ωστόσο το αυτοκόλλητο υπήρχε και θεωρείται σφραγισμένη. 

• Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...