Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, tlevi13 είπε

Μακάρι να είναι καινούργιες για τα παιδιά που τις πήρανε, απλά μου έκανε εντύπωση για την χαμηλή της τιμή. Και γενικά μου φαίνεται έτσι όπως το είδα στο translate κάποιο από τα παιδιά μπορεί να μας ενημερώσει όταν παραλάβει για να γνωρίζουμε και εμείς τι ακριβώς έχει γίνει.

Προφανώς και θα είναι καινούργιες οι κάρτες όπως και η έκδοση στα 4gb που την έχει προσφορά. Γαλλικά δεν ξέρω αλλά δεν νομίζω να σου πουλάει μεταχειρισμένα με 3 χρόνια εγγύηση και πωλήτής να είναι το ίδιο το άμαζον. 

• Like 1
  • Απαντ. 140
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε

Καινούργιες είναι σίγουρα. Πάντα έτσι γράφει σε εκείνο το σημείο. 

ευχαριστώ για την ενημέρωση φιλε από ότι διάβασα με κάθε αγορά τις AMD σου δίνει και 3 παιχνίδια δώρο. πολύ καλή προσφορά για όποιον την πάρει.

Επεξ/σία από tlevi13
Δημοσ.

Αν έβγαλε κανένας άκρη τι πρέπει να κάνουμε για να πάρουμε και τα 3 παιχνίδια ας γράψει . Εγώ έστειλα στο άμαζον 2-3 μηνύματα και μου είπαν ότι δεν στέλνουν αυτοί τους κωδικούς για το promo, αλλά μου είπε να επικοινωνήσω με την Sapphire . Λίγο που το γοογλαρα είδα  ότι αρκετοί είχαν θέμα με τους κωδικούς και έστειλαν μήνυμα απευθείας στην amd και συγκεκριμένα εδώ https://www.amdrewards.com/support  και με απλή ταυτοποίηση της απόδειξης τους έστειλαν τους κωδικούς σε email. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, Tasosp22 είπε

Αν έβγαλε κανένας άκρη τι πρέπει να κάνουμε για να πάρουμε και τα 3 παιχνίδια ας γράψει . Εγώ έστειλα στο άμαζον 2-3 μηνύματα και μου είπαν ότι δεν στέλνουν αυτοί τους κωδικούς για το promo, αλλά μου είπε να επικοινωνήσω με την Sapphire . Λίγο που το γοογλαρα είδα  ότι αρκετοί είχαν θέμα με τους κωδικούς και έστειλαν μήνυμα απευθείας στην amd και συγκεκριμένα εδώ https://www.amdrewards.com/support  και με απλή ταυτοποίηση της απόδειξης τους έστειλαν τους κωδικούς σε email. 

Παίξτε το λίγο "χαζοί" και γράψτε στο support της AMD ότι και καλά αγοράσατε καινούριο GPU (και είστε πάρα πολύ χαρούμενοι γιατί είναι φοβερό κτλ κτλ) αλλά το κατάστημα που την πήρατε δεν σας έστειλε κωδικούς. Στείλτε κανά screenshot της απόδειξης και ίσως σας λυπηθοούν.

Το amazon.fr δεν είναι μέσα στα συνεργαζόμενα για το promotion καταστήματα, επομένως δύσκολο να βγάλετε άκρη. Δεν χάνετε όμως κάτι για γράψετε ένα μηνυματάκι και να κάνετε μια προσευχή για ένα κουπονάκι :P Εννοείται αν σε αυτή την τιμή πάρετε και κουπόνι δώρο, ουσιαστικά είναι σαν να αγοράσατε την κάρτα στα ~150€, που πραγματικά είναι κουλή τιμή η οποία δεν νομίζω να ξαναυπάρξει!

Επεξ/σία από JoannisV
  • Like 2
Δημοσ.

κωδικους το αμαζον δεν πρεπει να προσφερει μιας και δεν ειναι στα συνεργαζομενα για το προμο. Την Βεγκα 56 που ειχα αγορασει πριν 6 μηνες δεν μου εστειλαν τιποτα. Οποιος ειναιι τυχερος με την AMD.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, tlevi13 είπε

Μακάρι να είναι καινούργιες για τα παιδιά που τις πήρανε, απλά μου έκανε εντύπωση για την χαμηλή της τιμή. Και γενικά μου φαίνεται έτσι όπως το είδα στο translate κάποιο από τα παιδιά μπορεί να μας ενημερώσει όταν παραλάβει για να γνωρίζουμε και εμείς τι ακριβώς έχει γίνει.

Καινούργια είναι, σκέψου εγώ την είχα πάρει 250 (275 με μεταφορικά ) τον Ιανουάριο όταν παντού ακόμα και σε άλλα άμαζον είχε 400 με 350. Προσφορές είναι αυτές. Επίσης για τα παιχνίδια το αμαζον Γαλλίας δεν συμμετέχει, μόνο ισπανίας, καναδά, αμερικής. Το ίδιο έπαθα και εγώ και εγώ, έδινε τότε το quake champions μία έκδοση και κάτι άλλα από όσο θυμάμαι, αλλά κωδικούς δεν μ έδωσαν γιατί από Γαλλία το αμαζον δεν συμμετείχε.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα, παρέλαβα σήμερα η κάρτα είναι φυσικά καινούργια είναι σφραγισμένη κανονικά.

Έχω όμως ένα θέμα, με μητρική Gigabyte Ζ77Χ D3Η και PSU Corsair TX650 η κάρτα δεν εκκινεί, μήπως ξέρει κανείς τι φταίει; Ευχαριστώ και sorry και για το off topic...

Δημοσ.

Το τροφοδοτικό σου μια χαρά είναι. Μόνο δοκιμή της κάρτας σε άλλο PC θα σου λύσει την απορία.

Όπως και να έχει, προβληματική ή μη, θα γευτείς το καλό after sales του Amazon. Την επιστρέφεις και παίρνεις τα λεφτά σου + το κόστος για την επιστροφή.

• Like 1
Δημοσ.

Έχεις δίκιο για το after sales του Amazon δεν είναι η 1η φορά που το κάνω και ξέρω ότι όλα θα πάνε καλά.

Δυστυχώς όμως ήθελα να κρατήσω την κάρτα, θα την δοκιμάσω και σε άλλο η/υ άμεσα. Κατά τα άλλα ανάβει το σήμα με το led, γυρνάνε οι ανεμιστήρες αλλά εικόνα δεν...Παίζει ίσως να είναι και ασυμβατότητα με την μητρική...

Δημοσ.

Παρέλαβα σήμερα τη κάρτα. Δεν είχε φυσικά κωδικό μέσα και ξαναέστειλα στο amazon μηνημα. Μου γράψαν με ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα κάτι μπαρούφες και με παρέτρεψαν να μιλήσω με τη sapphire δίνοντας μου ένα link. Τo site που μου δώσαν δεν είναι για τη Sapphire, το gpu manufacturer. Ότι να ναι πραγματικά. Έστειλα μαιλ στην AMD όπως ανέφερε ένας φίλος πιο πάνω μπας και.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά το σύστημα είναι i7 3770 - ZZ7X D3H - 16 GB, εντάξει δεν είναι και ότι καλύτερο απλά μία R9 280X εδώ και 4+ χρόνια έπαιζε μία χαρά.

Αδυνατώ και εγώ να πιστέψω ότι ειναι θέμα ασυμβατότητας, το σύστημα δεν ειναι και τόσο πανάρχαιο.

Θα δοκιμάσω την κάρτα και σε άλλο η/υ και ελπίζω να μην εκκινεί η κάρτα και εκεί, θα είναι απλά DOA και θα πάει για επιστροφή...

Edit: Νέα δοκιμή σε σύστημα i7 8700 - Gigabyte Z370 HD3 / 8GB DDR4 / Corsair HX 750, η κάρτα εκκινεί και δείχνει να δουλεύει μία χαρά...Άρα πρόβλημα λογικά με την Ζ77Χ D3H λόγω ασυμβατότητας; Καμία ίδεα παιδιά, ευχαριστώ...

Επεξ/σία από kyprianos73
  • Like 1
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, naruto14 είπε

Παρέλαβα σήμερα τη κάρτα. Δεν είχε φυσικά κωδικό μέσα και ξαναέστειλα στο amazon μηνημα. Μου γράψαν με ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα κάτι μπαρούφες και με παρέτρεψαν να μιλήσω με τη sapphire δίνοντας μου ένα link. Τo site που μου δώσαν δεν είναι για τη Sapphire, το gpu manufacturer. Ότι να ναι πραγματικά. Έστειλα μαιλ στην AMD όπως ανέφερε ένας φίλος πιο πάνω μπας και. 

αφου ρε μαν εχουν αναφερει ηδη ατομα η προσφορα εξαιρειται του αμαζον φρ

49 λεπτά πριν, kyprianos73 είπε

Παιδιά το σύστημα είναι i7 3770 - ZZ7X D3H - 16 GB, εντάξει δεν είναι και ότι καλύτερο απλά μία R9 280X εδώ και 4+ χρόνια έπαιζε μία χαρά.

Αδυνατώ και εγώ να πιστέψω ότι ειναι θέμα ασυμβατότητας, το σύστημα δεν ειναι και τόσο πανάρχαιο.

Θα δοκιμάσω την κάρτα και σε άλλο η/υ και ελπίζω να μην εκκινεί η κάρτα και εκεί, θα είναι απλά DOA και θα πάει για επιστροφή...

Edit: Νέα δοκιμή σε σύστημα i7 8700 - Gigabyte Z370 HD3 / 8GB DDR4 / Corsair HX 750, η κάρτα εκκινεί και δείχνει να δουλεύει μία χαρά...Άρα πρόβλημα λογικά με την Ζ77Χ D3H λόγω ασυμβατότητας; Καμία ίδεα παιδιά, ευχαριστώ... 

τι windows εχεις?κανε update drivers και ενημερωσε μας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...