gust Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, naruto14 είπε Σχετικά με τον κωδικό για τα 3 games της AMD που συζητούσαμε κ στο άλλο θέμα. Έστειλα μαιλ στο αμαζόν και μου απάντησαν ως εξής, με μάλλον αυτοματοποιημενο μήνυμα. Ωστόσο εγώ ξέρω ότι αυτός ο κωδικός στέλνεται σε όλους με e-mail. Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα έχω τίποτα, αλλά ήθελα να κάνω μια ερώτηση για εξακριβωση. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Hello, I've well received your message regarding your item "Sapphire Nitro+ Carte Graphique AMD Radeon RX 580 8 Go PCI Express" for the order #****. I have taken a note that you would like to know that the code will be included in the package or will you receive it via an email form or not. I inform you that there are other customers who have contacted us regarding the availability of this code. Following your e-mail, I immediately contacted our department in charge of suppliers and they confirmed that this code will be included in the package. In addition, I would like to inform you that your item is ready to be delivered to your address very soon without any further delay. Be assured we take all necessary steps to resolve any problem that may occur at each step. I assure you that you will receive your package as soon as possible without any problem. I hope this information will suit you. If you have any other question do not hesitate to contact us for any additional information, our team is at your disposal. Your satisfaction is our priority and we make every effort to provide you with a quality of service accordingly. Thank you for trusting Amazon.fr. Λες να παίξει κάνα τυχερό και να τσιμπησουμε και τα games? Στείλε ενημέρωση αν υπάρξει εξέλιξη για να τους στείλω και εγώ αν είναι.... Εμένα λέει παραλαβή 5 Νοεμβρίου. Μόλις λάβω θα ενημερώσω.
naruto14 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 46 λεπτά πριν, JoannisV είπε Η 580 δύσκολα θα πέσει στα 30-40fps ακόμα και σε καινούρια παιχνίδια σε medium/1440p. Σίγουρα τις περισσότερες φορές θα είναι στα όρια (προσωπικά, για μένα όριο είναι να παίζει μέσα στο freesync range της οθόνης, εκτός από FPS online παιχνίδια που θέλω παραπάνω ζουμί) και στα επόμενα χρόνια παίζει να έχει θέματα, αλλά αυτή την στιγμή είναι καλή επιλογή για τα λεφτά της. Προσωπικά δεν βρίσκω άσχημο το 1080p σε 27άρα οθόνη (χαμηλώνεις ανάλυση μέσα από το παιχνίδι), ειδικά σε singleplayer παιχνίδια και αν κρατάω μια μικρή απόσταση από την οθόνη (τραβάω την καρέκλα πίσω και παίζω με controller). Ναι, δεν έχει την ίδια λεπτομέρια με το 1440p, αλλά όταν δεν υπάρχουν λεφτά για καλύτερο GPU είναι μία λύση! Όσον αφορά την 590 (αν οι φήμες βγουν αλήθεια) θα είναι refresh της 580 με overclock όπως ήταν και η 580 σε σχέση με την 480. Δεν περιμένουμε να δούμε καμία δραματική διαφορά (και ένα +10% θα ήταν πολύ καλή φάση), ωστόσο αν η τιμή που θα πουλιέται είναι στα σημερινά επίπεδα της 580 πιθανόν να είναι μια καλή επιλογή. Όπως βλέπουμε η nVidia έβγαλε την νέα GTX 1060 με καλύτερη vram για να "προλάβει" την κατάσταση. Αν κοιτάξεις benchmarks θα δεις ότι η 580 πιάνει 30-40 fps σε high ultra σε 1440p. Παίζοντας λίγο με ρυθμίσεις και ρίχνοντας αυτά που απαιτούν πολύ δύναμη μπορείς εύκολα χωρίς να χάσεις πολύ οπτικά να είσαι 40-50 fps. Ψάξιμο θέλει. To hardware unboxed πχ έχει αρχίσει να ανεβάζει ωραίους οδηγούς για τα απαιτητικά παιχνίδια. Έχει ήδη για shadow of the tomb raider και assassin's Creed odyssey. 40 λεπτά πριν, gust είπε Λες να παίξει κάνα τυχερό και να τσιμπησουμε και τα games? Στείλε ενημέρωση αν υπάρξει εξέλιξη για να τους στείλω και εγώ αν είναι.... Εμένα λέει παραλαβή 5 Νοεμβρίου. Μόλις λάβω θα ενημερώσω. Μακάρι να κάτσει αν και το κόβω κομματάκι δύσκολο. Θα ενημερώσω ωστόσο τη Τρίτη που θα παραλάβω. 1
rudigarcia222 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 σκέφτομαι να την αγορασω να ρωτησω 1)ποσο καιρο κανει να ερθει?? 2)εγγυηση διετη η παραπανω??και πως λειτουργει η διαδικασια μιλαμε με αμαζον η με την εταιρεια??πρπει δηλ να την δηλωσουμε κατι τετοιο?? 3)αυτη θεωρητικα ειναι η αντιστοιχη υλοποιηση της 1060 6γβ???πιανει πανω κατω τετοιες επιδοσεις? 4)για ενα συστημα 1080 60 φπσ αυστηρα ουτε κατω ουτε πανω θα ειμαι πληρης 100%??εννοω σε τωρινα και παλιοτερα 3ετιας games οχι στο φιφα 2025
non-serviam Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, rudigarcia222 είπε σκέφτομαι να την αγορασω να ρωτησω 1)ποσο καιρο κανει να ερθει?? 2)εγγυηση διετη η παραπανω??και πως λειτουργει η διαδικασια μιλαμε με αμαζον η με την εταιρεια??πρπει δηλ να την δηλωσουμε κατι τετοιο?? 3)αυτη θεωρητικα ειναι η αντιστοιχη υλοποιηση της 1060 6γβ???πιανει πανω κατω τετοιες επιδοσεις? 4)για ενα συστημα 1080 60 φπσ αυστηρα ουτε κατω ουτε πανω θα ειμαι πληρης 100%??εννοω σε τωρινα και παλιοτερα 3ετιας games οχι στο φιφα 2025 3) Ναι. 4) Ναι (χωρίς να προσδιορίζεις βέβαια τι θέλεις ακριβώς).
ELMastas Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Και η τιμή στο Skroutz δεν είν'κακή είναι πολύ αξιοπρεπής κάρτα ακόμα και σε 1440p στα περισσότερα παιχνίδια που έχουν βγεί (δεν λέμε πχ για Odyssey που θέλει patch και updates να στρώσει)την έχω δουλέψει και την ξέρω σε GoW4 και σε Forza 3 και 4 έπαιξα σε 4K με τα περισσότερα στα High στα 30fps σταθερά,ενω με κάποιες ακόμα "θυσίες" πάει και 60fps που είναι και ιδανικό για την τηλεόραση μου
di maria kun Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 23 λεπτά πριν, ELMastas είπε Και η τιμή στο Skroutz δεν είν'κακή είναι πολύ αξιοπρεπής κάρτα ακόμα και σε 1440p στα περισσότερα παιχνίδια που έχουν βγεί (δεν λέμε πχ για Odyssey που θέλει patch και updates να στρώσει)την έχω δουλέψει και την ξέρω σε GoW4 και σε Forza 3 και 4 έπαιξα σε 4K με τα περισσότερα στα High στα 30fps σταθερά,ενω με κάποιες ακόμα "θυσίες" πάει και 60fps που είναι και ιδανικό για την τηλεόραση μου Εννοεις οτι σε αναλογια κοστος με αυτο που προσφερει αξιζει ακομα και 299???βαση ιστορικου σκρουτζ παντως ακομα και προ μαινινκ εποχη δεν ειχε πεσει ποτε κατω απο 290-218 πιστευω ειναι παραπανω και απο τιμια 1
dimoskoutr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πάντως για να βάλουμε και μια παράμετρο ακόμη στο παιχνίδι η τιμή είναι όσο ακριβώς θα έπρεπε να αξίζει μια τέτοια κάρτα περίπου 2 χρόνων, όπως και η αντίστοιχη 1060 6gb... Απλά τόσο πιάσιμο οπισθίων που έχουμε φάει τελευταία με τις κάρτες, μας φαίνεται σούπερ... Δεν είναι ακριβώς έτσι όμως. Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2018 από dimoskoutr 1
Evangelos Anagnostou Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 390 την πηρα το καλοκαιρι, αναθεμα στο χρηματιστήριο του hardware 1
GBorb Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Τελευταια ερωτηση. Την AMD 580 με 8 GB mem ή την Nvidia 1060 με 6GB mem? Ετοιμαζομαι να πυροβολισω μια απο τις 2.
kostiger Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 23 λεπτά πριν, GBorb είπε Τελευταια ερωτηση. Την AMD 580 με 8 GB mem ή την Nvidia 1060 με 6GB mem? Ετοιμαζομαι να πυροβολισω μια απο τις 2. Τι μονιτορ εχεις ειναι το θεμελιωδες ερωτημα.
notist Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Τη χτύπησα. Ζήτω το αμαζον και αφήστε τους σκρουτζομαγαζαδες να την πουλάνε 300 και τους ινσομνιαδες 350!! 1
GBorb Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, kostiger είπε Τι μονιτορ εχεις ειναι το θεμελιωδες ερωτημα. LG 22' 60hz αλλα θα αλλαχτει με 24 ή 27αρι 2k συντομα
mpokwsths Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, notist είπε Τη χτύπησα. Ζήτω το αμαζον και αφήστε τους σκρουτζομαγαζαδες να την πουλάνε 300 και τους ινσομνιαδες 350!! Πορώθηκες άγρια εσύ! 😋
kostiger Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 5 λεπτά πριν, GBorb είπε LG 22' 60hz αλλα θα αλλαχτει με 24 ή 27αρι 2k συντομα Αν αγορασεις αυτη του θεματος πας σε Freesync Monitor που ειναι και φθηνοτερα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα