Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, di maria kun είπε

παιδες αυτη η την τεσσαρα με 30 ευρω λιγοτερο??για 1080 ιντελ ι5 8400 συστηματακι

Αυτη με κλειστα τα ματια θεωρω..

• Like 2
  • Απαντ. 140
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, di maria kun είπε

παιδες αυτη η την τεσσαρα με 30 ευρω λιγοτερο??για 1080 ιντελ ι5 8400 συστηματακι

αδελφέ αυτή του θέματος έχει κλάσης ανώτερη ψύξη σε σχέση με τη pulse των 4gb, ψάξε να δεις μόνο εικόνες από το heatsink της nitro και σύγκρινε, τα 30 ευρώ για εμένα αξίζουν μόνο και μόνο από θέμα ψύξης παρά τα επιπλέων 4gb που δε σε,χαλάνε κιόλας. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

15 ώρες πριν, Skoundouflis είπε

εγώ την είχα πάρει τον Ιανουάριο στα 275 με μεταφορικά από εδώ πάλι και τώρα με τρώει να πάρω και άλλη για crossfire

Μη μπλέξεις. Πάρε vega και πούλα την 580.

Θα έχεις scaling σε καλογραμμένα και καλο-optimized games και δε θα έχεις σε κακογραμμένα ή beta-quality που σε κάιει πιο άμεσα.

Επεξ/σία από iddqdiddqd
Multipost
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mpokwsths είπε

fixed 😉

Δε το προτείνω γιατί θα πιάσει τρελά €€€ η 580, αλλά γιατί σε παλιότερες κάρτες τουλάχιστον τράβαγα τα μαλλιά μου, και δε νομίζω πως έχει αλλάξει κάτι δραματικά από τότε.

Δημοσ.

Ποια rx590 ρε σεις.Μια oc polaris θα ειναι και θα ζητανε +100 ευρω για +5fps.Οταν βγει..δεν αξιζει καποιος να περιμενει imo.ή παιρνεις rx580 για το freesync ή πας για 1070.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ένας AMD 1090T θα τρώει μεγάλο μπουκάλι αν την πάρω; Για λίγο καιρό βέβαια μέχρι να αναβαθμισω. Θα πάω σε 2k setup. Θα την παλεψει η κάρτα;

Επεξ/σία από GBorb
Δημοσ.
1 ώρα πριν, chrisde είπε

Ναι θα τρώει, το πόσο εξαρτάται και από το παιχνίδι. Για 1440p πάντως θες από 1070/Vega και πάνω...

Δηλαδη με εναν 2600x που θα παρω και την 580 σε monitor 27αρι 2k θα εχω θεμα?

Δημοσ.

Άμα δεν ζητάς ultra και ψάχνεσαι λίγο με τα γραφικά μια χαρά θα είσαι. Εφόσον ειδικά δεν σε παίρνει να πας σε 1070 ή vega 56. Απλά φρόντισε το monitor να έχει και freesync με καλό range. 

• Like 1
Δημοσ.

Εξαρτάται... Αν σε κάποιο παιχνίδι είσαι π.χ. με medium settings 30 με 40 fps στα 1440p ενώ σε 1080p θα ήσουν άνετα 60 με high-ultra τι θα προτιμούσες; Και αν ζορίζεται τώρα, φαντάσου στο μέλλον. Όπως και να χει δεν λέει κανείς ότι δεν θα τρέχουν τα παιχνίδια σε 2Κ καθόλου, αλλά όπως και να το κάνουμε η 580 για τα 1080p βγήκε...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, chrisde είπε

Εξαρτάται... Αν σε κάποιο παιχνίδι είσαι π.χ. με medium settings 30 με 40 fps στα 1440p ενώ σε 1080p θα ήσουν άνετα 60 με high-ultra τι θα προτιμούσες; Και αν ζορίζεται τώρα, φαντάσου στο μέλλον. Όπως και να χει δεν λέει κανείς ότι δεν θα τρέχουν τα παιχνίδια σε 2Κ καθόλου, αλλά όπως και να το κάνουμε η 580 για τα 1080p βγήκε...

Medium 30-40 fps δεν κάνει κανένα παιχνίδι η 580 σε 1440p. Ακόμα και σε 4κ δύσκολα να συναντήσεις τέτοιο frame rate. Εδώ με την 970 έπαιζα ac origins medium με high στα 40-50 fps και με τον 4690k. Για 1440p μιλάμε πάντα. 

Σχετικά με τον κωδικό για τα 3 games της AMD που συζητούσαμε κ στο άλλο θέμα. Έστειλα μαιλ στο αμαζόν και μου απάντησαν ως εξής, με μάλλον αυτοματοποιημενο μήνυμα. Ωστόσο εγώ ξέρω ότι αυτός ο κωδικός στέλνεται σε όλους με e-mail. Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα έχω τίποτα, αλλά ήθελα να κάνω μια ερώτηση για εξακριβωση. 

Spoiler

Hello,  I've well received your message regarding your item "Sapphire Nitro+ Carte Graphique AMD Radeon RX 580 8 Go PCI Express" for the order #****.  I have taken a note that you would like to know that the code will be included in the package or will you receive it via an email form or not.  I inform you that there are other customers who have contacted us regarding the availability of this code.  Following your e-mail, I immediately contacted our department in charge of suppliers and they confirmed that this code will be included in the package.  In addition, I would like to inform you that your item is ready to be delivered to your address very soon without any further delay.  Be assured we take all necessary steps to resolve any problem that may occur at each step.   I assure you that you will receive your package as soon as possible without any problem.  I hope this information will suit you.  If you have any other question do not hesitate to contact us for any additional information, our team is at your disposal.  Your satisfaction is our priority and we make every effort to provide you with a quality of service accordingly.  Thank you for trusting Amazon.fr.

Επεξ/σία από naruto14
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η 580 δύσκολα θα πέσει στα 30-40fps ακόμα και σε καινούρια παιχνίδια σε medium/1440p. Σίγουρα τις περισσότερες φορές θα είναι στα όρια (προσωπικά, για μένα όριο είναι να παίζει μέσα στο freesync range της οθόνης, εκτός από FPS online παιχνίδια που θέλω παραπάνω ζουμί) και στα επόμενα χρόνια παίζει να έχει θέματα, αλλά αυτή την στιγμή είναι καλή επιλογή για τα λεφτά της.

Προσωπικά δεν βρίσκω άσχημο το 1080p σε 27άρα οθόνη (χαμηλώνεις ανάλυση μέσα από το παιχνίδι), ειδικά σε singleplayer παιχνίδια και αν κρατάω μια μικρή απόσταση από την οθόνη (τραβάω την καρέκλα πίσω και παίζω με controller). Ναι, δεν έχει την ίδια λεπτομέρια με το 1440p, αλλά όταν δεν υπάρχουν λεφτά για καλύτερο GPU είναι μία λύση!

Όσον αφορά την 590 (αν οι φήμες βγουν αλήθεια) θα είναι refresh της 580 με overclock όπως ήταν και η 580 σε σχέση με την 480. Δεν περιμένουμε να δούμε καμία δραματική διαφορά (και ένα +10% θα ήταν πολύ καλή φάση), ωστόσο αν η τιμή που θα πουλιέται είναι στα σημερινά επίπεδα της 580 πιθανόν να είναι μια καλή επιλογή. Όπως βλέπουμε η nVidia έβγαλε την νέα GTX 1060 με καλύτερη vram για να "προλάβει" την κατάσταση.

Επεξ/σία από JoannisV

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...