Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 140
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Skoundouflis είπε

https://www.amazon.fr/gp/buy/spc/handlers/display.html?hasWorkingJavascript=1 Η κάρτα του τίτλου από amazon Γαλλίας. Είναι από τις καλύτερες υλοποιήσεις

στο skroutz από  299 https://www.skroutz.gr/s/11715340/Sapphire-Radeon-RX-580-8GB-Nitro-11265-01.html

Δεν οδηγει πουθενα το λινκ φιλε.

Δημοσ.

Ξεφούσκωσαν για τα καλά τα κρυπτονομίσματα, ε;

Λαμόγια, τώρα θα τις πουλάτε για 100€ τις μεταχειρισμένες μιναροκάρτες σας και δε θα βρίσκετε και αγοραστή...

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγώ την είχα πάρει τον Ιανουάριο στα 275 με μεταφορικά από εδώ πάλι και τώρα με τρώει να πάρω και άλλη για crossfire

Επεξ/σία από Skoundouflis
  • Like 2
Δημοσ.

Μιας και θα μπει σε thermaltake core v1 και για να μην έχω εμετούς, αν και με amazon επιστρέφεις τα πάντα πίσω...ρε σεις ξέρετε από που παίρνει το ρεύμα της; Από το πλάι ή από πίσω και δεν θα την χωράει το κουτί μου; Δεν βρίσκω καμιά φωτογραφία να δω...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε

Μιας και θα μπει σε thermaltake core v1 και για να μην έχω εμετούς, αν και με amazon επιστρέφεις τα πάντα πίσω...ρε σεις ξέρετε από που παίρνει το ρεύμα της; Από το πλάι ή από πίσω και δεν θα την χωράει το κουτί μου; Δεν βρίσκω καμιά φωτογραφία να δω...

Νομίζω από το πλάι

5eVFMa2qMYQWRvFfgV2m9Q-650-80.jpg

Επεξ/σία από nikos16717
  • Thanks 1
Δημοσ.

Οκ άκυρο το βρήκα. Είχα βάλει μια βλακεία συσκευασία δώρου και όταν το έβγαλα πήγε στα 218,85€. 

Ευχαριστώ τον ts μιας και αυτήν έψαχνα πολύ καιρό αλλά στα 400 και κάτι που την είχα ξεκινήσει δεν υπήρχε περίπτωση να την πάρω. 

Δημοσ.

Ευχαριστώ και εγώ για την ενημέρωση, κουτί μου ήρθε σε αυτά τα λεφτά για να αντικαταστήσει την 7950 μου!

Φαντάζομαι θα δω διαφορές στα 1080p….

Δημοσ.

Kαταλάβατε που@@@@@@κια  τωρα συνεχίστε να τις πουλάτε 250 και μαλιστα τις σαπιες υλοποιήσεις..... ναι σε εσάς μιλάω... τους μασκαράδες των αγγελιών του ινσομνια... 😛

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...