unforgiven Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Xiaomi Mi 8 είπε Δεν είσαι ο μόνος...😤 Και εγώ (ευτυχής) κάτοχος ενός 2S, δεν ψήνομαι με το 3. Θα περιμένω το 3S που, αν κρίνουμε από τις διαφορές 2/2S, θα είναι βελτιωμένο και θα έχει και νέο chipset. Αυτό που θέλω περισσότερο είναι αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xiaomi Mi 8 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 4 λεπτά πριν, unforgiven είπε Και εγώ (ευτυχής) κάτοχος ενός 2S, δεν ψήνομαι με το 3. Θα περιμένω το 3S που, αν κρίνουμε από τις διαφορές 2/2S, θα είναι βελτιωμένο και θα έχει και νέο chipset. Αυτό που θέλω περισσότερο είναι αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη. Δε πάει να βγάλει ότι θέλει τώρα η xiaomi... κινητό μετά από δύο χρόνια πάλι. Είμαι υπερκαλύμενος με το Mi 8. Τι να το κάνω το 5G όταν ανεβαίνω στις κεραίες του Υμηττού και δεν έχω 4G+... Εγώ προσωπικά ούτε το notch με νοιάζει ούτε το slider... Μνήμη και επεξεργαστή θέλω μιας και κάνω δέκα πράγματα ταυτόχρονα... φωτογραφίες και βίντεο μια χαρά είμαι και με αυτό που έχω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos_th Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 pure android ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 5 λεπτά πριν, stefanos_th είπε pure android ? οχι το mi a2 εχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NorgeMan Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Φαντάζομαι ότι η 3.200 μπαταρία είναι τυπογραφικό λάθος ε;; Αποκλείεται να έχει μόνο 3.200. Η υποδοχή των ακουστικών πού πήγε; την έφαγε ο κακός ο λύκος;; 6.4 με αυτό το rate θεωρείται μικρή. πόσο θα αντέξει ο μηχανισμός άραγε; Τιμή άψογη Θήκη θα παίρνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kabamaru2372 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, Xiaomi Mi 8 είπε Δεν είσαι ο μόνος...😤 Όντως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agony Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Πολυ ομορφο ομως μικρη μπαταρια και οχι Αδιαβροχο τωρα για ανάλυση οθονης προσωπικα δεν με χαλαει που ειναι μικρή. Θα περιμενω λιγο μηπως βγαλει καμια καμερα κατω απο οθονη. Κατι notch και συρομενες καμερες δεν κανουμ για μενα ειμαι κλασικουρας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 ελεγα τα Χριστούγεννα να παρω ποκο η μι8 αλλα μαλλον θα περιμενω για αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snakegaminggr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, NorgeMan είπε Φαντάζομαι ότι η 3.200 μπαταρία είναι τυπογραφικό λάθος ε;; Αποκλείεται να έχει μόνο 3.200. Η υποδοχή των ακουστικών πού πήγε; την έφαγε ο κακός ο λύκος;; 6.4 με αυτό το rate θεωρείται μικρή. πόσο θα αντέξει ο μηχανισμός άραγε; Τιμή άψογη Θήκη θα παίρνει; "Όλες οι εκδόσεις διαθέτουν στην συσκευασία προστατευτική θήκη και την βάση ασύρματης φόρτισης 10W." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tokyo Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Ότι καλύτερο έχει βγει , για εμένα. Το επόμενο κινητό μου κατά 99% 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KraLL Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Σε αυτο το βιντεο εχει unboxing και πρωτες εντυπωσεις. Δειχνει την θηκη που εχει μεσα, πως κουμπωνει και πως κανει slide με την θηκη πανω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δεν θελετε notch, θελετε slider αλλα θελετε και αδιαβροχοποιηση!!! Ξερω κατι καλους ψυχιατρους!! 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliasmach Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Η αμήχανη στιγμή που έχεις 3 gb ram στο smartphone σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xenkato Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Επιτελους τελος τα νοτς κ η καθε αηδια που μας σερβιρουνε.Παλι θα μας τα παρει η Xiaomi.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikcrf Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Θα μπορούσε να έχει μεγαλήτερη μπαταρία για το μεγεθός του, ίσως να βάλουνε στο επόμενο μοντέλο. Πάντως γεγονός είναι οτι ο κινέζος καινοτομεί και η απλ ακολουθεί πλέον. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα