dionysg Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Στα ιδια χρηματα μπορεις να παρεις καλυτερα in ear ακουστικα οπως πχ τα trn v80 ή διαφορα KZ απο aliexpress. Στα 18 πιστευω δεν αξιζουν
MessatsuRoku Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δεν αξιζουν τα 18 ευρω ( 10.50 που τα πηρα και πολλα ηταν... ) η blitzwolf εχει πολυ καλυτερο ηχο στα ιδια χρηματα 1
Voodooman Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Και εγώ δεν έχω ξετρελαθεί με τα hybrid. Δεν είναι καθόλου άσχημα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μου έκαναν την τρομερή εντύπωση που μου είχαν κάνει τα πρώτα pistons όταν είχαν βγει. Από την άλλη είναι ικανοποιητικά από ηχητική απόδοση, πολύ ποιοτικά στην κατασκευή τους και όμορφα, οπότε για χρήση έξω είναι ό,τι πρέπει.
billathens! Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Παιδιά αν έχετε κάτι δοκιμασμένο σε αυτό το εύρος τιμής βάλτε κάνα λινκ. Ευχαριστώ
Voodooman Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 17 ώρες πριν, billathens! είπε Παιδιά αν έχετε κάτι δοκιμασμένο σε αυτό το εύρος τιμής βάλτε κάνα λινκ. Ευχαριστώ Θα πρότεινα τα LG quadbeat 2. Πλαστική ως επι το πλείστον κατασκευή, αλλά λίγο περισσότερο μπάσο, όσο χρειάζεται, όχι τίποτα υπερβολές. Το μπάσο στα hybrid μου φαίνεται υπερβολικά χαμηλό και δεν θα ήθελα να καταφύγω σε μόντες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις