eskimoos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Απο banggood, 18.36€ απο 26€ βάζοντας το κουπονι ccd165, αφου ειναι κατω απο 22€ επιλεξτε το free shipping για αποστολη. Eδω ειναι και το Link για xiaomi hybrid pro . Εγω το χαμηλοτερο που το εχω δει και ετυχε να το παρω τοτε ηταν 15.50€ στα μεσα του 2017, απο εκει και περα οποιος γνωριζει περισσοτερα οσον αφορα το ιστορικο τιμης του ας το σχολιασει. Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2018 από eskimoos
s2117 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Αδερφέ, γράψε αν θέλεις ότι είναι ακουστικά για να μη δώσουν και άλλοι τσάμπα κλικ όπως έδωσα εγώ
leftpc Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Πέρσι στις 8 Σεπτέμβρη τα είχα πάρει στα 12.63€ από το banggood. Πολύ καλά ακουστικά αν και λίγο χαμηλά σε ένταση. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) άκυρο Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2018 από Επισκέπτης
GeorgeAl92 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Έχει affiliate και δεν είναι προσφορά αφού έχουν παίξει μέχρι 10€ στο παρελθόν. 2
eskimoos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) ειναι η πρωτη φορα που βαζω κατι τετοιο στις προσφορες,για το affiliate δεν ξερω ειναι στους κανονες να μην βαζουμε;. οποιος γνωριζει με σιγουρια ας το αναφερει να γνωριζω για μελλοντικες δημοσιευσεις. το αλλαξα το λινκ. εγω κατω απο 15 παντως δεν το εχω πετυχει, ισως καποιοι το μπερδευουν με το αλλο hybrid (σε εκεινο η ρυθμιση του ηχου ειναι πλαστικο μαυρο, ενω σε αυτο μεταλικο και με στρογγυλα κουμπια) και στο skroutz ακομα βλεπω σαν φωτο καποια καταστηματα εχουν βαλει κατι διαφορετικο για το ιδιο μοντελο, αν πραγματικα επαιζε για αρκετο καιρο παντως στα 12 και 10 που λενε καποιοι τοτε οχι δεν ειναι προσφορα, δυστηχως δεν υπαρχει κποια βαση καπου να δουμε το ιστορικο τιμων. Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2018 από eskimoos
dimxyp Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 20/12/17 που τα είχα πάρει και εγώ με κουπόνι είχα δώσει 11,55... πήγα και το τσέκαρα στις παραγγελίες μου. Γενικά δεν παίζουν χαμήλα αυτά τα ακουστικά γιατί τα παρακολούθω... Συνήθως παίζουν πάνω από 20, αλλά αν βρεθεί κανένα κουπονάκι πέφτουν (18) εκεί περίπου άντε και λίγο ακόμα. Δεν έχουν χαμηλό ήχο και είναι ποιοτικά. Και στα 18 αξίζουν... Τώρα αν είναι προσφορά ή τι έγινε με affiliate δεν εκφέρω άποψη.. απλά έγραψα τη γνώμη μου για το συγκεκριμένο προιόν. Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2018 από dimxyp
leftpc Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Στο σκρουτζ κάποιος χρήστης αναφέρει το παρακάτω: "Ψάχνοντας λίγο στο internet, είδα ότι υπάρχει ένα εύκολο hack για να μπορέσει κανείς να έχει δυνατό μπάσο. Στο μαύρο μέρος των ακουστικών, δίπλα από το σημείο που μπαίνει στο αυτί, υπάρχει ένας μικρός αεραγωγός. Με λίγη ταινία (σελοτέϊπ/μονωτική), αν κλείσει κανείς αυτή την τρύπα, τα ακουστικά μεταμορφώνονται κυριολεκτικά, με το μπάσο να γίνεται ογκώδες και στιβαρό, χωρίς να υπάρχει απώλεια ευκρίνειας." Το δοκίμασα και όντως είδα μια μικρή διαφορά στο μπάσο. Μπορεί να μου φαίνονται χαμηλά σε ένταση γιατί συνήθως τα φοράω όταν βρίσκομαι έξω και έχουν μέτρια ηχομόνωση.
DownUNDERground Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, leftpc είπε Μπορεί να μου φαίνονται χαμηλά σε ένταση γιατί συνήθως τα φοράω όταν βρίσκομαι έξω και έχουν μέτρια ηχομόνωση. Δε φταίει αυτό. Ή η συσκευή που χρησιμοποιείς δεν μπορεί να οδηγήσει αρκετή τάση προς τα ακουστικά ή (το πιθανότερο) δεν εφαρμόζουν καλά στα αυτιά σου και πρέπει να βάλεις μεγαλύτερα tips σιλικόνης ή -ιδανικά- κάτι σαν και αυτά: https://www.ebay.com/itm/2x-Noise-Isolating-Memory-Foam-C-sets-5mm-T400-Ear-Tips-In-Ear-Earphone/272682428888?hash=item3f7d23a9d8:g:cOcAAOSw0hlZIx3G:rk:2:pf:0 Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2018 από DownUNDERground
Salvation81 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, leftpc είπε Στο σκρουτζ κάποιος χρήστης αναφέρει το παρακάτω: "Ψάχνοντας λίγο στο internet, είδα ότι υπάρχει ένα εύκολο hack για να μπορέσει κανείς να έχει δυνατό μπάσο. Στο μαύρο μέρος των ακουστικών, δίπλα από το σημείο που μπαίνει στο αυτί, υπάρχει ένας μικρός αεραγωγός. Με λίγη ταινία (σελοτέϊπ/μονωτική), αν κλείσει κανείς αυτή την τρύπα, τα ακουστικά μεταμορφώνονται κυριολεκτικά, με το μπάσο να γίνεται ογκώδες και στιβαρό, χωρίς να υπάρχει απώλεια ευκρίνειας." Το δοκίμασα και όντως είδα μια μικρή διαφορά στο μπάσο. Μπορεί να μου φαίνονται χαμηλά σε ένταση γιατί συνήθως τα φοράω όταν βρίσκομαι έξω και έχουν μέτρια ηχομόνωση. Αυτη η τρυπα ειναι για να βγαινει αερας (αν και στα Ελληνικα δεν ξερω να περιγραψω την λειτουργια θα ελεγα εκτονωση του ηχειου;) δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλο να την κλεινετε. Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2018 από Salvation81
rudigarcia222 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 τιμια ακουστικα για 18...αν και εχουν παιξει φθηνοτερα
lgre_p Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 9 ώρες πριν, leftpc είπε Πέρσι στις 8 Σεπτέμβρη τα είχα πάρει στα 12.63€ από το banggood. Πολύ καλά ακουστικά αν και λίγο χαμηλά σε ένταση. Εξαρτάται από το κινητό. Σε zte axon 7 (ενσωματωμένο dac) μετά από τα 3/4 της έντασης τα αυτιά υποφέρουν ..... και το μπάσο "σκάει" καλά.... Και κάτι άσχετο : Οι phoneαδες για να υποστηρίξουν τα δικά τους ακουστικά (flat ήχος), τα κατηγορούν, λέγοντας ότι όλα αυτά τα ακουστικά καταναλώνουν ενέργεια... 1
stefanidisg Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Έχει παίξει πέρσι τον Δεκέμβριο στα 11.5 € όπου και τα είχα πάρει με κουπόνι φυσικά αυτή η τιμή,η πιο χαμηλή τιμή που έχει βγει, το παρακολουθώ από τότε , αλλά κάτω από 20 με τίποτα από τότε.
nikatapi Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 15 ώρες πριν, leftpc είπε Στο σκρουτζ κάποιος χρήστης αναφέρει το παρακάτω: "Ψάχνοντας λίγο στο internet, είδα ότι υπάρχει ένα εύκολο hack για να μπορέσει κανείς να έχει δυνατό μπάσο. Στο μαύρο μέρος των ακουστικών, δίπλα από το σημείο που μπαίνει στο αυτί, υπάρχει ένας μικρός αεραγωγός. Με λίγη ταινία (σελοτέϊπ/μονωτική), αν κλείσει κανείς αυτή την τρύπα, τα ακουστικά μεταμορφώνονται κυριολεκτικά, με το μπάσο να γίνεται ογκώδες και στιβαρό, χωρίς να υπάρχει απώλεια ευκρίνειας." Το δοκίμασα και όντως είδα μια μικρή διαφορά στο μπάσο. Μπορεί να μου φαίνονται χαμηλά σε ένταση γιατί συνήθως τα φοράω όταν βρίσκομαι έξω και έχουν μέτρια ηχομόνωση. Εγώ είμαι αυτός ο χρήστης Είδα πολύ μεγάλη διαφορά απο αυτό το "hack", σαν να πήρα άλλα ακουστικά, τόσο απο μπάσο και από ηχομόνωση. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις