Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Guerriero4 είπε

33 ευρώ είναι η διαφορά

Η 8gb βγαίνει 219 με μεταφορικά και η άλλη 178. Αυτό κάθε τρίτη και πέμπτη κάνει 41 ευρώ. 😛

• Like 1
  • Sad 1
  • Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, qwertyuiop2 είπε

Η 8gb βγαίνει 219 με μεταφορικά και η άλλη 178. Αυτό κάθε τρίτη και πέμπτη κάνει 41 ευρώ. 😛

Ακομα και με αστοχια στους υπολογισμους αξιζει η επιπροσθετη χρεωση. Any given Thursday για να παραφρασω και τον Τιτανα το Φιλελληνα τον Oliver Stone...

Δημοσ.

γνωριζει κανεις μεχρι ποτε παιζει η προσφορα?? Ανοιξα θεμα πριν 3 μερες σχετικα με αναβαθμιση πιο πολυ για ram και gpu και μου προτεινε μελος την συγκεκριμενη...  Με τρολλαρουν? xD Τι psu θελει για να ειναι ανετη?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, nightwalker1990 είπε

γνωριζει κανεις μεχρι ποτε παιζει η προσφορα?? Ανοιξα θεμα πριν 3 μερες σχετικα με αναβαθμιση πιο πολυ για ram και gpu και μου προτεινε μελος την συγκεκριμενη...  Με τρολλαρουν? xD Τι psu θελει για να ειναι ανετη?

500άρι προτείνει η AMD για την RX 580.

για τα λεφτά της η καλύτερη στα 178 ευρω

Επεξ/σία από kazumio
Δημοσ.

Να επισημάνω ότι και η έκδοση των 4GB έχει 3 χρόνια εγγύηση κατασκευαστή 😉 όχι μόνο η έκδοση των 8GB όπως αναφέρθηκε.

Δημοσ.

Ευχαριστω τον ΤΣ εριξα και εγώ μία παραγγελία την 8 έκδοση (τσάμπα πράμα) είναι καιρός να ξεκουραστεί η καημένη η 7850 ,τα έβγαλε τα λεφτά της πάμε γερά όλα στα high σε λίγο καιρο.

Δημοσ.

Να ρωτήσω.

Αυτό με την εγγύηση πως λειτουργεί πρέπει να κάνω κάποιο sign in σε official Σελίδα και να την δηλώσω? Κάτι τέτοιο? 

Επίσης έχω δει να αναφέρεται από δω και από κει ότι η AMD και ο ryzen είναι λίγο πιο απαιτητικοι σε watt. Ένα 550αρι λογικά είναι υπεραρκετο έτσι? 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, qwertyuiop2 είπε

Με business account δεν πληρώνεις φπα κάθε τρίτη και πέμπτη και όλες τις μέρες ;)

Με τα μεταφορικά βγαίνει 145 τα 4GB και 178 τα 8GB, δηλαδή 33 ευρώ διαφορά.

Δημοσ.

Αυτό με το business account γίνεται να το κάνει ο καθένας; Ή πρέπει όντως να έχεις επιχείρηση;

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως γίνεται η διαδικασία; Ευχαριστώ.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, spe0500380 είπε

Αυτό με το business account γίνεται να το κάνει ο καθένας; Ή πρέπει όντως να έχεις επιχείρηση;

Όχι δεν γίνεται από τον καθένα και πολύ κακώς το αναφέρουν ξανά και ξανά όσοι έχουν και μπερδεύουν κόσμο.

• Confused 1
Δημοσ.

Σ'ευχαριστώ φίλε μου για την διευκρίνηση, γιατί με όσα διάβασα παραπάνω νόμισα ότι είμαστε οι "χαζοί" εμείς που πληρώνουμε το ποσό με ΦΠΑ.

• Like 1
Δημοσ.

Έχει δει κανένας αν έχει σταλεί η παραγγελία?Τώρα που τσέκαρα την δική μου βλέπω το εξής : ''The shipment has left the amazon installation'' και από κάτω γράφει Dunstable Central Bedfordshire GB.Shipped with i-parcel.

Από την στιγμή που η αγορά έγινε από το αμαζον Γαλλίας τι ακριβώς κάνει στην Αγγλία?

Έχω επιλέξει τον απλό τρόπο μεταφοράς.

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, Tasosp22 είπε

Έχει δει κανένας αν έχει σταλεί η παραγγελία?Τώρα που τσέκαρα την δική μου βλέπω το εξής : ''The shipment has left the amazon installation'' και από κάτω γράφει Dunstable Central Bedfordshire GB.Shipped with i-parcel.

Από την στιγμή που η αγορά έγινε από το αμαζον Γαλλίας τι ακριβώς κάνει στην Αγγλία?

Έτσι παίζουν εντός ΕΕ. Όπου έχει απόθεμα.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Tasosp22 είπε

Οτιδήποτε έχω αγοράσει τον τελευταίο μήνα, είτε από Amazon.fr είτε .de ή co.uk, φεύγουν από εκεί και έρχονται με i-Parcel (φθηνή υπηρεσία της UPS που έρχεται με ΕΛΤΑ και πηγαίνεις να το παραλάβεις).

Και σε μένα έφυγε και μπορείς να κάνεις tracking από εδώ με τον αριθμό και να δηλώσεις το email σου για οποιοδήποτε update

https://tracking.i-parcel.com/

Επεξ/σία από vagdesign
Δημοσ.
11 ώρες πριν, spe0500380 είπε

Η διαδικασία είναι να ανοίξεις επιχείρηση και μετά να δώσεις το επαγγελματικό αφμ στο άμαζον 😛

11 ώρες πριν, non-serviam είπε

Όχι δεν γίνεται από τον καθένα και πολύ κακώς το αναφέρουν ξανά και ξανά όσοι έχουν και μπερδεύουν κόσμο.

Την τιμή για επαγγελματίες την έβαλε στο υστερόγραφο, γιατί να μπερδευτεί ο κόσμος?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...