MariosX Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Καλημέρα σας. Θέλω να φτιάξω ένα WiFi Hotspot που να συλλέγει κάποια συγκεκριμένα δεδομένα όπως: Όνομα, Επίθετο, Τηλ, email και για να μπορούν οι χρήστες να μπουν στο Ιντερνετ να απαιτείται Facebook ή email login ή voucher code. Έχω επίσης έτοιμα κείμενα για GDPR τα οποία θέλω να συμπεριλάβω. Σκέφτομαι έως στιγμής για το HotSpotSystem που υπάρχει στο dd-wrt ή openwrt ή MicroTik Routers. Έχετε κάτι να προτείνετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
AKAKIOS1 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Με λιγο tweak και μικροτικ θα κανεις αυτο που θελεις. Για τα αλλα δυο απλα θα χασεις χρονο αν ασχοληθεις. Προυποθετει να εχεις παρα πολυ καλες γνωσεις του συστηματος ομως και οχι τις βασικες γνωσεις που εχει ενας power-user. Αν και δεν πολυ-καταλαβα. Θες να συλεξεις τα στοιχεια αυτα μονο για επιβεβαιωση και προσβαση Ή για επιπλεον επεξεργασια και δημιουργια λιστας ? Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2018 από AKAKIOS1
mikrotikzante Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Καλησπερα και απο εμενα. Θα μπορουσες να μας δωσεις περισσοτερες πληροφοριες για το μεγεθος του δικτυου, ταυτοχρονο αριθμο πελατων, καθως και το σκοπο του δικτυου αυτου. ψαχνεις για plug n play λυση ή κατι που θα φτιαξεις μονος σου? το MikroTik ειναι το ιδανικο για αυτη τη δουλεια!
M@dB0x Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Το να φτιαξει ενα hotspot με mikrotik πιστευω οτι ειναι υποθεση 5 λεπτων. Για να κανει ολα τα αλλα ομως που λεει............. αρκετα δυσκολο το κοβω και με επιπλεον γνωσεις.
poulinos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 On 05/11/2018 at 09:53, M@dB0x said: Το να φτιαξει ενα hotspot με mikrotik πιστευω οτι ειναι υποθεση 5 λεπτων. Για να κανει ολα τα αλλα ομως που λεει............. αρκετα δυσκολο το κοβω και με επιπλεον γνωσεις. αν ξερει βασικα πραγματα αλλιως δεν θα το φτιαξει οχι με Mikrotik αλλα ουτε με tp link
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα