Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας παιδιά ποσο μπορω να πουλησω το παρακάτω pc, εχει 3g b ram ddr2 ,500 gb hdd, audio card creative,cpu intel pentium sta 3 ghz

Επεξ/σία από ALMPANIS
Δημοσ.

Γράψε το,λίγο πιο αναλυτικά για να πάρεις περισσότερες γνώμες. Από την περιγραφή σου είναι σαν να λες 'έχω ένα αμάξι με 4 ρόδες'. Φιλικά!:)

Δημοσ.

Τι ντροπή ρε παιδια συμβουλή για την τιμη πηρα ο ενας λεει πως τα πηρα τσαμπα να ρώτησετε το παιδι να λυθεί η παρεξήγηση

Δημοσ.

Α σε ρε μεγαλε εσυ  ησουν που πουλαγες υπολογιστη στις αγγελιες και ζηταγες να σου χαρισουν laptop σε post το οποιο εχει σβηστει.

• Thanks 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, keravnos21 είπε

Α σε ρε μεγαλε εσυ  ησουν που πουλαγες υπολογιστη στις αγγελιες και ζηταγες να σου χαρισουν laptop σε post το οποιο εχει σβηστει.

Για στείλε μου το ποστ ρωτήστε το παλικάρι που έδινε το pc και μετα πείτε να μιλάτε χωρις αποδείξεις δεν μου λεει κατι μια τιμή ζήτησα να μου πείτε 

Δημοσ.

Εκτος απο απατεωνας εισαι και θρασυς,αν ημουν moderator θα τα εβγαζα τα απλυτα σου στην φορα αλλα οπως ειπα το post εχει διαγραφει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αλλο σου λεω αγόρι μου λετε πως το pc μου το εδωσαν που αυτο δεν ισχύει ρωτήστε και το παδι που χαρίζε να δείτε.Και μαθε να μιλάς με στοιχεια ο κουβέντες του αέρα

Επεξ/σία από ALMPANIS
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...