Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά. Έχω μια σελίδα που είναι ενός μετεωρολογικού σταθμού που έχω και ανεβάζω κάποια δεδομένα. 

Παρατήρησα τον τελευταίο καιρό ότι σε διάφορα σημεία  που μπορεί να μην είναι καν Link (είναι απλό text αλλά γίνεται μόνο link)

ή σε άλλα σημεία είναι Link,  όταν το πατήσεις σε πετάει σε ένα dating site! Πάντα στο συγκεκριμένο. Εννοείται ότι δεν το έχω βάλει εγώ. 

Είναι απλές σελίδες html συνδεδεμένες μεταξύ τους πολύ απλά φτιαχμένες. 

Πως μπορώ να το ψάξω το θέμα?

Δημοσ.

Μπορείς να δώσεις ένα λινκ στο site σου; Σε τι το έχεις φτιάξει; Δοκίμασε κι από άλλο μηχάνημα μήπως υπάρχει πρόβλημα με adware στον browser/μηχάνημα που δοκίμασες και σου βγήκαν λινκς στο εν λόγο site.

Δημοσ.

Προφανώς κόλλησες κάποιου είδους ιό.

Ένας που ασχολείται με κατασκευή και συντήρηση ιστοσελίδων θα λύσει το πρόβλημα σου με σχετικά χαμηλό κόστος θα σου περάσει και ένα καλό antivirus (όχι τις τζαμπέ παπ@ριές που κατεβάζουμε) και όλα καλά.

Καλό να γίνει και ένας έλεγχος στον υπολογιστή που συνδέεσαι μην υπάρχει και εκεί κάτι αποθηκευμένο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://portoraftimeteo.gr/

Είναι σε hosting της vodafone. Που μπορεί να έχει κολλήσει κάτι? Είναι κάτι που μπορώ να δω στον public? κολλάει στο index??

Το μόνο extra Που έχω είναι ένα widget το supercounter.com απλά για να μετράει live visitors. Είναι απλές σελίδες html , css

Δεν είναι πρόβλημα του υπολογιστή απο  κάποιο malware. Και από κινητό (iphone) μου άνοιξε

το site που ανοιγει είναι το mylove.is

Επεξ/σία από mihalis19
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν βλέπω κάποιο θέμα, κανε ένα καθαρισμό στο pc σου με malwarebytes, ccleaner.

Άκυρο χωρίς ad-block το έκανε και σε εμένα

Επεξ/σία από Klausx
Δημοσ.

Υποψιάζομαι το supercouters.. Δεν νομιζω ότι υπάρχει άλλη πηγή να εγκατασταθεί. 

Επίσης το περίεργο είναι ότι ακόμα και ένα απλό text πχ   Θερμοκρασία   25ο    το μετατρέπει σε link . Βλέπει ότι κάνει hover το ποντίκι. 

Απλά δε το κάνει πάντα

Δημοσ.

Ναι δεν το κάνει πάντα γιατί βάζει cookie, κάνε διαγραφή τα Cookies και μπες στην σελίδα θα το κάνει 100% οπότε ξεκίνα να ψάχνεις τι φταίει, μπορεί να είναι και το hosting σου.

Δημοσ.

Δεν θα μου ξέφευγε!! Το βρήκα! Με μια ειδική τεχνική που κάτεχω την πατέντα το ανακάλυψα που είναι και τι είναι! χχαχαχα  πλακίτσα. 

Μπήκα incognito και το αφησα να δω τι κάνει. Με το που μπήκα είχε κατευθείαν hover σε όλη την σελίδα. έκανα δεξί κλικ έλεγχος και βρήκα από που πηγάζει αυτό. 

Μαντέψτε. js είναι και είναι από το supercouters όπως υποψιαζόμουν. 

Όλα οκ. Ευχαριστώ όλους

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...