Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από παροχές και χρεώσεις εταιρειών κινητής, είμαι τελείως άσχετος. Τι έχω τώρα ; Συμβόλαιο στη vodafone , που το ανανεώνω κάθε χρόνο και μου δίνει :

2 κινητά με 300 λεπτά προς όλους το καθένα, χωρίς ελάχιστη χρέωση. Μεταξύ τους τα δύο κινητά, δωρεάν συνομιλία. Επίσης έχει το καθένα 1500 λεπτά σε όλα σταθερα (δεν μου είναι απαραίτητα σε τόσο μεγάλη ποσότητα). Μου δίνει επιπλέον data , τα οποία δεν με ενδιαφερουν καθόλου, γιατί δεν μπαίνω ποτέ στο ίντερνετ από κινητό και επιπλέον 70 sms στο ένα από τα δύο κινητά , προς όλες τις εταιρείες κινητής.

Το πρόγραμμα υποτιθεται ότι το πήρα με πολλές εκπτώσεις και η τιμή που έχει συμφωνηθεί είναι γύρω στα 36 ευρώ το μήνα, τελική, αλλά όλο κάνουν "λάθη" και μου χρεώνουν τα sms και επειδή το παραμελώ, πολλές φορές δεν επικοινωνώ να μου τα κόψουν σε επόμενο λογαριασμό , οπότε πληρώνω κερατιάτικα.

Βλέπω οτι η vodafone και πάλι , έχει καρτοκινητα που λένε 300 λεπτά προς όλους με 10 ευρώ το μήνα. Βέβαια έχει βλέπω ελάχιστη κλήση 3 λεπτά, που τώρα δεν έχω , αλλά και πάλι , είναι πολύ φθηνότερο . Θα μπορούσα να τα μετατρέψω σε τέτοια καρτοκινητα και να βάζω από μία κάρτα των 10 κάθε μήνα ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...