varkast Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Έχω δυο TextField σε διαφορετικές φόρμες. Θα ήθελα να κάνω αντιγραφή του περιεχόμενου το TextField2 στο TextField1 (θυμίζω ότι είναι σε διαφορετικά windows ) . Πρώτα ανοίγει το windows του TextField1 και μετά του TextField2, στην συνεχεία εχω κανει ενα actionsbutton που θα κάνει την μεταφορά (Στην φορμα του TextField2) . Δυστηχως δεν τα εχω καταφέρει ακομα , καμια ιδεα ? Παρακατω υπάρχει ο κώδικας που χρησιμοποιώ.. On categoryController: private void btnsave_action(ActionEvent event) { String Text; Text=categories.getText(); System.out.print(Text); FXMLLoader Loader = new FXMLLoader(); Loader.setLocation(getClass().getResource("book.fxml")); try { Loader.load(); }catch (IOException ex) { Logger.getLogger(categoryController.class.getName()).log(Level.SEVERE,null,ex); } bookController copytext=Loader.getController(); copytext.setText(Text); } public void setText(String Text ) { this.categories.setText(Text); System.out.print(Text); }
masteripper Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μάλλον για εδώ είσαι...και ύστερα μου λένε για Java και πράσινα άλογα...έτσι μαζοχίστηκα και εγώ με JavaFX για ενάμιση χρόνο και μετά αλλαγή κατεύθυνσης...επιστροφή στη μαμά που τουλάχιστον ξέρεις ότι μπορείς να βρείς αυτό που ψάχνεις χωρίς ο καθένας να λέει το κοντό του και το μακρύ του....τι κρίμα ...τι υπέροχο πράγμα αυτή η JavaFX και πως την "ξεκοιλιάσαν¨ έτσι... Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2018 από masteripper
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα