Προς το περιεχόμενο

AMD Ryzen 5 2400G Broken Pin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα οπως διαβασατε απο τον τιλτο ,μολις πηρα εναν Amd Ryzen 5 2400g και καταλαθος στραβωσα μερικα pin και εσπασα το ενα(μην ρωτατε πως) ,τα στραβωμενα μπορεσα και τα ισισωσα αλλα το σπασμενο δεν γνωριζω εαν μπορω να το κολλησω θα ηθελα να ρωτησω εαν ξερει κανενας,αν γινετε να το κολλησω 
Ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.
Μόλις τώρα, filip123go είπε

Το δοκιμάζεις με δικιά σου ευθύνη.!!! (Srsly good luck) , πες μας αποτέλεσμα.

Το ειδα το βιτνεο και θα παω αυριο σε καποιο μαγαζι με διαφορα pc parts ενα εχει κανενα επεξεργαστη που δεν θελει ωστε να παρω μερικα pin αλλα επεισης ειδα και αυτο εδω το βιντεο 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, RonaldoG13 είπε

Το ειδα το βιτνεο και θα παω αυριο σε καποιο μαγαζι με διαφορα pc parts ενα εχει κανενα επεξεργαστη που δεν θελει ωστε να παρω μερικα pin αλλα επεισης ειδα και αυτο εδω το βιντεο 

Αν το επιχειρισεις χρειαζεσαι σταθμο θερμου αερα και καλη flux παστα.

Επειδη ειναι λεπτοδουλεια θελει μεγενθυντικο φακο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, postfire είπε

Αν το επιχειρισεις χρειαζεσαι σταθμο θερμου αερα και καλη flux παστα.

Επειδη ειναι λεπτοδουλεια θελει μεγενθυντικο φακο.

Πιστευω καπου θα τα βρω ,δεν νμζω να παρω τηλ για επιστροφη επειδη πανω εχει αφησει σημαδια η ψυκτρα οποτε αποκλειεται να το δεχτουν

Επεξ/σία από RonaldoG13
Δημοσ.

Αρκετα πιθανο να μη χρειαστει να το φτιαξεις.

Βρες τα σχεδια για τα πιν και εαν ειναι γειωση εισαι τυχερος και κατα 99% θα δουλεψει μια χαρα καθως αρκετα ειναι γειωσεις.

Σε ιντελ μου εσπασε απο τη μητρικη ενα,ηταν γειωση και τρεχει εδω και χρονια απροβληματιστα το συστημα.

Μη πας απευθειας σε επισκευη καθως μπορει μη κατσει και να καταστραφει και ο επεξεργαστης.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Dantε είπε

Αρκετα πιθανο να μη χρειαστει να το φτιαξεις.

Βρες τα σχεδια για τα πιν και εαν ειναι γειωση εισαι τυχερος και κατα 99% θα δουλεψει μια χαρα καθως αρκετα ειναι γειωσεις.

Σε ιντελ μου εσπασε απο τη μητρικη ενα,ηταν γειωση και τρεχει εδω και χρονια απροβληματιστα το συστημα.

Μη πας απευθειας σε επισκευη καθως μπορει μη κατσει και να καταστραφει και ο επεξεργαστης.

ησουν τυχερος αλλα το εχω δοκιμασει και δεν bootαρε οποτε πιστευω ηταν σημαντικο pin

Δημοσ.

Φίλε, άποψη μου μιλά με amd και ζητά αντικατάσταση.  Εμένα πέρσι τέτοιον καιρό, μου είχε καεί ο ryzen και το σκρουτζομαγαζο που το αγόρασα μου έλεγε θα κάνει τρεις μήνες η αντικατάσταση και μόλις επικοινώνησα με amd μέσα σε 4 μέρες μου το αντικατεστησαν

Δημοσ.

Και εγω στράβωσα πιν το οποίο δεν ίσιωνε το προβλημα που έβγαλε ηταν να μην δουλεύει η μια απο της 2 ραμ το άφησα όπως είναι με μια ραμ 

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...