RonaldoG13 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Καλησπερα οπως διαβασατε απο τον τιλτο ,μολις πηρα εναν Amd Ryzen 5 2400g και καταλαθος στραβωσα μερικα pin και εσπασα το ενα(μην ρωτατε πως) ,τα στραβωμενα μπορεσα και τα ισισωσα αλλα το σπασμενο δεν γνωριζω εαν μπορω να το κολλησω θα ηθελα να ρωτησω εαν ξερει κανενας,αν γινετε να το κολλησω Ευχαριστω εκ των προτερων
filip123go Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Το δοκιμάζεις με δικιά σου ευθύνη.!!! (Srsly good luck) , πες μας αποτέλεσμα.
RonaldoG13 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, filip123go είπε Το δοκιμάζεις με δικιά σου ευθύνη.!!! (Srsly good luck) , πες μας αποτέλεσμα. Το ειδα το βιτνεο και θα παω αυριο σε καποιο μαγαζι με διαφορα pc parts ενα εχει κανενα επεξεργαστη που δεν θελει ωστε να παρω μερικα pin αλλα επεισης ειδα και αυτο εδω το βιντεο
postfire Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, RonaldoG13 είπε Το ειδα το βιτνεο και θα παω αυριο σε καποιο μαγαζι με διαφορα pc parts ενα εχει κανενα επεξεργαστη που δεν θελει ωστε να παρω μερικα pin αλλα επεισης ειδα και αυτο εδω το βιντεο Αν το επιχειρισεις χρειαζεσαι σταθμο θερμου αερα και καλη flux παστα. Επειδη ειναι λεπτοδουλεια θελει μεγενθυντικο φακο.
RonaldoG13 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, postfire είπε Αν το επιχειρισεις χρειαζεσαι σταθμο θερμου αερα και καλη flux παστα. Επειδη ειναι λεπτοδουλεια θελει μεγενθυντικο φακο. Πιστευω καπου θα τα βρω ,δεν νμζω να παρω τηλ για επιστροφη επειδη πανω εχει αφησει σημαδια η ψυκτρα οποτε αποκλειεται να το δεχτουν Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2018 από RonaldoG13
Dantε Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Αρκετα πιθανο να μη χρειαστει να το φτιαξεις. Βρες τα σχεδια για τα πιν και εαν ειναι γειωση εισαι τυχερος και κατα 99% θα δουλεψει μια χαρα καθως αρκετα ειναι γειωσεις. Σε ιντελ μου εσπασε απο τη μητρικη ενα,ηταν γειωση και τρεχει εδω και χρονια απροβληματιστα το συστημα. Μη πας απευθειας σε επισκευη καθως μπορει μη κατσει και να καταστραφει και ο επεξεργαστης.
RonaldoG13 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 7 λεπτά πριν, Dantε είπε Αρκετα πιθανο να μη χρειαστει να το φτιαξεις. Βρες τα σχεδια για τα πιν και εαν ειναι γειωση εισαι τυχερος και κατα 99% θα δουλεψει μια χαρα καθως αρκετα ειναι γειωσεις. Σε ιντελ μου εσπασε απο τη μητρικη ενα,ηταν γειωση και τρεχει εδω και χρονια απροβληματιστα το συστημα. Μη πας απευθειας σε επισκευη καθως μπορει μη κατσει και να καταστραφει και ο επεξεργαστης. ησουν τυχερος αλλα το εχω δοκιμασει και δεν bootαρε οποτε πιστευω ηταν σημαντικο pin
Dantε Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Μιλα και με amd τοτε.Μπορει να σε καλυψουν. 1
george1703 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Φίλε, άποψη μου μιλά με amd και ζητά αντικατάσταση. Εμένα πέρσι τέτοιον καιρό, μου είχε καεί ο ryzen και το σκρουτζομαγαζο που το αγόρασα μου έλεγε θα κάνει τρεις μήνες η αντικατάσταση και μόλις επικοινώνησα με amd μέσα σε 4 μέρες μου το αντικατεστησαν
mastoras007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Και εγω στράβωσα πιν το οποίο δεν ίσιωνε το προβλημα που έβγαλε ηταν να μην δουλεύει η μια απο της 2 ραμ το άφησα όπως είναι με μια ραμ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα