tollisth Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 14 λεπτά πριν, akoinonitos είπε μπορεις αλλα το πιο πιθανο ειναι να μην παιζουν στα 3200Mhz αλλα πιο χαμηλα ισως και πολυ χαμηλότερα μιας και τα κιτ θα ειναι διαφορετικα, η πιο σοφη επιλογη αν πραγματικα χρειαζεσαι τοσα gb μνημης ,ειναι να πουλησεις αυτες που εχεις και να πας σε ενα κιτ 64gb Καταρχήν ευχαριστώ για την απάντηση,ασχολούμαι ερασιτεχνικά με επεξεργασία βίντεο(davinci resolve) σε 4k θέλει αρκετή ram σε καμιά περίπτωση όμως 64 και με 32 είμαι καλυμμένος απλα σαν σκέψη να υπήρχε λίγο παραπάνω αν εχω και άλλα προγράμματα ανοιχτά ταυτόχρονα ,αν βάλω άλλα 16 (δηλαδή 8-8-8-8)θα έχουν κάποιο θέμα στα 3200? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 29 λεπτά πριν, tollisth είπε Καταρχήν ευχαριστώ για την απάντηση,ασχολούμαι ερασιτεχνικά με επεξεργασία βίντεο(davinci resolve) σε 4k θέλει αρκετή ram σε καμιά περίπτωση όμως 64 και με 32 είμαι καλυμμένος απλα σαν σκέψη να υπήρχε λίγο παραπάνω αν εχω και άλλα προγράμματα ανοιχτά ταυτόχρονα ,αν βάλω άλλα 16 (δηλαδή 8-8-8-8)θα έχουν κάποιο θέμα στα 3200? Κοίταξε στο compatibility list της μητρικής σου τι κιτ έχει στα 3200mhz σε 4x8 . Αν έχεις καποιό κιτ hynix τοτε είναι πολύ πιθανό να παίξουν στα 3200 αν προσθέσεις ένα ίδιο κιτ με αυτό που έχεις τώρα, ωστόσο όμως δεν είναι απολύτως σίγουρο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ηλίας_1988 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα, έχω τον επεξεργαστή αυτόν σε μια μητρική Asus rog crosshair vii hero με 32 γιγα ραμ corsair vengeance 32gb 2400hz πήρα αυτές της ραμ διότι είχα προλάβει την προσφορά του κωτσοβολου, το έχω μετανιώσει και θέλω 3600hz ραμ , είναι 87 Σελίδες και με συγχωρείτε να πω την Αλήθεια βαριέμαι να ψάξω αναλυτικά εαν καποιος έχειαναφέρει ή προτείνει κάτι παρόμοιο. Ένα κάποιος γνώστης μπορεί να μου προτείνει καλές επιλογές σε 32GB και 16GB θα ήταν μεγάλη εξυπηρέτηση. Ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tollisth Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 15 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Κοίταξε στο compatibility list της μητρικής σου τι κιτ έχει στα 3200mhz σε 4x8 . Αν έχεις καποιό κιτ hynix τοτε είναι πολύ πιθανό να παίξουν στα 3200 αν προσθέσεις ένα ίδιο κιτ με αυτό που έχεις τώρα, ωστόσο όμως δεν είναι απολύτως σίγουρο. Στην λίστα δεν αναφέρει καν αυτές που έχω άλλα τρέχουν κανονικά στα 3200 μεσώ xmp profile (msi x470 gaming pro )χωρίς κανένα θέμα,παίρνουμε άλλα 16 και βλέπουμε thanks Αν και στο επίσημο site αναφερει ως μέγιστο τα 2993MHZ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 52 λεπτά πριν, tollisth είπε Στην λίστα δεν αναφέρει καν αυτές που έχω άλλα τρέχουν κανονικά στα 3200 μεσώ xmp profile (msi x470 gaming pro )χωρίς κανένα θέμα,παίρνουμε άλλα 16 και βλέπουμε thanks Αν και στο επίσημο site αναφερει ως μέγιστο τα 2993MHZ το πιο πιθανο ειναι να παιξουν στα 2933 αν παρεις αλλο ενα κιτ ιδιο. 1 ώρα πριν, Ηλίας_1988 είπε Καλησπέρα, έχω τον επεξεργαστή αυτόν σε μια μητρική Asus rog crosshair vii hero με 32 γιγα ραμ corsair vengeance 32gb 2400hz πήρα αυτές της ραμ διότι είχα προλάβει την προσφορά του κωτσοβολου, το έχω μετανιώσει και θέλω 3600hz ραμ , είναι 87 Σελίδες και με συγχωρείτε να πω την Αλήθεια βαριέμαι να ψάξω αναλυτικά εαν καποιος έχειαναφέρει ή προτείνει κάτι παρόμοιο. Ένα κάποιος γνώστης μπορεί να μου προτείνει καλές επιλογές σε 32GB και 16GB θα ήταν μεγάλη εξυπηρέτηση. Ευχαριστώ πολύ. 32gb κιτ δεν θα παιξει ποτε στα 3600Mhz ενα κιτ 16Gb ισως να καταφερει να τρεξει στα 3600mhz 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tollisth Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε το πιο πιθανο ειναι να παιξουν στα 2933 αν παρεις αλλο ενα κιτ ιδιο. Αναφερόμουν για τον ryzen 2700x στο επίσημο site αυτό λέει 2933,άλλη λύση δεν υπάρχει δεν χάθηκε και ο κόσμος αν δεν παιξουν στα 3200 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 16 λεπτά πριν, tollisth είπε Αναφερόμουν για τον ryzen 2700x στο επίσημο site αυτό λέει 2933,άλλη λύση δεν υπάρχει δεν χάθηκε και ο κόσμος αν δεν παιξουν στα 3200 Ναι βρε , το πιο πιθανό είναι να παίξουν στα 2933mhz και όχι παραπάνω, άλλη λύση είναι να πουλήσεις το κιτ που έχεις και να πας σε κάποιο 3200mhz 32gb που υποστηρίζει η μητρική σου (αν υπάρχει κάποιο στη λιστα) αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει και η ταλαιπωρία και το έξτρα κόστος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tollisth Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 10 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Ναι βρε , το πιο πιθανό είναι να παίξουν στα 2933mhz και όχι παραπάνω, άλλη λύση είναι να πουλήσεις το κιτ που έχεις και να πας σε κάποιο 3200mhz 32gb που υποστηρίζει η μητρική σου (αν υπάρχει κάποιο στη λιστα) αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει και η ταλαιπωρία και το έξτρα κόστος. Πιστεύω δεν αξίζει,αν κάποιος έχει δοκιμάσει κάτι παρόμοιο ας μας πει να ξέρουμε,βάσει ιστορικού πάντως αφού τρέχουν αυτές που έβαλα νομίζω αν μπουν αλλά 16 θα μπορώ να το ρυθμίσω μέσω μητρικής στα 3200 όπως τα πρώτα θεωρητικά πάντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balerama Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, Ηλίας_1988 είπε Καλησπέρα, έχω τον επεξεργαστή αυτόν σε μια μητρική Asus rog crosshair vii hero με 32 γιγα ραμ corsair vengeance 32gb 2400hz πήρα αυτές της ραμ διότι είχα προλάβει την προσφορά του κωτσοβολου, το έχω μετανιώσει και θέλω 3600hz ραμ , είναι 87 Σελίδες και με συγχωρείτε να πω την Αλήθεια βαριέμαι να ψάξω αναλυτικά εαν καποιος έχειαναφέρει ή προτείνει κάτι παρόμοιο. Ένα κάποιος γνώστης μπορεί να μου προτείνει καλές επιλογές σε 32GB και 16GB θα ήταν μεγάλη εξυπηρέτηση. Ευχαριστώ πολύ. https://www.skroutz.gr/s/11912047/G-Skill-TridentZ-32GB-DDR4-3200MHz-F4-3200C16D-32GTZ.html Έχω βάλει αυτές.. Έχει πέσει και η τιμή αρκετά, τις πήρα στα 285 πριν δύο μήνες.. Έπαιξαν αμέσως στο XMP Profile στα 3200Mhz CL16 και τώρα τις έχω στα 3400Mhz CL16 σε auto settings (δεν έχω πειράξει τίποτα). Τράβηξα και ένα μέμτεστ 4 ώρες, όλα κομπλέ. 1 λεπτό πριν, Balerama είπε https://www.skroutz.gr/s/11912047/G-Skill-TridentZ-32GB-DDR4-3200MHz-F4-3200C16D-32GTZ.html Έχω βάλει αυτές.. Έχει πέσει και η τιμή αρκετά, τις πήρα στα 285 πριν δύο μήνες.. Έπαιξαν αμέσως στο XMP Profile στα 3200Mhz CL16 και τώρα τις έχω στα 3400Mhz CL16 σε auto settings (δεν έχω πειράξει τίποτα). Τράβηξα και ένα μέμτεστ 4 ώρες, όλα κομπλέ. Α σόρρυ, ξέχασα να συμπληρώσω, σε MSI X470 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
birel-motosport Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 9 ώρες πριν, akoinonitos είπε Αυτή που σου έβαλα ελαφρώς μεταχειρισμένη ,από τις καλύτερες υλοποιήσεις με 5 χρόνια εγγύηση έναντι 2 αυτής που έβαλες με ακριβώς τα ίδια λεφτά. Τα 2 χρόνια επιπλέον εγγύηση δεν μεταφέρονται στον επόμενο αγοραστή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, birel-motosport είπε Τα 2 χρόνια επιπλέον εγγύηση δεν μεταφέρονται στον επόμενο αγοραστή Και πως γνωρίζει η evga ότι η κάρτα έχει πωληθεί σε άλλον? Με βάση τον σειριακό δεν δίνεται η εγγύηση η έχει αλλάξει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
birel-motosport Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Όταν δεν θα είναι ίδια τα στοιχεία που έχει με αυτόν που θα κάνει το rma mail και evga account Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2019 από birel-motosport 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mindworm Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 4 hours ago, tollisth said: Πιστεύω δεν αξίζει,αν κάποιος έχει δοκιμάσει κάτι παρόμοιο ας μας πει να ξέρουμε,βάσει ιστορικού πάντως αφού τρέχουν αυτές που έβαλα νομίζω αν μπουν αλλά 16 θα μπορώ να το ρυθμίσω μέσω μητρικής στα 3200 όπως τα πρώτα θεωρητικά πάντα Επειδή κάνω Video Editing σε 4k κι εγώ εχω 64gb στα 3200mhz 4x 16. Και με 32 πάντως δουλειά γίνεται, αν θες ultra fast video editing δοκίμασε 2x 16 στα 3600 και άσε τι λέει η AMD, τα λέει για να έχει να μας απάντα σε περιπτώσεις γκρίνιας. Οι μνήμες είναι ότι πουν στο XMP. Αλλά αν πραγματικά θες γρήγορο και άνετο video editing μπορείς να έχεις 4x 16 από 3200 και βάλε... όμως τον πρώτο λόγο των έχουν οι πυρήνες. Π.χ. εκεί που έκανα encoding με 4.2ghz 20 λεπτά τον έβαλα 4.4ghz με 2933mhz και έκανε το ίδιο 4 λεπτά γρηγορότερα. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, akoinonitos είπε Και πως γνωρίζει η evga ότι η κάρτα έχει πωληθεί σε άλλον? Με βάση τον σειριακό δεν δίνεται η εγγύηση η έχει αλλάξει? Θα πρέπει να χρησιμοποιήσει το Guest RMA για να κάνει RMA αλλιώς θα πρέπει ο πωλητής να δώσει τον λογαριασμό του από την EVGA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tollisth Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 9 ώρες πριν, Mindworm είπε Επειδή κάνω Video Editing σε 4k κι εγώ εχω 64gb στα 3200mhz 4x 16. Και με 32 πάντως δουλειά γίνεται, αν θες ultra fast video editing δοκίμασε 2x 16 στα 3600 και άσε τι λέει η AMD, τα λέει για να έχει να μας απάντα σε περιπτώσεις γκρίνιας. Οι μνήμες είναι ότι πουν στο XMP. Αλλά αν πραγματικά θες γρήγορο και άνετο video editing μπορείς να έχεις 4x 16 από 3200 και βάλε... όμως τον πρώτο λόγο των έχουν οι πυρήνες. Π.χ. εκεί που έκανα encoding με 4.2ghz 20 λεπτά τον έβαλα 4.4ghz με 2933mhz και έκανε το ίδιο 4 λεπτά γρηγορότερα. Μάλλον θα βάλω άλλα 16 4 x 8 να γίνει,νομίζω στα 32 είμαστε εντάξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα