LionHurt1982 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Λοιπον, timings akoinonitou με 3666 στα 1.46V αλλα gdm ENABLED ☹️ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, LionHurt1982 είπε Λοιπον, timings akoinonitou με 3666 στα 1.46V αλλα gdm ENABLED ☹️ Μπομπα και με 1.46v μονο... ε ειναι λιγο δυσκολο να αποφυγεις το Gd enabled πανω απο τα 3600mhz ,δοκιμασε και Gd disabled αλλα 2Τ απο περιεργεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LionHurt1982 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 me gd disable και 1τ τρωω error στο 8 loop.χειροτερο σεναριο δν είναι το 2τ με disable από 1τ με enable?..θα δοκιμασω πολλα ακομα..μια πρωτη επαφη ηταν αυτή...δν ξερω αν αξιζει εναντι του 3600 gdm disable Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LionHurt1982 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Όχι που θα του περναγε!1.46V 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarmaS Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 μεχρι ποσο ταση μπορει να παει η μνημη αλλα να θεωρειται safe ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, FarmaS είπε μεχρι ποσο ταση μπορει να παει η μνημη αλλα να θεωρειται safe ? Τα Dimms θεωρητικά έχουν τρελά περιθώρια στις DDR4, αλλά οι imcs των cpu πολύ πιθανό να φάνε μόνιμο degrade αν παίζεις για μεγάλο χρονικό διάστημα με τσιμπημένα ρεύματα. Κάπου μέχρι 1.4v για hynix και 1.5v για b dies θα έλεγα είναι σχετικά safe με αυτά που γράφονται (ο akoinonitos σίγουρα ξέρει παραπάνω). Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2019 από ilos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, ilos είπε Τα Dimms θεωρητικά έχουν τρελά περιθώρια στις DDR4, αλλά οι imcs των cpu πολύ πιθανό να φάνε μόνιμο degrade αν παίζεις για μεγάλο χρονικό διάστημα με τσιμπημένα ρεύματα. Κάπου μέχρι 1.4v για hynix και 1.5v για b dies θα έλεγα είναι σχετικά safe με αυτά που γράφονται (ο akoinonitos σίγουρα ξέρει παραπάνω). Αυτο με τον Imc και το degrade δεν ισχυει , δεν εχει πλεον ιδιαιτερη σχεση η ταση στα dimm με τον imc. Το ιδιο ισχυει και για τους intel. Οι τασεις ειναι οντως αυτες 1.4v για hynix afr/mfr και 1.5v για b-dies (αλλα προυποθετει και καλες θερμοκρασιες). Οι Hynix cjr νομιζω πως αντεχουν σε παραπανω ταση ,καπου με μεχρι 1.45v αλλα με επιφυλλαξη. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2019 από akoinonitos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 11 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Αυτο με τον Imc και το degrade δεν ισχυει , δεν εχει πλεον ιδιαιτερη σχεση η ταση στα dimm με τον imc. Το ιδιο ισχυει και για τους intel. Οι τασεις ειναι οντως αυτες 1.4v για hynix afr/mfr και 1.5v για b-dies (αλλα προυποθετει και καλες θερμοκρασιες). Οι Hynix cjr νομιζω πως αντεχουν σε παραπανω ταση ,καπου με μεχρι 1.45v αλλα με επιφυλλαξη. Δε ξέρω πάντως από πολλαπλές πηγές αυτό έχω διαβάσει στο παρελθόν, αλλιώς θα χώναμε αβέρτα τάση στα dimms (αντέχουν θεωρητικά τρελή τάση). Νομίζω ο τελευταίος που το χε πει ήταν και ο steve σε ένα Q+A του Gamers nexus. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, ilos είπε Δε ξέρω πάντως από πολλαπλές πηγές αυτό έχω διαβάσει στο παρελθόν, αλλιώς θα χώναμε αβέρτα τάση στα dimms (αντέχουν θεωρητικά τρελή τάση). Νομίζω ο τελευταίος που το χε πει ήταν και ο steve σε ένα Q+A του Gamers nexus. Απο ατομα που το κατεχουν ετσι εχω μαθει ,δεν μπορεις να παιξεις ρε συ με πολυ ταση στα dimms θα παρεις τις μνημες στα χερια. Οι περιορισμοι στις τασεις των dimms ειναι καθαρα για να μην κανεις ζημια στις μνημες, δεν εxoυν σχεση με τον imc. O imc τροφοδοτειται απο το vsoc. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2019 από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε Απο ατομα που το κατεχουν ετσι εχω μαθει ,δεν μπορεις να παιξεις ρε συ με πολυ ταση στα dimms θα παρεις τις μνημες στα χερια Στις DDR2+3 ναι δεν είχαν περιθώρια τις έκαιγες. οι 4 είναι πιο σκυλιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, ilos είπε Στις DDR2+3 ναι δεν είχαν περιθώρια τις έκαιγες. οι 4 είναι πιο σκυλιά. Kαλα δωσε 1.5v σε hynix mfr/afr και μετρα με το ρολοι ποτε θα τις παρεις στα χερια . Εχουν καει Hynix και με 1.42v Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2019 από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε Kαλα δωσε 1.5v σε hynix mfr/afr και μετρα με το ρολοι ποτε θα τις παρεις στα χερια . Εχουν καει Hynix και με 1.42v Μπορεί να είναι και κάτι πάνω στην πλακέτα τους που "σκάει" τότε. Τα chips σκέτα αντέχουν πολύ τάση (ψάχνω να βρώ το AsκGN).😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, ilos είπε Μπορεί να είναι και κάτι πάνω στην πλακέτα τους που "σκάει" τότε. Τα chips σκέτα αντέχουν πολύ τάση (ψάχνω να βρώ το AsκGN).😁 Μπορει δεν ξερω Περασα modded bios παλι για λιγο σκαλισμα. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2019 από akoinonitos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xarisfr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα σας. Είμαι νέος χρήστης με τον Ryzen 2700x προερχόμενος από έναν delidded 3770k στα 4.7 . Μεγάλη η διαφορά τον δύο CPU. Πως γίνεται να κάνετε testmem 30 τόσα λεπτα ? Τι αλλάζετε στο αρχείο ? Ευχαριστώ . Σύντομα θα ανεβάσω φωτό από το rig. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 23 λεπτά πριν, Xarisfr είπε Καλησπέρα σας. Είμαι νέος χρήστης με τον Ryzen 2700x προερχόμενος από έναν delidded 3770k στα 4.7 . Μεγάλη η διαφορά τον δύο CPU. Πως γίνεται να κάνετε testmem 30 τόσα λεπτα ? Τι αλλάζετε στο αρχείο ? Ευχαριστώ . Σύντομα θα ανεβάσω φωτό από το rig. Καλησπερα ,καλοριζικος. Απλα τοσο παιρνει το Test για να τελειωσει 10 cycles. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα