leros2004 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, LionHurt1982 είπε Τελικα ευτυχως το soc ηταν 1.0875..αγχωθηκα προς στιγμη.. Παλευω για 3533c13.. Κατι γινεται σιγα σιγα κανε ενα aida να κλάψει η μάνα του Pele με το latency σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Ας ανεβασω και εγω τπτ, λιγο τεσταρισμα στα 4225Mhz 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Παναής Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα , μετά από 2 μήνες αποφάσισα να κάνω OC τον επεξεργαστή.Ακόμα stock τα έχω όλα εκτός από μνήμες.Κατεβάζω το Hwinfo64 για να έχω ένα μόνιτορ να ξεκινήσω αλλά μου βγάζει περίεργες θερμοκρασίες.Το core temp μου έδειχνε 30 εκείνη την στιγμή . Καμία ιδέα ? Ευχαριστώ Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2019 από Παναής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Παναής είπε Καλησπέρα , μετά από 2 μήνες αποφάσισα να κάνω OC τον επεξεργαστή.Ακόμα stock τα έχω όλα εκτός από μνήμες.Κατεβάζω το Hwinfo64 για να έχω ένα μόνιτορ να ξεκινήσω αλλά μου βγάζει περίεργες θερμοκρασίες.Το core temp μου έδειχνε 30 εκείνη την στιγμή . Καμία ιδέα ? Ευχαριστώ wtf??? Tι ειναι αυτα ρε συ? κατεβασε και περνα την τελευταια εκδοση του Hwinfo64 Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2019 από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Παναής Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, akoinonitos είπε wtf??? Tι ειναι αυτα ρε συ? κατεβασε την τελευταια εκδοση του Hwinfo64 Ναι το είδα 5 λεπτά μετά επανέρχομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, Παναής είπε Ναι το είδα 5 λεπτά μετά επανέρχομαι. σιγουρα καποιο λαθος στο διαβασμα παιζει ειναι υπερβολικες οι θερμοκρασιες ,ξανα δοκιμασε με την τελευταια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Παναής Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Επειδή δεν έχω ιδέα από scores γενικά η τιμή αυτή για στοκ επεξεργαστή είναι καλή? Θα ξανανεβάσω όταν κάνω το OC 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Παναής είπε Επειδή δεν έχω ιδέα από scores γενικά η τιμή αυτή για στοκ επεξεργαστή είναι καλή? Θα ξανανεβάσω όταν κάνω το OC εφτεγε η εκδοση τλκ ,ηταν παλια ,κανονικο ειναι το σκορ ,για θερμοκρασια θα κοιτας το tdie στο Hwinfo Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2019 από akoinonitos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Παναής Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Offset vcore - 0.075 . Πως σας δείχνει το σκορ? Πάει και παραπάνω? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 23 ώρες πριν, LionHurt1982 είπε Ειμαι ο μονος που ασχολείται πλεον με τις μνημες ή είναι η ιδεα μου? 😋 Θέλεις μήπως να ασχοληθείς και με τις δικές μου, που έχουν μουλαρώσει και πάνω από 3000/16 δεν πάνε ούτε με 1.4V? Όχι τίποτε άλλο, να έχεις και κάτι να σε ζορίσει λίγο...τα δικά σου τα τέντωσες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 μου αρεσει στα 4225mhz ,θα το αφησω εδω (μεχρι να βαρεθω και να το ξαναβαλω στοκ ) μερικα σκορακια 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LionHurt1982 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 1.45v..ο καλυτερος χρονος μεχρι στιγμης ολοκληρωσης του tm5 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 6 ώρες πριν, LionHurt1982 είπε 1.45v..ο καλυτερος χρονος μεχρι στιγμης ολοκληρωσης του tm5 Τελικα ειχες δικιο παιζουν ρολο τα mb στον χρονο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LionHurt1982 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Τελικα ειχες δικιο παιζουν ρολο τα mb στον χρονο. Για προσπαθησε να τρεξεις και συ ενα με 848 να κανουμε συγκριση. Εγω ολα οσα τρεχω τα τρεχω με 848 για να μπορω να κανω συγκρισεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, LionHurt1982 είπε Για προσπαθησε να τρεξεις και συ ενα με 848 να κανουμε συγκριση. Εγω ολα οσα τρεχω τα τρεχω με 848 για να μπορω να κανω συγκρισεις Το βραδυ το εβαλα με 880mb και εκανε 34,24s με τον επεξργαστη στα 4225 δεν ξερω αν παιζει ρολο. Και στα 4ghz παλι τον ιδιο χρονο μου ειχε βγαλει. Το εχω σφησει να τρεχει στα 848 και εφυγα για δουλεια,το μεσημερι θα το δω που θα γυρισω Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2019 από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα