akoinonitos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, leros2004 είπε Ναι αμέ, στείλε Aπό digi+vrm cpu current capability 130-140% , power phase extreme Απο amd cbs cool n'quite enabled ,opcache enabled, memory interleaving by channel και αν περασεις ποτε το modded memory clear disabled, l1/l2 stream hw prefetcher enabled ,sb spread spectrum disabled, memory clear disabled ,channel interleaving hash enabled. Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2018 από akoinonitos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LionHurt1982 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, akoinonitos είπε Aπό digi+vrm cpu current capability 130-140% , power phase extreme Απο amd cbs cool n'quite enabled ,opcache enabled, memory interleaving by channel και αν περασεις ποτε το modded memory clear disabled, l1/l2 stream hw prefetcher enabled ,sb spread spectrum disabled, memory clear disabled ,channel interleaving hash enabled. Αυτες ειναι ρυθμισεις για καλυτερα σκορ σε cb? Θα υπαρχουν αυτες οι ρυθμισεις και στη δικη μου μητρικη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, LionHurt1982 είπε Αυτες ειναι ρυθμισεις για καλυτερα σκορ σε cb? Θα υπαρχουν αυτες οι ρυθμισεις και στη δικη μου μητρικη? Καλα δεν ειναι οτι σου δινουν κατι ολες ,καποιες απο αυτες ομως ναι ,ψαξε στο bios σου να δεις ,λογικα καποιες θα τις εχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LionHurt1982 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 24 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Καλα δεν ειναι οτι σου δινουν κατι ολες ,καποιες απο αυτες ομως ναι ,ψαξε στο bios σου να δεις ,λογικα καποιες θα τις εχει. Και ειναι safe αν τις βρω να τις αφησω? Ή μονο για κανενα bench και τελος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, LionHurt1982 είπε Και ειναι safe αν τις βρω να τις αφησω? Ή μονο για κανενα bench και τελος? οχι ρε safe ειναι δεν ειναι τπτ φοβερο tweaks ειναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, akoinonitos είπε Aπό digi+vrm cpu current capability 130-140% , power phase extreme Απο amd cbs cool n'quite enabled ,opcache enabled, memory interleaving by channel και αν περασεις ποτε το modded memory clear disabled, l1/l2 stream hw prefetcher enabled ,sb spread spectrum disabled, memory clear disabled ,channel interleaving hash enabled. Το cool n quite που βόσκει? Δεν το βρίσκω 🤔 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 30 λεπτά πριν, leros2004 είπε Το cool n quite που βόσκει? Δεν το βρίσκω 🤔 καλα αυτο δεν παιζει κα τοσο ρολο, στο amd cbs ειναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LionHurt1982 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Τελικά πάνω από 3466 με επηρέαζε και μενα η θερμοκρασία...Δυναμώνοντας τους ανεμιστήρες στην x62 είχε σαν αποτέλεσμα να μείνω κάτω από τους 45 βαθμούς στις ram και να είμαι stable σε 3533 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, LionHurt1982 είπε Τελικά πάνω από 3466 με επηρέαζε και μενα η θερμοκρασία...Δυναμώνοντας τους ανεμιστήρες στην x62 είχε σαν αποτέλεσμα να μείνω κάτω από τους 45 βαθμούς στις ram και να είμαι stable σε 3533 Τελικα ειναι καλη η msi με της μνημες 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malakudi Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, LionHurt1982 είπε Τελικά πάνω από 3466 με επηρέαζε και μενα η θερμοκρασία...Δυναμώνοντας τους ανεμιστήρες στην x62 είχε σαν αποτέλεσμα να μείνω κάτω από τους 45 βαθμούς στις ram και να είμαι stable σε 3533 Η προσωρινή λύση σε μένα ήταν να ανεβάσω κι άλλο την τάση της RAM. Έτσι από 1,41 πήγα 1,44 και πλέον δε βγάζει errors ακόμα κι όταν έφτασε η θερμοκρασία 52 βαθμούς. Λογικό αφού όταν ανεβαίνει η θερμοκρασία αυξάνει η ηλεκτρική αντίσταση και μειώνεται η αγωγιμότητα, κάτι που ξεπερνάς αυξάνοντας την τάση. Είναι ασφαλής τόση τάση σε Samsung B-die για 24/7; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, malakudi είπε Η προσωρινή λύση σε μένα ήταν να ανεβάσω κι άλλο την τάση της RAM. Έτσι από 1,41 πήγα 1,44 και πλέον δε βγάζει errors ακόμα κι όταν έφτασε η θερμοκρασία 52 βαθμούς. Λογικό αφού όταν ανεβαίνει η θερμοκρασία αυξάνει η ηλεκτρική αντίσταση και μειώνεται η αγωγιμότητα, κάτι που ξεπερνάς αυξάνοντας την τάση. Είναι ασφαλής τόση τάση σε Samsung B-die για 24/7; 1.45v ειναι καραsafe ,υπαρχουν bdie kits που παιζουν με το xmp με 1.45v ταση. Εμενα τοσο καιρο με 1.45v δεν εχουν κανει κιχ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 5 hours ago, LionHurt1982 said: Τελικά πάνω από 3466 με επηρέαζε και μενα η θερμοκρασία...Δυναμώνοντας τους ανεμιστήρες στην x62 είχε σαν αποτέλεσμα να μείνω κάτω από τους 45 βαθμούς στις ram και να είμαι stable σε 3533 Τι νούμερα έχεις με Aida64 ή Cinebench? Κάνε μας να κλάψουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 1 hour ago, akoinonitos said: 1.45v ειναι καραsafe ,υπαρχουν bdie kits που παιζουν με το xmp με 1.45v ταση. Εμενα τοσο καιρο με 1.45v δεν εχουν κανει κιχ Μόνο εγώ είμαι ο ψυχαναγκαστικος που δε θέλω να δίνω πάνω από 1,395? 😜 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, akoinonitos είπε καλα αυτο δεν παιζει κα τοσο ρολο, στο amd cbs ειναι Τελικά δεν πήρα παραπάνω, εκεί κολλημένο στα 1900 με 1904 πάει Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2018 από leros2004 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LionHurt1982 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Λιγο χαμήλωμα στο trfc και τελος με 3533..δεν μου επιτρεπει περισσοτερα..σε λιγες μερες δοκιμες για 3600 😋 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα