akoinonitos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, leros2004 είπε Με geardown ? dis ,δεν δοκιμασα με enabled να σου πω την αληθεια κατσε μια να το τσεκαρω Mε geardown enabled οχι επισης μετα το Bios update μου κρατησε ολα τα προφιλ που ειχα σωσει στο Bios αλλα δεν τα δεχεται και θελει clear cmos μετα ,βασικα εχει γινει λιγο σπα....κο το Bios. Aπο Memory overclock το ταβανι μου εξακολουθει να ειναι αυτο που ειμαι τωρα ουτε Mhz παραπανω... Επισης το κουλο αν αλλαξω θεση στα dimms τις μνημες μεταξυ τους δεν δεχεται το overclock (3600Mhz) και μου τα γυριζει default αν τις ξαναβαλω οπως τις ειχα παιζουν κομπλε οπως πρωτα Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2018 από akoinonitos
birel-motosport Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 19 ώρες πριν, akoinonitos είπε Το hwinfo σου δειχνει τα ιδια ρολογια? Δλδ στο cinebench ας πουμε τι σκορ σου βγαζει? Ναι το hw μου δείχνει τα ίδια ρολόγια Όταν κάνω cinebench δουλεύει στα 3,94 και βγάζει score 1733 με το ρεύμα στον επεξεργαστή να είναι στο 1,22 Όταν όμως ο υπολογιστής είναι στα Windows σε idle μορφή για κάποιο λόγο το ρεύμα πάει και σκαρφαλώνει στο 1,44 δεν μένει εκεί συνέχεια . Για Δώσε καμία πληροφορία τι πρέπει να ρυθμίσουμε γιατί είμαι λίγο άσχετος σε αυτή την πλατφόρμα
STORM1978 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, birel-motosport είπε Ναι το hw μου δείχνει τα ίδια ρολόγια Όταν κάνω cinebench δουλεύει στα 3,94 και βγάζει score 1733 με το ρεύμα στον επεξεργαστή να είναι στο 1,22 Όταν όμως ο υπολογιστής είναι στα Windows σε idle μορφή για κάποιο λόγο το ρεύμα πάει και σκαρφαλώνει στο 1,44 δεν μένει εκεί συνέχεια . Για Δώσε καμία πληροφορία τι πρέπει να ρυθμίσουμε γιατί είμαι λίγο άσχετος σε αυτή την πλατφόρμα Τι πήρες?
akoinonitos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, birel-motosport είπε Ναι το hw μου δείχνει τα ίδια ρολόγια Όταν κάνω cinebench δουλεύει στα 3,94 και βγάζει score 1733 με το ρεύμα στον επεξεργαστή να είναι στο 1,22 Όταν όμως ο υπολογιστής είναι στα Windows σε idle μορφή για κάποιο λόγο το ρεύμα πάει και σκαρφαλώνει στο 1,44 δεν μένει εκεί συνέχεια . Για Δώσε καμία πληροφορία τι πρέπει να ρυθμίσουμε γιατί είμαι λίγο άσχετος σε αυτή την πλατφόρμα τπτ ,ετσι δουλευει 1
birel-motosport Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, STORM1978 είπε Τι πήρες? Αυτή τη στιγμή είναι ενας 2700x σε μία μητρική χ370 7 λεπτά πριν, akoinonitos είπε τπτ ,ετσι δουλευει ο επεξεργαστής δουλεύει σε πάρα πολύ χαμηλή θερμοκρασία(55-60) δεν θα έπρεπε να ανεβάζει περισσότερο τα ρολόγια του Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2018 από birel-motosport 1
akoinonitos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, birel-motosport είπε Αυτή τη στιγμή είναι ενας 2700x σε μία μητρική χ370 ο επεξεργαστής δουλεύει σε πάρα πολύ χαμηλή θερμοκρασία(55-60) δεν θα έπρεπε να ανεβάζει περισσότερο τα ρολόγια του dafult τοσο παιζει ,αν θες βρες στο amd cbs μενου το Precision boost overdrive αν υπαρχει και καντο enable
birel-motosport Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Οπότε τι προτείνεις να του κάνω overclock manual χτες λίγο από το κοίταξα για 4,2 θέλει 1,35 και ίσως πιο κάτω γιατί το έκανα βιαστικά Στο bios δεν βρήκα κάποια τέτοια επιλογή Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2018 από birel-motosport
ianpan24 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Για αρχή δες λίγο τι power plan εχει ο υπολογιστής. Κάτι μου λέει ότι θα είσαι σε Ryzen balanced. Βάλε Windows balanced. Μετά ενεργοποίησε το docp για τις ραμ και το pbo για το cpu. Τέλος κάνε κι ένα undervolt με offset -0,75 έως -0,1 και θα είσαι κομπλέ.
akoinonitos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, ianpan24 είπε Για αρχή δες λίγο τι power plan εχει ο υπολογιστής. Κάτι μου λέει ότι θα είσαι σε Ryzen balanced. Βάλε Windows balanced. Μετά ενεργοποίησε το docp για τις ραμ και το pbo για το cpu. Τέλος κάνε κι ένα undervolt με offset -0,75 έως -0,1 και θα είσαι κομπλέ. εχει Msi μητρικη δεν εχει Offset
birel-motosport Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Με windows performance είμαι έχω ενεργοποιήσει το xmp για τις μνήμες , το pbo που μου αναφέρεις δεν ξέρω τι είναι το ρεύμα ένα σταθερό ,όταν προσπάθησα να το κατεβάσω και να αφήσω τη συχνότητα στο αυτόματο δεν δούλευε σωστά
akoinonitos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, birel-motosport είπε Με windows performance είμαι έχω ενεργοποιήσει το xmp για τις μνήμες , το pbo που μου αναφέρεις δεν ξέρω τι είναι το ρεύμα ένα σταθερό ,όταν προσπάθησα να το κατεβάσω και να αφήσω τη συχνότητα στο αυτόματο δεν δούλευε σωστά 37 λεπτά πριν, akoinonitos είπε αν θες βρες στο amd cbs μενου το Precision Βoost Οverdrive αν υπαρχει και καντο enable Ταση δεν μπορεις να πειραξεις το ξεχνας ,την αφηνεις στο auto Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2018 από akoinonitos
birel-motosport Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δεν υπήρχε της AMD μενού ήτανε άλλου κρυμμένα 1
dimips Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μέχρι στιγμής 2 bsod... 1) page fault in non page area (δεν έχω ιδέα τι είναι) 2) nvlddmkm.sys (άλλαξα drivers και μέχρι στιγμής δεν ξανάκανε τίποτα) Edit: Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2018 από dimips
malakudi Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 15 ώρες πριν, akoinonitos είπε dis ,δεν δοκιμασα με enabled να σου πω την αληθεια κατσε μια να το τσεκαρω Mε geardown enabled οχι επισης μετα το Bios update μου κρατησε ολα τα προφιλ που ειχα σωσει στο Bios αλλα δεν τα δεχεται και θελει clear cmos μετα ,βασικα εχει γινει λιγο σπα....κο το Bios. Aπο Memory overclock το ταβανι μου εξακολουθει να ειναι αυτο που ειμαι τωρα ουτε Mhz παραπανω... Επισης το κουλο αν αλλαξω θεση στα dimms τις μνημες μεταξυ τους δεν δεχεται το overclock (3600Mhz) και μου τα γυριζει default αν τις ξαναβαλω οπως τις ειχα παιζουν κομπλε οπως πρωτα Πέρασα κι εγώ το νέο BIOS, με τις ίδιες ρυθμίσεις που είχα πριν βλέπω μία διαφορά σε απόδοση 0,5% ως 1% χειρότερη. Εσένα είναι ίδια η απόδοση; 57 λεπτά πριν, dimips είπε Μέχρι στιγμής 2 bsod... 1) page fault in non page area (δεν έχω ιδέα τι είναι) 2) nvlddmkm.sys (άλλαξα drivers και μέχρι στιγμής δεν ξανάκανε τίποτα) Edit: 3200 μνήμες σε X370 δεν είναι εύκολη υπόθεση. Κατέβα 2933 αρχικά να έχεις ένα stable σύστημα και σιγά σιγά μετά ανεβαίνεις.
akoinonitos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, malakudi είπε Πέρασα κι εγώ το νέο BIOS, με τις ίδιες ρυθμίσεις που είχα πριν βλέπω μία διαφορά σε απόδοση 0,5% ως 1% χειρότερη. Εσένα είναι ίδια η απόδοση; να σου πω την αληθεια δεν το εχω προσεξει ,θα το τσεκαρω ,για καποιο λογο βλεπω καλυτερες θερμοκρασιες ωστοσο ειτε Overclocked ειτε με Pbo. 1 ώρα πριν, dimips είπε Μέχρι στιγμής 2 bsod... 1) page fault in non page area (δεν έχω ιδέα τι είναι) 2) nvlddmkm.sys (άλλαξα drivers και μέχρι στιγμής δεν ξανάκανε τίποτα) Edit: ποιες μνημες εχεις ποια μητρικη ποσο τις τρεχεις και με τι timings
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα